- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.381
vip dükkandan ve trendyoldan bikaç kez alışveriş yaptım. gelen ürünler berbattı. çok pişman oldum. vipten 3 tane tunik almıştım. bir tanesi giydiğim gün yırtıldı. çok dandikti. diğerleri de hiç giymeden çöp oldu. kesinlikle önermiyorum. ama sefa merveden aldığım elbiseyi küçük geldi diye iade etmiştim. 15 gün geçmeden hesaba yattı para. mesajla bilgilendiriyorlar.Arkadaşlar int. magazlarından biri artık ıyıcene zıvanadan cıkdı. Onceden bır ıkı bısey almısdım uygun dıye ama mayıs başı gibi vip dükkan int. uzerınden bı etek aldım bol oldu kucuk beden yokdu. İade ettım bak sımıdı temmuza gırcez daha halaaa iade odemesi olcak. meger benım gıbı bı cok kızı bu adresden magdurmus. 3 ay bekleyen varmıs. Telefon acıyoruz musterı hızmetlerı en erken 40 dk. sonrasına bılmem kacıncı musterı kacıncı numara dıye beklıyonuz. Alırken bılgınız olsun yada bedenınızı ıyı ayarlayın derım.
Tozlu gıyımde de bu tur durum yaşayan varmı acaba aranızda.Geri iade durumunda na kadar zamanda yatırılıyor ucretler.
Teşekkurler..
bana göre kesinlikle eteğin tonlarınla bir şal bağlamasın. vizon şal hiç olmaz. pembe bile daha olur vizondan.Merhaba kızlar size bişi danışıcam.
Bayramda bu elbisemi giymeyi düşünüyorum ama üzerine ne renk şal bağlasam karar veremedim.
Eki Görüntüle 747144
Pembe olsa boğar gibi yada eteğin renginden alsam ne bilim yada diyorum vizon alsam elbise renkli ya ayakkabı ve şalla sakin gözüksün istiyorum size bu vizon şal nasıl olur :) Çok hafif topuklu şalın renginde ayakkabılarımda var.
Eki Görüntüle 747145