Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar desenli şifon şal aldım ama başımda düzgün durduramıyorum birde rayon denilen şallardan acabaiyimi ettim ,şu eşarp konusunu bir türlü halledemedim gitti lazer önermedi satıcı kullanımı zor diye benimi kandırdı acepp

tozludan 2 tunik aldım birinin kumaşı çok hoşuma gitmedi amadğeri iyi yanlız benim alt beden büyük üst beden küçük olunca tamirat oldu oyüzden pek içime sinmedi
tarçın beden kalıplarını dikmek için hangi siteden buluyorsun bende dikeyim diyorum

Arkadaşlar,
Modanisadan bir pantolon beğendim. Kumaş bilgisinde %100 polyester yazıyor. Kumaş hakkında pek bilgim yok. Nette yaz aylarında giyilmez yakar yazıyor. Tecrübesi olan var mı?

uğraştım ama siteden alamadım fotoyu.
tozlu giyimden,
tesettür başlığı altında elbise butonuna tıklayın.
zaten orada sadece 2 tane kot elbise var.
biri 65 tl,diğeri 45 tl.

civcivvvv o 45 tllik kot elbiseden alıcam da ben yardımcı olur musun
alt bedenim 38 üst gömleklerim 40 oluyor
acaba beden leri nasıl o kot elbsenin yani 40 mı alsam sence 38 mi
sen kaç aldın nasıl oldu canım

kızlar desenli şifon şal aldım ama başımda düzgün durduramıyorum birde rayon denilen şallardan acabaiyimi ettim ,şu eşarp konusunu bir türlü halledemedim gitti lazer önermedi satıcı kullanımı zor diye benimi kandırdı acepp

tozludan 2 tunik aldım birinin kumaşı çok hoşuma gitmedi amadğeri iyi yanlız benim alt beden büyük üst beden küçük olunca tamirat oldu oyüzden pek içime sinmedi
tarçın beden kalıplarını dikmek için hangi siteden buluyorsun bende dikeyim diyorum

Sifon sal kullaniyorum ben.ustten ve yanlardan igne kullaniyorum cok rahat oluyor.cocuklu olmama ragmen rahat ediyorum.lazer sal sevmiyorum o yuzden hic yok bende.
Kalip isi siteden zor oluyor.beceremedim onu.burda dergisi vardi bi tane bende ondan bi ceket kalibi cikardim ceket dikmek icin ceket dikmek kismet olmadi daha.tuniklerde filan hep onu kullandim.onunu kumas kati kestim kapali oldu yani.dergiyi yeni dikise baslayan bi arkadasa verdim hangi sayiydi unuttum.netten burda dergisi icerigi yayinlaniyor her ay.begenirsem alirim diyorum.sadece bi sayisini aldim baska alma ihtiyaci hissetmedim.bir kalip isimi gordu.uzattim tunik elbise filan oldu.acemi isi yani:)

e tesettür siparişi kaç günde kargoluyor?...
acil dememe rağmen bir türlü kargolnmadı
bu siteden alışveriş yapan oldumu?:44:

e teseturden hayatta bırdaha alısverıs yapmam en az kez aramısımdır bır degısım ıslemıydı ferace almıstım sadece...1 ayı gectı degısımı oyle gerceklestırdıler cok pısman oldum.. [ /COLOR]

Son düzenleme:
arkadaşlar internetten marka eşarp alanınız varmı tavsiye edebilceniz siteler hangisi bi site buldum yarı fiyatına armine eşarplar ama güvenebilirmiyim bilmiyorum.narin eşarp die bi site

Arkadaşlar,
Modanisadan bir pantolon beğendim. Kumaş bilgisinde %100 polyester yazıyor. Kumaş hakkında pek bilgim yok. Nette yaz aylarında giyilmez yakar yazıyor. Tecrübesi olan var mı?

polyester bizim halk dilinde naylon dediğimiz kumaş. genelde parlak ve şık olur ama şahsen bu havada günlük giysem yanar kavrulurum :) görmeden alma derim..

civcivvvv o 45 tllik kot elbiseden alıcam da ben yardımcı olur musun
alt bedenim 38 üst gömleklerim 40 oluyor
acaba beden leri nasıl o kot elbsenin yani 40 mı alsam sence 38 mi
sen kaç aldın nasıl oldu canım

nesyavcım kalıplar tam.yani ben normalde 38 giyerim ama vücudumu sarmasın diye elbiseyi genelde 40 alırım.2 sinide 40 aldım,hafif bi bolluk oldu.
şimdi senin üst kısmın altına göre daha büyük sanırsam?
benim tam tersim.
bende de alt geniş üst ince 40 kalçamı tam istediğim gibi örttü ama üst bol geldi.
zannedersem sende 40 alsam olur.
zaten değiştirme olanağın var için rahat olsun.
daha önce elbiselerini kaç beden alıyorsan gene öyle al.
ben çok elbise giyerim çoğu 40 tır.ama bu kotların 40 ı biraz daha geniş,çok değil.

Arkadaşlar,

ben polyerteri ne yazın ne kışın giyerim.
çok kötü bir kumaştır.
terlediğinde teri emmez ve anında koku yapar.
o yüzden pek tavsiye edilmez,hatta yalan dünyada konusu bile olmuştu 1 bölüm boyunca: ))
yazın pamuklu veya pamuk oranı yüksek,kışınsa yine pamuklu veya yünlü kıyafetler kullanıyorum memnunum.

nesyavcım kalıplar tam.yani ben normalde 38 giyerim ama vücudumu sarmasın diye elbiseyi genelde 40 alırım.2 sinide 40 aldım,hafif bi bolluk oldu.
şimdi senin üst kısmın altına göre daha büyük sanırsam?
benim tam tersim.
bende de alt geniş üst ince 40 kalçamı tam istediğim gibi örttü ama üst bol geldi.
zannedersem sende 40 alsam olur.
zaten değiştirme olanağın var için rahat olsun.
daha önce elbiselerini kaç beden alıyorsan gene öyle al.
ben çok elbise giyerim çoğu 40 tır.ama bu kotların 40 ı biraz daha geniş,çok değil.

anladım canım saolasın
aslında benim üst kısım geniş değil de omuzlarıma 38 beden olmuo bel bol gelio :S
2 elbisem var biri 40 biri 38 :KK70:
beden ölçülerine baktım bi de şimdi senin yorumunu okudum biraz bol kesim dediğin için 38 alıcam inşalllah
tabi siteye eklenirse tükenmiş ne zmandır bakıyorum eklenmiyor sabırsızlıkla bekliyorum
saol yardımın ve zamn ayırdığın için :KK42:

ben polyerteri ne yazın ne kışın giyerim.
çok kötü bir kumaştır.
terlediğinde teri emmez ve anında koku yapar.
o yüzden pek tavsiye edilmez,hatta yalan dünyada konusu bile olmuştu 1 bölüm boyunca: ))
yazın pamuklu veya pamuk oranı yüksek,kışınsa yine pamuklu veya yünlü kıyafetler kullanıyorum memnunum.

evet o bölümü izledim..O yüzden tereddüt ettim.
teşekkür ederim..

arkadaşlar internetten marka eşarp alanınız varmı tavsiye edebilceniz siteler hangisi bi site buldum yarı fiyatına armine eşarplar ama güvenebilirmiyim bilmiyorum.narin eşarp die bi site

evet alıyorum. Eşarp sepeti diye siteden çok alışveriş yaptım. Hızlı kargolama ve ilgililier..
Bahsettiğiniz siteyi daha önce görmüştüm. Ama alışveriş yapmadım..Site güvenilir gibi geldi bana..Yapılabilir sanki...

merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce kapandım ve çok huzurluyum . çalışıyorum bir şirkette kıyafetlerimide genelde sefa merve diye bir site var ordan alıyorum eşarpları da kaliteli sizin bildiğiniz başka siteler varmı güvenilir .

anladım canım saolasın
aslında benim üst kısım geniş değil de omuzlarıma 38 beden olmuo bel bol gelio :S
2 elbisem var biri 40 biri 38 :KK70:
beden ölçülerine baktım bi de şimdi senin yorumunu okudum biraz bol kesim dediğin için 38 alıcam inşalllah
tabi siteye eklenirse tükenmiş ne zmandır bakıyorum eklenmiyor sabırsızlıkla bekliyorum
saol yardımın ve zamn ayırdığın için :KK42:

sık sık takip et tutulan bir çok ürün tekrar konuyor; )

merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce kapandım ve çok huzurluyum . çalışıyorum bir şirkette kıyafetlerimide genelde sefa merve diye bir site var ordan alıyorum eşarpları da kaliteli sizin bildiğiniz başka siteler varmı güvenilir .

eşarp için;
eşarp sepeti
altın eşarp
eşarp yelpazesi
vionte store
aklımda şimdilik bunlar var.
hayırlı olsun tesettürün,Allah hakkıyla örtünmeyi nasip etsin :nazar:

kızlar youtube da yabancı bi kaç kızın videolarında başörtüüs için değişik bi tarz gördüm bınları siiznle paylaşıp fikrinizi almak istedim nasıllar sizce?

$ekk.JPG $ekk2.JPG

Topuzunu göremiyorum benim için önemli bir etken ama bana biraz ilginç geldi :) Sanki biraz dikkat çekici. Klasik alışmışım ya yeniliklere açamıyorum sanırım kendimi :KK1:

burda dergisi icerigi yayinlaniyor her ay.begenirsem alirim diyorum.sadece bi sayisini aldim baska alma ihtiyaci hissetmedim.bir kalip isimi gordu.uzattim tunik elbise filan oldu.acemi isi yani:)

site ismi nedir acaba

Topuzunu göremiyorum benim için önemli bir etken ama bana biraz ilginç geldi :) Sanki biraz dikkat çekici. Klasik alışmışım ya yeniliklere açamıyorum sanırım kendimi :KK1:

topuz kafa hizasından yüksek değil gibi geldi ama bana

aynı şekilde ben de yenilik istiyorum : )

hiç hoş değil.. saç gibi şekil vermeye çalışılmış başörtüsüne... :KK50:

öyle mi dersiniz ben o şekilde düşünmemiştim aslında:26:

kızlar youtube da yabancı bi kaç kızın videolarında başörtüüs için değişik bi tarz gördüm bınları siiznle paylaşıp fikrinizi almak istedim nasıllar sizce?

Eki Görüntüle 751617 Eki Görüntüle 751618

o ruj ne öyle :KK53:
bana çok itici geldi.
beğenmedim açıkçası.
bana göre örtünme çok dikkat çekmemeli ve diğer tesettürlü bayanlardan çok farklı olmamalı ki dikkat çekmesin.
klasik şal ve eşarp bağlama modeller hem daha güzel hemde genel kabul gördüğü için dikkat çekmiyor fazla(bazı şal bağlayanlar hariç).

X