Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sefamerveden 2 yane tunik aldım pişman oldum.. kumaşı çok kötüydü ve daha ilk yıkamada rengi soldu ve çekti.. bi daha asla ordan alışveriş yapmam.. alan ve memnun kalan arkadaşlar vardır tabi...ama ben hiç memnun kalmadım

sefamerve çok pahalı.
ben geçen sene etek aldım 2 tane.
dikişleri o kadar dandikti ki terziye götürüp baştan diktirdim.
ben tozlu giyimden bi kot elbise aldım 45 liraya,sefa mervede aynısı 139 lira.
eğer ürün kaliteliyse uzun vadede kullanıyorsam pahalı oluşu gözüme batmaz ama hem kalitesiz olup hem pahalı olunca kızıyorum.

sefamerve çok pahalı.
ben geçen sene etek aldım 2 tane.
dikişleri o kadar dandikti ki terziye götürüp baştan diktirdim.
ben tozlu giyimden bi kot elbise aldım 45 liraya,sefa mervede aynısı 139 lira.
eğer ürün kaliteliyse uzun vadede kullanıyorsam pahalı oluşu gözüme batmaz ama hem kalitesiz olup hem pahalı olunca kızıyorum.

aynen ya.. biraz büyük geldi.. terzi oynadığıma değmez abla dedi :) zaten ilk yıkayışda çekti.. mutlaka iyi olanlarda vardır ama bana denk gelmedi..

Eki Görüntüle 742633 Sefa merveden aldım elbisemde bugün elime geldi o kadar güzel ki gömlek kısmı şifon kalın şifonlardan kısmetse bayrama saklayayım diyorum 55 tl idi o yüzden kaçırmak istemedim :))[/QUOTE

sefamerve nin sitesinde bulamadım :KK17:

Bitmiş olması lazım bi 46 beden vardı en son baktığımda ama bilemiyorum canım :)

Tuliptice memnun kaldin mi gercekten? Ya ben aylardir sürekli takip ediyorum sefamervede ki ürünleri ama bir türlü cesaret edipte ismarlayamadim iyi cikmaz diye.

Ben tunik etek felan almadım. Şallarından aldım 2 tane paşmina şalı çok beğendim siyah olmasına rağmen incecik tam böyle havalarda takmalık yani. Birde bol kot pantolon aldım ben memnun kaldım ama diğer ürünlerini bilemiyorum.
Memnun olanda var olmayanda şallarını çok beğeniyorum ben çeşit çok, küçük bi yerde yaşayınca netten alışveriş kaçınılmaz oluyor :)

Yalnız dün eskişehire gittik çarşamba pazarı vardı, O kadar uygundu ki herşey tunikler 10 tl gömlekler 5 tl seçe seçe buldum güzellerini :)))
En çok bi parçacı vardı şifon şal olarak parçası 2 tl bazı özürleri vardı ama ben çok karıştırarak en uygun olanlarını aldım eve gedim yıkadım ütüledim bi güzel taktım felan çok güzel oldular :)) Sefa mervedeki 20 tllik şallar gibi aynen bak onlardan iyi ki almamışım :)

$IMG_20130627_100930.jpg $IMG_20130627_100726.jpg en son bunları aldım kızlar.. kelebekli şifon etek ve şifon gömlek :)

aynen ya.. biraz büyük geldi.. terzi oynadığıma değmez abla dedi :) zaten ilk yıkayışda çekti.. mutlaka iyi olanlarda vardır ama bana denk gelmedi..

belli başlı markalarda satılıyor onları istisna tutuyorum,
benim bahsettiğim sefamervenin kendi üretimi olan ürünler.
onlar o kadar kötü malzemeden yapılıyorki...
bende yıkadım ve renginde hafif solma oldu.
terzi banada bu kumaş çok kötü gene açılabilir demişti: ))
sefamerveden alacaksamda kendi ürettiğini değil başka markayı alırım.
bir de ben dikkat ettim bazı ürünleri tozludakiyle aynı ama fiyat farkı acayip uçuk...

belli başlı markalarda satılıyor onları istisna tutuyorum,
benim bahsettiğim sefamervenin kendi üretimi olan ürünler.
onlar o kadar kötü malzemeden yapılıyorki...
bende yıkadım ve renginde hafif solma oldu.
terzi banada bu kumaş çok kötü gene açılabilir demişti: ))
sefamerveden alacaksamda kendi ürettiğini değil başka markayı alırım.
bir de ben dikkat ettim bazı ürünleri tozludakiyle aynı ama fiyat farkı acayip uçuk...

kesinlikle öyle
ben de fiyat farkını farkedince tozludan almaya başladım
malları çok kaliteli ve çok uygun şeyler düşüyor
ben çok memnunum tozludan herkese de tavsiye ediyorum
zaten ben önceden tozlunun kendi mağazasından da alışveriş yapardım
o yüzden ii biliyorum mallarını
hiç kötü ürününe denk gelmedim

kesinlikle öyle
ben de fiyat farkını farkedince tozludan almaya başladım
malları çok kaliteli ve çok uygun şeyler düşüyor
ben çok memnunum tozludan herkese de tavsiye ediyorum
zaten ben önceden tozlunun kendi mağazasından da alışveriş yapardım
o yüzden ii biliyorum mallarını
hiç kötü ürününe denk gelmedim

burda da tozlunun şubesi var fakat caddede olduğu için fiyatları nette satılanlar kadar ucuz değil.
haliyle mağazada deneyip beğenip,tozludan alıyorum.
ben şuana kadar 2 kot elbise,1 namaz elbisesi,2 gömlek aldım.
hiç bir şikayetim olmadı.
en azından kazıklanmıyoruz.
modanisa,sefamerve,tesettür marka,e tesettür iyice adam kazıklamaya yönelmişler.

burda da tozlunun şubesi var fakat caddede olduğu için fiyatları nette satılanlar kadar ucuz değil.
modanisa,sefamerve,tesettür marka,e tesettür iyice adam kazıklamaya yönelmişler.

aynen .kapitalizme Müslümanlar da uyuyor işte ,öncden tekbir vardı bu işin piri şimdi bir sürü çıktı ,bu kadar pahalı satmalarını ben islamla bağdaştıramıyorum ,resmen bizim üzerimizden kazanıyorlar ,daha uygun satsalar da herkes alsa olmuyor sanki ,paranın gözünü seveyim işte
ben bu zamana kadar tozludan yaklaşık 10-15 kıyafet aldım hiçbirinde sorun yaşamadım hepsi de kaliteli ve güzel
bi de tozlunun kreasyonu da güzel ve şık

aynen .kapitalizme Müslümanlar da uyuyor işte ,öncden tekbir vardı bu işin piri şimdi bir sürü çıktı ,bu kadar pahalı satmalarını ben islamla bağdaştıramıyorum ,resmen bizim üzerimizden kazanıyorlar ,daha uygun satsalar da herkes alsa olmuyor sanki ,paranın gözünü seveyim işte
ben bu zamana kadar tozludan yaklaşık 10-15 kıyafet aldım hiçbirinde sorun yaşamadım hepsi de kaliteli ve güzel
bi de tozlunun kreasyonu da güzel ve şık

şimdi belli başlı bir çok marka ve tasarımcıyım diye bir gömleği 100 200 e satan üreticilerin ürünleri çok mu kaliteli?
en basitinden kayra....ürünleri acayip pahalı..ben hepsini inceledim bir tanesininde içeriğinde pamuk olmaz mı ya hepsi elastan,polyester.
yani maliyetleri çok çok düşük aslında.
burada tesettürün her markasını satan bir mağaza var.
sezon sonu gelmiş kayra etekler hep 40 45 lira,gömlekler 30 40 lira,pantolonlar 25 lira.
genede dönüp bakmıyorum.
eskiden tesettür kıyafeti kolay bulunmazdı,bu işin tekeli tekbirdeydi.
şimdi herkes bu sektörde ve işin garip tarafı bu yarışa sözde tasarımcılarda dahil oldu.
fiyatlar ise ateş pahası....
kaliteli giyinmeyi seviyorum ama bu kadar pahalıya değil...
benim yaptığım ise,çok beğendiğim bir eteğim var,sadeliği seviyorum ben.
gidip kumaşçıdan kumaş alıp o eteğin aynısını diktiriyorum,kumaşını alıp pelerin vs diktiriyorum.
burda dikim ucuz,kumaşta.
en azından giyeceğim eteğin kalitesinden şüphem olmuyor.
nettende tozlu,yenimoda,suhneva dan alıyorum alacaksam.
ha birde armine,sezon sonunda güzel indirimleri oluyor,pamuklu ürünleri çok.
bedenime uygun kalmışsa birde ordan alıyorum.
facebookta görüyorum tasarımcıları,bir etek 180 lira eder mi ya?
aynı eteği ben kumaşıyla 40 50 ye diktiriyorum.
milletin sokağa atacak çok parası var herhalde...ürün kalitesi ortada.
buna rağmen talep hiç kesilmiyor.

şimdi belli başlı bir çok marka ve tasarımcıyım diye bir gömleği 100 200 e satan üreticilerin ürünleri çok mu kaliteli?
en basitinden kayra....ürünleri acayip pahalı..ben hepsini inceledim bir tanesininde içeriğinde pamuk olmaz mı ya hepsi elastan,polyester.
sezon sonu gelmiş kayra etekler hep 40 45 lira,gömlekler 30 40 lira,pantolonlar 25 lira.
genede dönüp bakmıyorum.
şimdi herkes bu sektörde ve işin garip tarafı bu yarışa sözde tasarımcılarda dahil oldu.
gidip kumaşçıdan kumaş alıp o eteğin aynısını diktiriyorum,kumaşını alıp pelerin vs diktiriyorum.
çünkü hazırı seviyoruz tembeliz de ondan
bişey sanıyoruz bir de

valla o paraları bir fakir fukaraya versen hiç değilse sevaba girersin boşa yazık edilen para valla

genede dönüp bakmıyorum.

bense kendim dikiyorum,3-4 liraya kumaş pazarında aldığım kumaşlarla:)
sanırım en ucuza bu işi kapayan benim:) etekler,tunikler,feraceler,elbiseler dikiyorum fakat foto koyamıyorum pc dende telfndanda boyut büyük diyor..
ferace sepetinden bir ferace alayım dedim eçtiğimiz günlerde,sorduğumda medine ipeği dediler kumaşa..bir geldi ürün bildiğimiz naylon,hemen iade ettim paramı geri aldım şükür..bir de ferace satıyor ama faturasız iş yapıp vergi kaçırıyor adiler..
tozlu ve yenimodadan alışveriş yaptım ve memnun kaldım bende,ferace sepetinden uzak durun derim..

bense kendim dikiyorum,3-4 liraya kumaş pazarında aldığım kumaşlarla:)
sanırım en ucuza bu işi kapayan benim:) etekler,tunikler,feraceler,elbiseler dikiyorum fakat foto koyamıyorum pc dende telfndanda boyut büyük diyor..
ferace sepetinden bir ferace alayım dedim eçtiğimiz günlerde,sorduğumda medine ipeği dediler kumaşa..bir geldi ürün bildiğimiz naylon,hemen iade ettim paramı geri aldım şükür..bir de ferace satıyor ama faturasız iş yapıp vergi kaçırıyor adiler..
tozlu ve yenimodadan alışveriş yaptım ve memnun kaldım bende,ferace sepetinden uzak durun derim..

ne güzel hep imrenmişimdir kendi kıyafetini dikebilecek dikiş becerisine sahip kişilere.
annemde çok güzel diker.
şu kpss derdim olmasa bende alacağım bir makina öğreneceğim ama bu sene benim için sıkı geçecek,
yoğun bir şekilde A kadrodan hazırlığa geçtim.
makina beni oyalar diye korkup almıyorum.
ama işe girer girmez bende el atacağım bu dikiş işine: )))
bu arada ferace sepetini ilk senden öğrendim,bilmiyordum o siteyi,aklımda bundan sonra :KK34:

Kizlar bende biliyorsunuz bir kac ay oldu kapanali.
Pardesü sorunum vardi.
Indirimdan kayranin diz boyu olan kapini aldim 70 TL ye.
Dügmeleri sürekli düsüyordu.
Kac kere dikmek zorunda kaldim.
Onun haricinde bir sorun yoktu baskada ürün almadim o markadan.

Normal günlük giyisiye hayatta o kadar para vermem.
Esarblarimi aldim ama bir kac tane markali cünkü kalite acisindan gercekten fark ediyor.

Internette cok baktim ama hic cesaret edipte almadim.
Iyi ki sefamerveden almamisim yorumlari okuduktan sonra...

arkadasım bende tozludan alış veriş yapıyorum çok memnunum size sormak istediğim bişi var bi ara namaz elbisesini görmüştüm denk gelmişti tozlu giyimin internet adresinde fakat sonra almak için ardığımda bulamadım hangi bölümde bana yardımcı olabilir misin lütfen :KK3::KK42:
bi de sanrım tozludan 45 liraya kot elbise almıssın ondan bende almak istiyorum eline geçtiyse elbise hakkında fikrini de alabilir miyim canım :)

Son düzenleme:
arkadasım bende tozludan alış veriş yapıyorum çok memnunum size sormak istediğim bişi var bi ara namaz elbisesini görmüştüm denk gelmişti tozlu giyimin internet adresinde fakat sonra almak için ardığımda bulamadım hangi bölümde bana yardımcı olabilir misin lütfen :KK3::KK42:
bi de sanrım tozludan 45 liraya kot elbise almıssın ondan bende almak istiyorum eline geçtiyse elbise hakkında fikrini de alabilir miyim canım :)

namaz elbiseleri tükendiği için gözükmüyor yalnizzz.
çabucak bitti.çünkü o fiyafa hiç bir yerde satılmıyordu: )
sadece 20 tl idi.ben bile 38beden olmama rağmen sadece xxl kalmış genede aldım: )
annem çok beğendi ona tam olunca ona verdim.
şimdi dört gözle gelmesini bekliyorum hemen alacağım bende: )

elbise çok güzel.geleli çok oldu bana.
oldukça rahat,ince bir kumaşı var.
şimdide gene aynı sayfada 65 tl olan kot elbise var ya?
onu alacağım o da çok hoşuma gitti: )
tavsiye ederim yani :KK34:

Kizlar bende biliyorsunuz bir kac ay oldu kapanali.
Pardesü sorunum vardi.
Indirimdan kayranin diz boyu olan kapini aldim 70 TL ye.
Dügmeleri sürekli düsüyordu.
Kac kere dikmek zorunda kaldim.
Onun haricinde bir sorun yoktu baskada ürün almadim o markadan.

Normal günlük giyisiye hayatta o kadar para vermem.
Esarblarimi aldim ama bir kac tane markali cünkü kalite acisindan gercekten fark ediyor.

Internette cok baktim ama hic cesaret edipte almadim.
Iyi ki sefamerveden almamisim yorumlari okuduktan sonra...

kayra aslında bayağı eski bir marka,
son 2 3 senede iyi bir çıkış yaptı,çok talep görüyor.
tasarımları gerçekten güzel lafım yok ona ama ürün kalitesi hiç iyi değil,o yüzden tercih etmiyorum ben.
dün eşimi almaya gittiğimde uğradım geçen sezonun bir eteği vardı,belki bilirsiniz naylonumsu,kumaşı hışır hışır.
kırmızı rengiyle çıkış yapmıştı,şuan o etekler burda 20 tl.
gene almam gene almam.

eşarba gelince,eşarbı mümkün olduğunca ipek takıyorum yıllardır,ipeğin rahatlığı ve şıklığı bambaşka bana göre.
şallarımıda ipek alıyorum,hemde çok da uygun bir fiyata.
eşarpta bi huyum var ki asla sezonunda 90 100 lira verip almam,sezon geçip ne zaman 40 50 ye düştü o zaman alırım: ))

selam kızlarr... bende kapanalı 1 yıl oluyor.. topiği forumtakipte görünce bir selam vereyim dedim. güzel fikir alışverişlerinin yapılacağı iyi bir topik olmuş :)

merhaba hanımlar
burayı yeni keşfettim:KK1:
bi sorum olucak fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim...
ben de tesettürlüyüm ve geçen yazdan beri gözüm sandaletlerde
genelde pardesü veya ferace giyiyorum
sizce bunların altında sandalet abes mi durur
çıplak ayak sonuçta
üst kebap alt şişhane mi olur:KK60:

X