Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$8533746599_20121211182.jpg

bu ve bu eşarbın petrol mavisini aldım geçenlerde akerden.
çok hoşuma gitti.bordo(mürdümede benziyor: )) olanı twill diğerini de sura ipek olarak aldım.
tek renk eşarpları çok seviyorum :KK16:

Son düzenleme:
kızlar youtube da yabancı bi kaç kızın videolarında başörtüüs için değişik bi tarz gördüm bınları siiznle paylaşıp fikrinizi almak istedim nasıllar sizce?

Eki Görüntüle 751617 Eki Görüntüle 751618

ruj filan ben de beğenmedim ama tesettüre uyduktan sonra baş farklı şekilde örtülmeyecek diye bir şey yok
geleneksel olan doğru diye bir şey de yok sonuçta şeklini bilemiyoruz tam olarak
önemli olan tesettüre uyması
kalıplara gerek yok

o ruj ne öyle :KK53:
bana çok itici geldi.
beğenmedim açıkçası.
bana göre örtünme çok dikkat çekmemeli ve diğer tesettürlü bayanlardan çok farklı olmamalı ki dikkat çekmesin.
klasik şal ve eşarp bağlama modeller hem daha güzel hemde genel kabul gördüğü için dikkat çekmiyor fazla(bazı şal bağlayanlar hariç).

ruj filan ben de beğenmedim ama tesettüre uyduktan sonra baş farklı şekilde örtülmeyecek diye bir şey yok
geleneksel olan doğru diye bir şey de yok sonuçta şeklini bilemiyoruz tam olarak
önemli olan tesettüre uyması
kalıplara gerek yok

klasik olan dikkat çekmemem bakımından daha iyi olabilir haklısın ama rada bi değişiklik olsun diye de çok mu dikkat çekici olur bu şekilde acaba

ruj kötü evet zaten sadece örtü şekli için geçerli sorduklarım

$k_10302262-10072013172247.jpg $k_10302262-10072013173122.jpg $k_18601350-15022013202401.jpg $k_97982927-25062013212847.jpg $k_97982927-25062013215111.jpg
kızlar tozludan bugün sipariş verdim bayramlıklarımı :KK9: umarım istediğim ve beklediğim gibi gelir
geldiğinde de paylaşırım yorumlarımı :KK70:

klasik olan dikkat çekmemem bakımından daha iyi olabilir haklısın ama rada bi değişiklik olsun diye de çok mu dikkat çekici olur bu şekilde acaba

ruj kötü evet zaten sadece örtü şekli için geçerli sorduklarım

tesettüre uygun mu dersen,
aslında değil,gerçi günümüzde hiç birimizinki uygun sayılmaz zira eşarbın omuzlarıda kapatması lazım.
ama bir çoğumuz buna bende dahil bu şekilde yapmıyoruz yapamıyoruz malesef.
eğer kasıt başı örtüp,boynu kapatmaksa o zaman uygun tesettüre.
ama bana göre dikkat çeker.o yüzden hoş olmaz.
ben farklı eşarp şal bağlama şekillerini(resimdeki ve daha aşırı boyutta olanları),çok göze batacak renkleri tesettürlü bayana yakıştırmıyorum.
tabi yine sen bilirsin.başı kapatıyor mu evet kapatıyor?
ama amaca hitap ediyor mu...işte o muallakta.
böyle bir muallağa düşmeyede değmez bana göre,tabi yine sen bilirsin.

Eki Görüntüle 754020 Eki Görüntüle 754021 Eki Görüntüle 754022 Eki Görüntüle 754023 Eki Görüntüle 754024
kızlar tozludan bugün sipariş verdim bayramlıklarımı :KK9: umarım istediğim ve beklediğim gibi gelir
geldiğinde de paylaşırım yorumlarımı :KK70:

kızlar geldi bayramlıklarım:21:
şal mükemmel beklediğimden daha güzel çıktı :KK9:
tunikleri 40 beden almıştım çünkü omuzlarım geniş biraz olmuyor 38 :KK43:
ikisi de gayet güzel oldu ama bel ve sırt bol geldi omuzları tam istediğim gibi oldu daralması lazım
yarın gitcem terzime daralttırcam yeşili 2 beden daraltcak nerdeyse ama nar çiçeği 1 beden
viskon kumaş tunikler ben seviyorum vikonu rahat oluyor kullanımı inşalllah yaptırınca daha güzel olcak :KK70:

kot elbisemin diğeride geldi o da çok güzel,kumaşı ince yazın giymeye çok uygun: )
ve bol olduğu için çok çok rahat.
dün hemen giydim eşimle dışarı çıktık,kadın pardesünüzü nereden aldınız dedi :KK53:
pardesü gibi duruyormuş: ))
45 liralık olanın kapşonu harika ama belinde lastik var ya?
o baseni olan biri için çok hoş durmuyor.benim biraz kalçam var.
giydim çok da hoş oldu ama memlekete gittiğimde herkes sen kilo mu aldın dedi,kilo almadığım halde.
çok rahat duşuruda süper ama hafif toplu gösterdi beni: )
bu konuda takıntılı olduğumdan özgürce giyemiyorum: )))
diğerininde kapşonu kocaman.
altına topuklu terlikle,sandaletle denedim süper oldu.

namaz elbisesi gelirse bu kez 2 3 tane alacağım.kayınvalideme,teyzeme vs.
çok beğendi annem: )
umarım gelirde alırız :KK16:
geldi benimde kot elbisem çok sevdim o 45 lira olanıı aldım bu tesettür için elbiseler çıktığından beri ve ucuz buldukça alıyorum giy çık çok rahat oluyor arkadaşlarımı da alıştırdım :)))

geldi benimde kot elbisem çok sevdim o 45 lira olanıı aldım bu tesettür için elbiseler çıktığından beri ve ucuz buldukça alıyorum giy çık çok rahat oluyor arkadaşlarımı da alıştırdım :)))

hayırlı olsun öncelikle,güzel günlerde giyin.
benim elbise tutkum senelerdir var ve hiç bıkmadım daha.
büyük rahatlık gerçekten.

slm herkese
butiğim .com u hep takip ediyordum uygun fiyatlı şeyler oluyordu ama almak nasip olmamıştı
ilk defa aşağıdaki pantolon etekleri aldım bakalım nasıl olacak
pantolon etek hem vücuduma çok güzel oturuyor hem de ben çok seviyorum
gelince fikirlerimi yazarım size

Eki Görüntüle 757811 Eki Görüntüle 757812
millet yukardaki pantolon eteklerim geldi ,ikisinin de kumaşı çok güzel tam istediğim gibi fakat beden olarak bana dar geldi ,ben biraz düşük bel olsun istiyordum ,iade seçeneği de yokmuş ona da çok sinirlendim bir daha da ordan alışveriş yapmam ,fakat ürünler elimde kalacak ,eğerki aranızda almak isteyen olursa satabilirim ,etiketi üzerinde ..
malı kalitesi çok güzel renk tonları da .
ilgilenen olursa bana özel msaj atsın

merhabalar bnde kapanmayı düsünüyorum ama ne giymek neler almam konusunda hiç bir fikrim yok buradaki eklenen resimlerden kopya çekerek :KK52: alışverişe çıkmak istiyorum :KK1:

birde bu sayfayı daha kolay bulabilmek için ne yapmam gerekiyor.
üyelik tarihinden itibarem taki ediyorum ama aktif olarak kullanmadıgım için bilmiyorum:KK5:

Son düzenleme:
arkadaşlar internetten marka eşarp alanınız varmı tavsiye edebilceniz siteler hangisi bi site buldum yarı fiyatına armine eşarplar ama güvenebilirmiyim bilmiyorum.narin eşarp die bi site

canım ben normalde eşarplarımı netten hiç almazdım.4-5 ay önceydi galiba narin eşarptan cesaret edim aracia marka 2 eşarp aldım(portakal kokusunu çok seviyorum aranciaların) 30 tl idi.sanırım kapıda ödemeyle aladım ve kargo ücerti ödemedim.ptt kargıyla yolladılar ve iki defa aradılar ürünler elime ulaştmı die.şimdi nasıl bilmiyorum ama

civcivvvv bebeğin hayırlı olsun canım inşallah :):KK49:

teşekkür ederim nesyavcım :KK16:
ve bana bol bol dua et çünkü kpss ye de hazırlanıyorum ve bebeğim doğup 3 aylık olduğunda kpss ye gireceğim :26:
umarım üstesinden gelebilirim :KK17:

merhaba arkadaşlar size birşey soracağım , tesettür markadan 38 beden bir pardesü aldım ama dar olduğu için iade ettim ama nerdeyseb 1 hafta olacak bana ne bir mesaj nede bir telefon geldi paramda yatmamış acaba iadelerde sorun yaşayan oldu mu hiç ne yapmam lazım lütfen bi akıl verin

teşekkür ederim nesyavcım :KK16:
ve bana bol bol dua et çünkü kpss ye de hazırlanıyorum ve bebeğim doğup 3 aylık olduğunda kpss ye gireceğim :26:
umarım üstesinden gelebilirim :KK17:

canım Allah yardımcın olsun inşallah
ne güzel bir can taşıyorsun Rabbim onun kısmetine inşallah hayır kapıları açar emeklerinin karşılığını verir:KK49::nazar::emir_bebek:

canım Allah yardımcın olsun inşallah
ne güzel bir can taşıyorsun Rabbim onun kısmetine inşallah hayır kapıları açar emeklerinin karşılığını verir:KK49::nazar::emir_bebek:

amin neysavcım :nazar:
Rabbim bebeğimi bereketiyle,hayrıyla getirsin inşallah..

X