Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ben de öyle kendime göre bi tarz oluşturmak:) bloglardan takip ettiğim kadarıyla öğrenmeye çalışıyorum işte bişeyler zamanla da neyle ne giyeceğimi kafamda oluştururum diye düşünüyorum :)

1 seneye kalmaz bunu kavraman: )
bi süre sonra hemen kapıyorsun zaten :KK1:

Allah layıkıyla örtünmeyi nasip etsin hepimize :KK16:
hayırlı olsun sanada canım :nazar:
evet böyle uzun tunikler çok zor bulunuyor,bulunsada tasarım ürünü olduğu için pahalı biraz :KK50:
dediğin tasarımcıyada bakarım canım sağol :KK34:
bakalım bende alışabilecek miyim :KK31:

amin canım saol:)alışırsın inşallah =)

1 seneye kalmaz bunu kavraman: )
bi süre sonra hemen kapıyorsun zaten :KK1:

canım merhaba...yazlık pelerinlerini nerden alıyorsun ben de bol ve uzun giyiniyorum.vücut hatlarımın belli olmamasına dikkat ediyorum ...yazlık pelerin konusunda yardımcı olursan sevinirim canım...diktirdiğinden bahsetmişsin nasıl kumaş kullanıyorsunuz mesela :KK6:

bu bir ayrımcalık olmuyor mu?benimde bir fikrim olamaz mı başötüsü ile ilgili illa kullanmak mı gerek..çok yanlış buldum başlığınızı..bende hadi açık hanımlar buraya diye bir topik açsam normal olur mu..bu nedemek yani kapalı bayanlar siz açık olmadığınız için açıkların durumunu bilemessiniz sizi adam yerine koymuyoruz yorum yapmayın..olacak iş mi bu şimdi..

Son düzenleme:
bu bir ayrımcalık olmuyor mu?benimde bir fikrim olamaz mı başötüsü ile ilgili illa kullanmak mı gerek..çok yanlış buldum başlığınızı..bende hadi açık hanımlar buraya diye bir topik açsam normal olur mu..bu nedemek yani kapalı bayanlar siz açık olmadığınız için açıkların durumunu bilemessiniz sizi adam yerine koymuyoruz yorum yapmayın..olacak iş mi bu şimdi..

çok kızmışsınız belli ama yanlış anlamışsınız..Genellikle kıyafetler üzerine konuşuyoruz farkındaysanız.. tabii ki herkes katılabilir..

bu topikten bunu mu anladınız ?
adam yerine koymuyoruz yorum yapmayın falan da demiyor hiç kimse size

canım merhaba...yazlık pelerinlerini nerden alıyorsun ben de bol ve uzun giyiniyorum.vücut hatlarımın belli olmamasına dikkat ediyorum ...yazlık pelerin konusunda yardımcı olursan sevinirim canım...diktirdiğinden bahsetmişsin nasıl kumaş kullanıyorsunuz mesela :KK6:
şekerim bende aynısenin gibi yim :) ama bi site keşvettim eşim daha doğrusu çok ğüzel bi kap aldım ama bana pardesü gibi oldu:) siyah :) çok beğendm :):KK49: doumuna as kalmış allahkolaylık versin kardeşim:)

$1.jpg

bu tunik için hangi renk eşarp ya da şal gider kızlar karar veremiyorum :26::44:

merhaba canım.
yazlık pelerini ben kendim tasarlayıp terzime tarif ediyorum oda dikiyor.
2 tane pelerinim var yazlık.
biri krem rengi.kumaşı krep.
oldukça serin tutuyor pelerin olduğu için heryerden hava alıyor malum: )
diğeride zümrüt yeşili,kumaşı medine ipeği.

neye kızdınız gerçekten anlamadım.
kim ne yapabilir ki?
konu sahibi bu şekilde açmış,yorum yazanlara niye taşıyorsunuz anlamadım?
ayrıca gayet kötü niyetlisiniz derim son cümlenizi düşünüyorsanız.
buraya gelip yazan açık bayanda çok oldu,kimse sizin verdiğiniz tepkiyi vermedi.
zira ne konu sahibi ne de yorum yapan arkadaşlar sizin o bahsettiğiniz ''dışlama'' yı göstermedik.
sadece başlığa takılıp,içeriğini(kaldı ki sayfalarca paylaşım yapılmış) incelemeden böyle eleştirmişsiniz ya?
ben bunu kötü niyetli algılarım.

ayrıca tesettürlü diye belirtmedeki asıl amaç,benzer giyinen arkadaşlar arasında paylaşım yaşanması,bundan doğal ne olabilir ki??
ha sorunuza gelince,
evet olacak iş :KK14:

Eki Görüntüle 1013869

bu tunik için hangi renk eşarp ya da şal gider kızlar karar veremiyorum :26::44:

tunikte detay renkler şalda veya eşarpta renk kısıtlamasına gider canım.
lacivert tunik ama içinde beyaz ve kırmızı olması seni sınırlandırır malesef.
evvela çok detayı olan(kemer,dantel,vs) bi tunik olduğu için desenli şal veya eşarp kullanma bu tunikle.
bu tuniği kışın giyiyorsan lacivertle güzel olur,
yazlıksa kırmızı veya kırık beyaz şal veya eşarpla da güzel gider.
giyeceğin yere de bağlı tabi,
dha ağır görünsün istiyorsan lacivert,
daha rahat bir görüntü olsun istiyorsan beyaz :KK34:

ama benim tavsiyem tunik alırken tamamen tek renk ve çok detayı olmayan modeller seç.
kendini renk konusunda kısmamış olursun.
atıyorum siyah dümdüz bir tuniğin olsun..hemen hemen her renk ve desenle giyebilirsin,çok düşünmezsin kombin için.
sadelik her zaman şıklıktır :KK34:

tunikte detay renkler şalda veya eşarpta renk kısıtlamasına gider canım.
lacivert tunik ama içinde beyaz ve kırmızı olması seni sınırlandırır malesef.
evvela çok detayı olan(kemer,dantel,vs) bi tunik olduğu için desenli şal veya eşarp kullanma bu tunikle.
bu tuniği kışın giyiyorsan lacivertle güzel olur,
yazlıksa kırmızı veya kırık beyaz şal veya eşarpla da güzel gider.
giyeceğin yere de bağlı tabi,
dha ağır görünsün istiyorsan lacivert,
daha rahat bir görüntü olsun istiyorsan beyaz :KK34:

ama benim tavsiyem tunik alırken tamamen tek renk ve çok detayı olmayan modeller seç.
kendini renk konusunda kısmamış olursun.
atıyorum siyah dümdüz bir tuniğin olsun..hemen hemen her renk ve desenle giyebilirsin,çok düşünmezsin kombin için.
sadelik her zaman şıklıktır :KK34:

teşekkür ederim önerilerin için yine yorumlarınla fikir verdin :)
bu tunik sevgilimin hediyesiydi :) daha eşarp alıp da kombin yapma fırsatım olmadı :) yanına giderken giymeyi düşünüyorum haftaya o yüzden elim ayağıma dolaştı diyebilirim :)kırmızı şal alabilirim galiba :)ben de genel de tunikleri tek renk seçiyorum sade seviyorum hepsini de eşarpla uyumu daha hoş gözüküyo dediğin gibi sadelik şıklıktır :):KK1::KK1:

neye kızdınız gerçekten anlamadım.
kim ne yapabilir ki?
konu sahibi bu şekilde açmış,yorum yazanlara niye taşıyorsunuz anlamadım?
ayrıca gayet kötü niyetlisiniz derim son cümlenizi düşünüyorsanız.
buraya gelip yazan açık bayanda çok oldu,kimse sizin verdiğiniz tepkiyi vermedi.
zira ne konu sahibi ne de yorum yapan arkadaşlar sizin o bahsettiğiniz ''dışlama'' yı göstermedik.
sadece başlığa takılıp,içeriğini(kaldı ki sayfalarca paylaşım yapılmış) incelemeden böyle eleştirmişsiniz ya?
ben bunu kötü niyetli algılarım.

ayrıca tesettürlü diye belirtmedeki asıl amaç,benzer giyinen arkadaşlar arasında paylaşım yaşanması,bundan doğal ne olabilir ki??
ha sorunuza gelince,
evet olacak iş :KK14:

algıda problem yaşıyorsunuz anlaşılan..geniş bakış açısına sahip değilsiniz o nedenle haklısınız ben özür dilerim''teseddürlü bayanlar buraya başlığını aslında tüm bayanlar buraya diye algılamalıydım..herzamanki gibi kişilerin söyledikleri ile düşündükleri arasındaki tutarsızlığın olabileceği ihtimalini bu defa düşünemedim..hata benim..siz kitap okurken de katil adı altında geçen kişiyide anne şefkatlı biri olarak tanımlıyorsunuzdur heralde ..ilginç..aaa pardon kitap okuyan kişilerin böle hatalar yapması zor dimi tühh gene bi yazım yanlışı yaptım hay aksi..anladım gercekten ben bu topiğe göre değilim..
iyi günler:KK66:

algıda problem yaşıyorsunuz anlaşılan..geniş bakış açısına sahip değilsiniz o nedenle haklısınız ben özür dilerim''teseddürlü bayanlar buraya başlığını aslında tüm bayanlar buraya diye algılamalıydım..herzamanki gibi kişilerin söyledikleri ile düşündükleri arasındaki tutarsızlığın olabileceği ihtimalini bu defa düşünemedim..hata benim..siz kitap okurken de katil adı altında geçen kişiyide anne şefkatlı biri olarak tanımlıyorsunuzdur heralde ..ilginç..aaa pardon kitap okuyan kişilerin böle hatalar yapması zor dimi tühh gene bi yazım yanlışı yaptım hay aksi..anladım gercekten ben bu topiğe göre değilim..
iyi günler:KK66:

evet owlerg ben algıda problem yaşıyorum,
burası size göre değil,biz kendi halimizde takılıyoruz,
hadi size güle güle :KK34:

Son düzenleme:
teşekkür ederim önerilerin için yine yorumlarınla fikir verdin :)
bu tunik sevgilimin hediyesiydi :) daha eşarp alıp da kombin yapma fırsatım olmadı :) yanına giderken giymeyi düşünüyorum haftaya o yüzden elim ayağıma dolaştı diyebilirim :)kırmızı şal alabilirim galiba :)ben de genel de tunikleri tek renk seçiyorum sade seviyorum hepsini de eşarpla uyumu daha hoş gözüküyo dediğin gibi sadelik şıklıktır :):KK1::KK1:

güle güle kullan canım,
erkeklerin seçimleri bizimkilere bi hayli uzak oluyor anlaşılan :KK53:
bu arada sık dönüş yapamıyorum malum doğumuma günler kaldı heyecanla kızımı bekliyorum :emir_bebek:

güle güle kullan canım,
erkeklerin seçimleri bizimkilere bi hayli uzak oluyor anlaşılan :KK53:
bu arada sık dönüş yapamıyorum malum doğumuma günler kaldı heyecanla kızımı bekliyorum :emir_bebek:

hiç sorun değil canım inşallah sağıklı bir şekilde alırsın kızını kucağına :):nazar:

$14032014416.jpg $14032014417.jpg

arkadaşlar el yapımı tülbentler yapıyorum
her zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz ayrıca tek renk her kıyafete uygun tülbentler
oyalı tülbentler artık takılmıyor bunlar daha modern
düşünen arkadaşlar olursa sevinirim

merhabalar :KK16:
son aldığım zehra uçar tasarımı bordo salaş tunik...

$5266124.JPG

dün geçti elime.
hala doğum yapmadım,yaptıktan sonra kombinde paylaşırım inşallah :KK16:

Eki Görüntüle 1006738

bu yelek canım.
geçen sene bu yelek 300 tl idi.
çok pahalı gelmişti almamıştım bayılmama rağmen.
bu sene hep 250 tl civarında geziyordu ama sağolsun sitede indirim oldu bazı ürünlerde bu da 175 e düşünce aldım :KK69:
gene pahalı ama çok beğendiğim için kaçırmak istemedim.
bi araştırma yaptım yelek geldikten sonra.
yeleğin kalitesi kumaşçımın dediğine göre 1. sınıfmış ve o kumaşın metresi 35 tl.
bu yelek içinde 1,5 metre gider dedi.
içli dışlı iki kadife olunca çarp ikiyle :KK53:
bide terzi(işçilik) ekle...
yine ediyor en az 140 civarı.
yani anlayacağın maliyetide yüksek,kumaşı pahalı çünkü.
fakat kalitesine diyecek laf yok gerçekten kumaşı mükemmel,işçilik de öyle...
bi kaç beğendiğim yeleği daha var indirime girmesini bekliyorum :KK9:

canım merhaba
bende bu yeleği çok beğendim bir kaç kez sepete atıp vageçtim
nasıl tavsiye eder misin
birde hangi mevsimlerde giyilebilinir?

X