Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

çok teşekkür ederim öncelikle : )
size katılıyorum kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
ahım şahım bir şey yok ve hepsi tek bir modelden türeme
ancak ben spor ve sade seviyorum
aybikestil diğer tasarımcılara göre daha sade
bu yüzden bi modeli beğendim alsam mı diye de kuşkuda kaldım .Çünkü standart dikiyor 34-46 beden muhtemelen bana çuval gibi olur onlar ve şikayetci olan bir kaç yazıya rastladım internette dikişi kötü,defolu ürün yolladı vs gibi bu yüzden danışmak istedim güvenemedim yani facebookta çok fazla övgü almasına rağmen.
Şunu da ekliyeyim gerçekten pek başarılı bulmuyorum ben de sizin gibi insanlar neden bu kadar abartıyor anlayamıyorum.Ama işte sade olması beni cezbediyor birazcık Kuaybe gider de daha çok iş yaşantısına uygun çalışıyor fazla resmi gibi bilemedim açıkcası işe başlıyayım kesin ondan alırım ama şu an öğrenciyim

anladım canım,
aybikestilden hiç ürün almadım o yüzden kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok.
eğer iade koşulu varsa al bi bak derim.
eğer tarzın sporsa tasarım kıyafetlerde pek seçeneğin yok gibi.
malum hepsi fiyonklu abiyelere,peplumlara takmış durumda
kıyafet tasarımı yapanlarsa klasik ve tek tip yapıyorlar.
aklıma gelen olursa haber veriririm sana

siz beni çok iyi anladınız aynen öyle seçenek yok : )

aybikestilde en büyük sorun iadesi yok malesef

ayrıca çok teşekkür ederim

siz beni çok iyi anladınız aynen öyle seçenek yok : )

aybikestilde en büyük sorun iadesi yok malesef

ayrıca çok teşekkür ederim

iadesi yoksa hiç bulaşma derim
malum az para tutmuyor tasarım kıyafetler.
benim önerim modanisa,e tesettür,modasenle,sefamerve gibi tasarım ürünlerine yer veren sitelere bak.
bazen hiç duyulmamış tasarımcılar çıkıyor ürünleri harika olan.
uygun bişeyler bulabilirsin

o sitelerde de hep klasik orta yaş kıyafetler var ya da ben denk gelemiyorum

tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim

kızlar ben şal alıcam armandadan.

ama %18 ipek olanlardan mı alsam %30 olanlardan mı karar veremedim?

kullanan var mı bu ürünlerden farkları ne? avantajları dezavantajları falan

hangisi daha güzel durur daha tok duruşludur yardımcı olun bana lütfen.

netten alıcam dokunma imkanı olmadıgından anlayamadımm. bilen biri çıksın lütfeeeennn

teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)

sen de bebek bekliyorsun heralde, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

amin canım cümlemizin
benim günlerim azaldı çok şükür 1 aydan az kaldı doğuma
darısı sana inşallah
bir kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam,abla olacak ha: )
(bu arada belki tanımamış olabilirsin ben civcivvvv,nickimi değiştirdim: ) )

o sitelerde de hep klasik orta yaş kıyafetler var ya da ben denk gelemiyorum

tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim

malesef ki tesettür tasarım deyince akla ilk gelen şıkır şıkır,abiyemsi,kadınsı kıyafetler ön plana çıkıyor.
ne kadar çok göze batıcı o kadar güzel tasarım oluyor sanıyorlar.
halbuki güzellik,asalet sadeliktedir.bunu çözemedi bi çok tasarımcı(!).
günlük,rahat giyime yönelik sade tasarım hiç bir yerde yok malesef.
o yüzden sana hak veriyorum.
inşallah bulursun gönlüne göre

ben ikisinide kullanan biri olarak yazmak istedim.
armandanın %18 ipekli şalları çok kalın ve beni çok rahatsız etmişti sanki kafama atkı dolamışım gibi hissediyordum.
soğuk kış günlerinde kullandım bir iki kez onun dışında da kullanmadım.
hele ki %100 ipek şallara geçince o rahatlığa hafifliğe öyle bi alışıyorsun ki diğer şallar tamamen yük gibi geliyor insana.
%30 ipek olan(%70 de pamuk değil mi?benimkiler öyle) şallar çok rahat ve kullanışlı.
zaten dokusu falan yumuşak ve ince hafif yemeni kıvamında incelik olarak,ama daha tok duruyor tabiki.
bende 3 tane var yazın özellikle çok rahat oluyor,tavsiye ederim.
kıyaslarsak,bütçen varsa mutlaka %100 ipek derim.onun yerini hiç biri tutmuyor,
fakat %18 mi % 30 mu dersen kesinlikle %30 diyorum

evet canım kızım vardı bir taneee

canım ben de şimdi soracaktım tam kusura bakma ismi çıkaramadım diye :)
senin baya az kalmış maşaallah.Rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kuzunu kucağına inşallah.
kız mı erkek mi olacak cnım yavrun?

canımmm çok teşekkür ediyorum sana beni aydınlattıgın için. zaten mantık olarak ipek oranı fazla olan daha güzel durur ama emin olamadım işte. bi de kullanımı nasıl bu %30 lukların kolay deforme oldugunu falan duydum daa

amin canım cümlemize inşallah
Allah nasip ederse kızım olacak benim..Zeynep Elam gelecek yakında
peki sen hissediyor musun cinsiyetini?
genelde hissedilir ya?
mesela bana doktor 3.ayda erkek olacak demesine rağmen ben hep kız hissetmiştim. 4,5 ay sonra kız olduğu kesinleşti: )
Rabbim hayırlı bir gebelik ve doğum geçirmeyi nasip etsin inşallah

canım ben şallarda iğne kullanmıyorum.zaten şalların kaygan bir yapısı olmadığından açılma olmuyor(iki ucunu arkaya sallandırınca daha da sağlam oluyor).iğne kullanmadığım için deformede olmadı hiç.
%18 liklerin geri kalan kumaşı akrilik haliyle kalın bir kumaş o yüzden rahatsız edici.hatta iğne falan taktığında belirgin bir iz kalıyor.
%30 luklarda hiç iğne kullanmadım,yaklaşık 1 senedir de kullanıyorum hiç deforme olmadı.
kaldı ki daha hassas olsa bile ben yine %30 lukları alırım çünkü dokusu çok ince bu yüzden de terletmiyor,pamuklu olduğu için terlesen bile emiyor ve hafif olduğu için başında hiç yokmuş hissi veriyor.
deforme olması olayına takılma çünkü ona kalırsa %100 lükler hepsinden hassas.
bence şimdilik bi tane %30 luk al beğenirsen devamında da alırsın ben öyle yaptım.
önce çağla yeşili aldım.memnun kalınca mürdüm ve siyahta aldım.

S.a arkadaslar neguzel topic olusturmusunuz bende tesetturlu bi bayanim ve suan 18haftalik hamisim simdilik normal kiyafetlerim oluyor ama tesettur hamile kiyafeti bulmam cok zor model bakiyorum bende diktircem bide yaza nisan gibi ferace bakarim uzerime rahat olur heralde

canım benim maşallah Rabbim adıyla yaşamayı nasip etsin inşallah

ben kız hissediyorum ama etrafımda çoğu insan erkek diyor bakalım ne olacak görücez

canım benim maşallah Rabbim adıyla yaşamayı nasip etsin inşallah

ben kız hissediyorum ama etrafımda çoğu insan erkek diyor bakalım ne olacak görücez

amin canım cümlemizin evladı inşallah

anne ne hissediyorsa o oluyor genelde,tabi hayırlı evlat olsun,sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi çok da önemli değil,Rabbimin takdiri artık

amin canım cümlemizin evladı inşallah

anne ne hissediyorsa o oluyor genelde,tabi hayırlı evlat olsun,sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi çok da önemli değil,Rabbimin takdiri artık

çok hoş bir topik burası bir haftadır ilk sayfadan beri bakınıyorum yer imlerine ekleye ekleye bitirdim .genel olarak her 10 sayfada bir böyle tesettür mü olur tartışması başladığından atlaya atlaya geçtim . acaba ne tür kombinler var diye bakındım ama pekde kafama göre bulamadım bir şey. bir tek merveb ve elagam senin kombinler gayet hoştu ve sendeki değişimde baya göze çarpıyor uzun kaplardan sonra giydiğin pelerinler gayet hoşmuş. hala pelerin giymeye devam ediyor musun caba. ve eğer güzel pelerin modelleri varsa elinde paylaşabilir misin acaba? :44:

öncelikle hoşgeldin aramıza canım
ve teşekkür ederim beğenin için.
evet ilk kapandığımda uzun uzun kaplar giyiyordum fakat kaplar beni tatmin etmemeye başladı.
malum hafif kalçalarımdan kilom var ve kaplar benim istediğim işlevi görmüyordu.
o yüzden pelerinlere geçiş yaptım.
kimini kendim tasarladım diktirdim,kimini hazır giyimden aldım,kimini tasarımcılardan aldım.
evet hala giyiyorum.
öyle ki yazın bile giymek için kışlık modellerimi yazlık kumaşlarla diktirdim.
çok da güzel oldu.
şuanda da uzun yeleklere yer ayırıyorum dolabımda.
şuan arşivimden burada paylaştıklarımı sildim fakat buldukça pelerinli fotolarımı eklerim

[ merhaba arkadaşlar..
sizden fikir almak istiyorum..
bu abiyenin altına mor simli bir ayakkabı aldım.. sizce nasıl olur*
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…