Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

e-tesettür, modanisa,tesettürmarka gibi bi çok internet sitesinden alışveriş yaptım hiçbiri iade konusunda sıkıntı çıkarmadı çok kez netten tesettür alışverişi yapmış birisi olarak en iyisi sefamerve diyorum oldukça ilgililer tüm sorulara cevap verip ilgileniyorlar, iade yada değişim sorunsuz yapılıyor ...

ay resimdekisenden bayıldımmm:KK1::KK16::KK34: maşallah çok güzel ve zarifsin :KK53: ben ilk kıyafeti çok beğendim hatta nerede denediğini mağaza ismini kıyafet model ismini filan yazarsan çok makbule geçer :KK9::KK17: çoook güzel bir kıyafet sanada çok yakışmış canım :KK17:

sefamerveden kalite acisindan memnun kaldin mi peki?
orasida cok uygun seyler satiyor.
ama bir türlü cesaret edip alamadim simdiye kadar.

sefamerveden kalite acisindan memnun kaldin mi peki?
orasida cok uygun seyler satiyor.
ama bir türlü cesaret edip alamadim simdiye kadar.

Aldım canım hemde baya baya aldım kalite açısından hiç sorun yaşamadım gayet güzel ve kullanışlılar bazen renk tonu farklı çıktığı oldu yada kesimi bol olanlar oldu onuda sorunsuz iade ve değişim yapıyolar hatta mazaretsiz iade etsen bile alınıyor tavsiye edeceğim sitelerden sefamervede en iyi taraflarıda oldukça saygılı ve ilgili müşteri temsilcileri var facedeb mesaj ile bişy sorsan arayıp açıklıyolar veya anında mesajla dönüyolar defalarca alışveriş yapmış birisi olarak izlenimlerim bunlar canım...

Aldım canım hemde baya baya aldım kalite açısından hiç sorun yaşamadım gayet güzel ve kullanışlılar bazen renk tonu farklı çıktığı oldu yada kesimi bol olanlar oldu onuda sorunsuz iade ve değişim yapıyolar hatta mazaretsiz iade etsen bile alınıyor tavsiye edeceğim sitelerden sefamervede en iyi taraflarıda oldukça saygılı ve ilgili müşteri temsilcileri var facedeb mesaj ile bişy sorsan arayıp açıklıyolar veya anında mesajla dönüyolar defalarca alışveriş yapmış birisi olarak izlenimlerim bunlar canım...

Cevap icin tesekkür ederim :)
Defalarca baktim sefamerveye hep bir sürü sey begendim ama hic almadim.
InsaAllah bir gün o korkumu yenecegim :)
Magzalarda filan bakiyorum cok pahali geliyor bana. :26:

$sefamerve_tesettur_elbise_5242_05_01-752x1152.jpg

Mesela bu elbise nasil? 60TL diyor? :44:

Eki Görüntüle 931167

Mesela bu elbise nasil? 60TL diyor? :44:

Tesettür elbiseye göre fiyat çok uygun aslında normalde yüzün altında çok yok tesettür elbise mağazalarda daha pahalı sanki :KK66: onlıne alınca hem zamandan tasarruf oluyor hemde gecenin bi yarısı bile olsa oturduğun yerden rahat rahat bakıp alıyosun :) rica ederim bu arada etesettür modanisa tesettürmarka sefamerve sitelerinin hepsi iyi bana göre çoğunlukla onlıne alışveriş yapmış birisi ılarak hepsinden memnun ksldım ben ufak tefek memnunsuzluklar olsa bile kalite sorunu olmadı hiç onuda iade veya değişim aldı hepsi...sormak istdiğin bişy olursa memnuniyetle cevaplayabilirim :)) daha yeni modanisadan sipariş verdim bende hatta puane ürünleri çooooook güzel şiddetle tavsiyemdir bayıldım ben hepsine modeller süper dayanamadım aldım yine :KK66:

Tesettür elbiseye göre fiyat çok uygun aslında normalde yüzün altında çok yok tesettür elbise mağazalarda daha pahalı sanki :KK66: onlıne alınca hem zamandan tasarruf oluyor hemde gecenin bi yarısı bile olsa oturduğun yerden rahat rahat bakıp alıyosun :) rica ederim bu arada etesettür modanisa tesettürmarka sefamerve sitelerinin hepsi iyi bana göre çoğunlukla onlıne alışveriş yapmış birisi ılarak hepsinden memnun ksldım ben ufak tefek memnunsuzluklar olsa bile kalite sorunu olmadı hiç onuda iade veya değişim aldı hepsi...sormak istdiğin bişy olursa memnuniyetle cevaplayabilirim :)) daha yeni modanisadan sipariş verdim bende hatta puane ürünleri çooooook güzel şiddetle tavsiyemdir bayıldım ben hepsine modeller süper dayanamadım aldım yine :KK66:

Evet gercekten öyle birde sezonda dedigim gibi zaten hic bir sey alamiyorum.
Tesettürü de moda haline getirdiler malesef marka takintisi cikti.
Bir etek bile 50-60TL den asaga olmuyor.
Alamiyorum bende.
Iki tane etek aldim iki ay önce birini 30a aldim defactodan birini 35e aldim carsida ufak butik gibi bi yerden.
Bende daha cok elbise alayim diyorum.
O zaman üstüne ne giysem altina ne giysem sorunum olmuyor.
Esarbimi bagliyorum tamam.
Bekarken (ailemle yurt disinda yasiyordum) internetten cok alis veris yapardim.
Yine indirimleri takip ederek genelde H&M yada C&A dan aliyordum.
Ama türkiyeye geleli (evlenince TRye geldim) hic cesaret edemedim.
InsaAllah sorum olunca yazarim bende sana cok tesekkür ederim :)

Ödemeyi kredi kartiyla mi yapiyorsun?:44:

Evet gercekten öyle birde sezonda dedigim gibi zaten hic bir sey alamiyorum.
Tesettürü de moda haline getirdiler malesef marka takintisi cikti.
Bir etek bile 50-60TL den asaga olmuyor.
Alamiyorum bende.
Iki tane etek aldim iki ay önce birini 30a aldim defactodan birini 35e aldim carsida ufak butik gibi bi yerden.
Bende daha cok elbise alayim diyorum.
O zaman üstüne ne giysem altina ne giysem sorunum olmuyor.
Esarbimi bagliyorum tamam.
Bekarken (ailemle yurt disinda yasiyordum) internetten cok alis veris yapardim.
Yine indirimleri takip ederek genelde H&M yada C&A dan aliyordum.
Ama türkiyeye geleli (evlenince TRye geldim) hic cesaret edemedim.
InsaAllah sorum olunca yazarim bende sana cok tesekkür ederim :)

Ödemeyi kredi kartiyla mi yapiyorsun?:44:
kredi kartı ile çok aldım canımama ben alışveriş işini bazen çok abartıyorum o yüzden kart kullanmıyorum şuan alacağım zaman kapıda ödeme ile alıyorum :KK1:

evet tesettürün moda olması çok kötü, bi 5-6 yıl önce yoktu bunların hiçbiri şal bile son bi kaç yıldır var herkes eşarp,kap,pardesü veya etek ceket bi şekilde yine şık giyiniyodu şimdi renk uyumu model seçeneği derken hem çok para harcanıyor ürünler pahalı hem fiyatlar yükseldi eskiye göre...:26:

kredi kartı ile çok aldım canımama ben alışveriş işini bazen çok abartıyorum o yüzden kart kullanmıyorum şuan alacağım zaman kapıda ödeme ile alıyorum :KK1:

evet tesettürün moda olması çok kötü, bi 5-6 yıl önce yoktu bunların hiçbiri şal bile son bi kaç yıldır var herkes eşarp,kap,pardesü veya etek ceket bi şekilde yine şık giyiniyodu şimdi renk uyumu model seçeneği derken hem çok para harcanıyor ürünler pahalı hem fiyatlar yükseldi eskiye göre...:26:

Kapida ödemede nekadar fark oluyor peki?
Birde kapida ödemenin avantaji ne oluyor?

Evet cok haklisin :KK43:
Ben kapanali bir sene olacak önümüzde ki ay.
Ama ben cok rahatsizim bu konuda.
Tamam maddi durumu olan elbette daha pahali olanini alsin.
Ama aldigi zamanda baskasinin gözüne sokmasin cok af edersin.
Üstelik kalite direk marka anlamina gelmiyor ki.
Benim pazardan aldigim elbiselerim de var mesela.
Tüketiciyi bir yerde enayi yerin koyuyorlar artik malesef. :26:

resimdeki tuay karacanın özel tasarımı face de sayfası var :) sanırım resimdeki arkadaşın kendisi değil :)

bende sonradan farkettim çaktırma :KK53::KK52: ama resimdeki hatun güzel dimi kıyafetede bayıldımda çok pahalıymış ya :KK76::26:
Kapida ödemede nekadar fark oluyor peki?
Birde kapida ödemenin avantaji ne oluyor?

Evet cok haklisin :KK43:
Ben kapanali bir sene olacak önümüzde ki ay.
Ama ben cok rahatsizim bu konuda.
Tamam maddi durumu olan elbette daha pahali olanini alsin.
Ama aldigi zamanda baskasinin gözüne sokmasin cok af edersin.
Üstelik kalite direk marka anlamina gelmiyor ki.
Benim pazardan aldigim elbiselerim de var mesela.
Tüketiciyi bir yerde enayi yerin koyuyorlar artik malesef. :26:

doğru söylüyosun canım, olan var olmayan var hani burda mutluluğumuzu paylaşıyoruz resim ekliyoruz filan ama gerçek hayatta çok hoş olmuyor dediğin gibi ...

marka takıntısı para tuzağı aslında bi nevi, bende modeli güzelse kıyıyorum paraya çoğu zaman ama kalitesi içinmi dersen sadce beğendiğim için pazarda da çok kaliteli güzel şeyler var kendine yakışanı bulduktan sonra ucuzunu almak bütçe açısından en mantıklısı :nazar::KK16: bazende o kadar güzel şeyler görüyosunki tesettür mağazalarında için gidiyor bazen takılıp kalıyorum vitrinin önünde de eşim çekiyor kolumdan :) mağaza bakmaya çıkmamam lazım benim :) :KK1:

5 lira kapıda ödeme farkı alıyor kargo canım ama benim gibi kredi kartı kullanmak istemeyenler için iyi yinede :)) aldığın ürün sayısı ne kadar olursa olsun teksiparişte 5 tl alıyolar...
çok bi avantajı yok aslında kredi kartın yoksa veya siteye güvenmeyip önden ödeme yapılmak istenmiyosa avantaj olabilir onun dışında aynı canım...:21:

esraguler masAllah ne kadar yakismis tesettür :nazar:[/QUOTE] ( çokk teşekkür ederim nacizane fikrin için efulim :) )

efulimm mesela ben e-tesettür markasını tercih ediyorum.her gece 12den sabah 7'ye kadar kargo ücretsiz
kapıda ödeme imkanıda var 4.5tl alıyolar. :)
vee..sezon sonlarını yakalayabilirsen çok ucuza kapatabilirsin bugünde tüm ürünlerde pazartesi indirimi (%15 indirim ) var canımm.
bir göz atmanı tavsiye ederim :)

mesela e-tesettür Doque'de elbiselerde 12ocak'a kadar süren indirim vardı.
cumartesi bu elbiseyi sipariş ettimm bayıldımm buna :KK16: hemde kargo ücretsizdi ve kapıda ödeme imkanıyla 65tl'ye geldi elbise :)
$e tesettür,doque elbise.jpg

cumartesi bu elbiseyi sipariş ettimm bayıldımm buna :KK16: hemde kargo ücretsizdi ve kapıda ödeme imkanıyla 65tl'ye geldi elbise :)
Eki Görüntüle 931368

elbise güzelmiş canım güle güle kullan rengini beğendim ben de güzelmiş:KK3:

e- tesettür de kapıda ödeme var mı ?

Son düzenleme:
elbise güzelmiş canım güle güle kullan rengini beğendim ben de güzelmiş:KK3:

e- tesettür de kapıda ödeme var mı ?
var canımm 4.5 TL alıyorlar sadece teslimatı hızlı değil almaya karar verdiğinde son zamana sıkıştırmadan ver :)
dünde kaplar ve pardesüler indirimdeydi hala devam ediyor sanırım sadece bedenler pek kalmamış ancak çok kaliteli ürünler onlarada bi göz atabilirsin 70-80tl civarındaydı :KK61:

5 lira kapıda ödeme farkı alıyor kargo canım ama benim gibi kredi kartı kullanmak istemeyenler için iyi yinede :)) aldığın ürün sayısı ne kadar olursa olsun teksiparişte 5 tl alıyolar...
çok bi avantajı yok aslında kredi kartın yoksa veya siteye güvenmeyip önden ödeme yapılmak istenmiyosa avantaj olabilir onun dışında aynı canım...:21:

Bilgi icin cok tesekkür ederim canim :KK16:

Eki Görüntüle 931368

Gercekten cok güzel bir elbise güle güle kullan mevsimlikmi :KK12:

Gercekten cok güzel bir elbise güle güle kullan mevsimlikmi :KK12:[/QUOTE]

Mevsimlik canımm bu tarz bir pantolon etek almıştım lacivert renkte pudra istiyordum bir de elbise olarak da karşıma çıkınca bütçeme de uydu ölçtüm biçtim bedenimi aldım tereddüt etmeden :KK9:

yalnız bu şal rengini yakıştırmadım elbiseye ben $z-uc-renkli-tafta-sal-1905--morpudrabordo--ecardin-62429.jpg bu üç renk tafta şaldan yanayım :KK61::KK61:

X