- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar youtube da yabancı bi kaç kızın videolarında başörtüüs için değişik bi tarz gördüm bınları siiznle paylaşıp fikrinizi almak istedim nasıllar sizce?
Eki Görüntüle 751617 Eki Görüntüle 751618
o ruj ne öyle
bana çok itici geldi.
beğenmedim açıkçası.
bana göre örtünme çok dikkat çekmemeli ve diğer tesettürlü bayanlardan çok farklı olmamalı ki dikkat çekmesin.
klasik şal ve eşarp bağlama modeller hem daha güzel hemde genel kabul gördüğü için dikkat çekmiyor fazla(bazı şal bağlayanlar hariç).
ruj filan ben de beğenmedim ama tesettüre uyduktan sonra baş farklı şekilde örtülmeyecek diye bir şey yok
geleneksel olan doğru diye bir şey de yok sonuçta şeklini bilemiyoruz tam olarak
önemli olan tesettüre uyması
kalıplara gerek yok
klasik olan dikkat çekmemem bakımından daha iyi olabilir haklısın ama rada bi değişiklik olsun diye de çok mu dikkat çekici olur bu şekilde acaba
ruj kötü evet zaten sadece örtü şekli için geçerli sorduklarım
Eki Görüntüle 754020 Eki Görüntüle 754021 Eki Görüntüle 754022 Eki Görüntüle 754023 Eki Görüntüle 754024
kızlar tozludan bugün sipariş verdim bayramlıklarımı umarım istediğim ve beklediğim gibi gelir
geldiğinde de paylaşırım yorumlarımı
geldi benimde kot elbisem çok sevdim o 45 lira olanıı aldım bu tesettür için elbiseler çıktığından beri ve ucuz buldukça alıyorum giy çık çok rahat oluyor arkadaşlarımı da alıştırdım :)))kot elbisemin diğeride geldi o da çok güzel,kumaşı ince yazın giymeye çok uygun: )
ve bol olduğu için çok çok rahat.
dün hemen giydim eşimle dışarı çıktık,kadın pardesünüzü nereden aldınız dedi
pardesü gibi duruyormuş: ))
45 liralık olanın kapşonu harika ama belinde lastik var ya?
o baseni olan biri için çok hoş durmuyor.benim biraz kalçam var.
giydim çok da hoş oldu ama memlekete gittiğimde herkes sen kilo mu aldın dedi,kilo almadığım halde.
çok rahat duşuruda süper ama hafif toplu gösterdi beni: )
bu konuda takıntılı olduğumdan özgürce giyemiyorum: )))
diğerininde kapşonu kocaman.
altına topuklu terlikle,sandaletle denedim süper oldu.
namaz elbisesi gelirse bu kez 2 3 tane alacağım.kayınvalideme,teyzeme vs.
çok beğendi annem: )
umarım gelirde alırız
geldi benimde kot elbisem çok sevdim o 45 lira olanıı aldım bu tesettür için elbiseler çıktığından beri ve ucuz buldukça alıyorum giy çık çok rahat oluyor arkadaşlarımı da alıştırdım :)))
millet yukardaki pantolon eteklerim geldi ,ikisinin de kumaşı çok güzel tam istediğim gibi fakat beden olarak bana dar geldi ,ben biraz düşük bel olsun istiyordum ,iade seçeneği de yokmuş ona da çok sinirlendim bir daha da ordan alışveriş yapmam ,fakat ürünler elimde kalacak ,eğerki aranızda almak isteyen olursa satabilirim ,etiketi üzerinde ..slm herkese
butiğim .com u hep takip ediyordum uygun fiyatlı şeyler oluyordu ama almak nasip olmamıştı
ilk defa aşağıdaki pantolon etekleri aldım bakalım nasıl olacak
pantolon etek hem vücuduma çok güzel oturuyor hem de ben çok seviyorum
gelince fikirlerimi yazarım size
Eki Görüntüle 757811 Eki Görüntüle 757812
arkadaşlar internetten marka eşarp alanınız varmı tavsiye edebilceniz siteler hangisi bi site buldum yarı fiyatına armine eşarplar ama güvenebilirmiyim bilmiyorum.narin eşarp die bi site
hayırlı olsun öncelikle,güzel günlerde giyin.
benim elbise tutkum senelerdir var ve hiç bıkmadım daha.
büyük rahatlık gerçekten.
civcivvvv bebeğin hayırlı olsun canım inşallah :)
teşekkür ederim nesyavcım
ve bana bol bol dua et çünkü kpss ye de hazırlanıyorum ve bebeğim doğup 3 aylık olduğunda kpss ye gireceğim :26:
umarım üstesinden gelebilirim
canım Allah yardımcın olsun inşallah
ne güzel bir can taşıyorsun Rabbim onun kısmetine inşallah hayır kapıları açar emeklerinin karşılığını verir