Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

teşekkür ederim canım evet 20 lira olduğu için uygun gelmişti bana diğer tesettür sitelerinde50 liradan başlıyo. kot elbisenin kapüşonu çok hoşuma gitti benim evet diğer kot elbise de çok hoş inşallah tekrar koyarlarda alırız namaz elbisesini

Ben babet giyiniyorum yazin.
Ama sandalet'i de cok abes bulmuyorum acikcasi : )
Sonucta ciplak ayakla namaz da kiliniyor mahrem bölge disinda oldugu icin sahsen sakinca görmüyorum.
Ama yine de tercih meselesi : )

Ben babet giyiniyorum yazin.
Ama sandalet'i de cok abes bulmuyorum acikcasi : )
Sonucta ciplak ayakla namaz da kiliniyor mahrem bölge disinda oldugu icin sahsen sakinca görmüyorum.
Ama yine de tercih meselesi : )
sağol gelinim...
ben de babet ya da converse giyerim hep
ama o babetlerin ayağın arkasını yemesi yok mu
e converse de çorapsız olmuyo...
çıplak ayak mahrem değil de görüntü tahaf mı durur diye de düşünüyorum
bu ara dışarı çıktığımda milletin ayağına bakıyom sandelet giyen var mı diye

bende dikkat etmedim degil hani
tuhaf durmaz diye düsünüyorum ama bilmem :44:

ben giyiyorum sandalet valla,yazın vazgeçilmezi:) üstelik pardesü veya ferace ile,dikkat çekici giyinmediğimden sandalette dikkat çekmez diye düşünüyorum..

gelinim, pro lanmışsın hayırlı olsun:)
Hihi evet canim esime dedim kizarmak istiyorum iyi madem dedi : ))

Ben ayakkabi konusunda zaten sIkInti cekiyorum.
Bu babetlerimi de esimle kadiköye gitmistik oradan almistim tabanlari sökülmeye basladi bu yazi da idare etsem iyi olurdu : )

hımm o zaman çok gösterişli olmayan sandaletlere bakıyım ben...
sağolun gelinim ve tarçın

kot elbisemin diğeride geldi o da çok güzel,kumaşı ince yazın giymeye çok uygun: )
ve bol olduğu için çok çok rahat.
dün hemen giydim eşimle dışarı çıktık,kadın pardesünüzü nereden aldınız dedi
pardesü gibi duruyormuş: ))
45 liralık olanın kapşonu harika ama belinde lastik var ya?
o baseni olan biri için çok hoş durmuyor.benim biraz kalçam var.
giydim çok da hoş oldu ama memlekete gittiğimde herkes sen kilo mu aldın dedi,kilo almadığım halde.
çok rahat duşuruda süper ama hafif toplu gösterdi beni: )
bu konuda takıntılı olduğumdan özgürce giyemiyorum: )))
diğerininde kapşonu kocaman.
altına topuklu terlikle,sandaletle denedim süper oldu.

namaz elbisesi gelirse bu kez 2 3 tane alacağım.kayınvalideme,teyzeme vs.
çok beğendi annem: )
umarım gelirde alırız

kızlar ben de kayra'dan kap aldım. 2 gün poşetteydi. eve geldim. bayağı kırışık. aldığım yerde fark etmedim. resmini koyacağım alta. bundan kullanan var mı? oturup kalkınca arkası kırışık kırışık dursun istemiyorum ( 1,5 ay önce kapandım. tesettür giyim piyasasını yeni yeni öğreniyorum. kayra hakkında da olumsuz şeyler okudum. ama aldıktan sonra :)) acaba değiştirsem mi? lütfen fikir verin.

Gayet hos bi model güle güle kullan canim : ) Ve hayirli olsun Allah daim etsin hakkiyla örtünmeyi nasip etsin insaAllah.

Benim de bu boylarda kapim var kayradan almistim indirimden.
Oturunce kirisiyor evet ama ben eve gelince direk askiya asiyorum kendiliginden gidiyor kirisikliklari : )
Ha cok fazla kirisiyorsa hafif ayarda ütüleyebilirsin diye düsünüyorum?

çok teşekkür ederim ben de askıya astım. biraz daha iyi. ama ne bileyim bir yere gittiğimde arkanın kırışık kırışık durması sinir bozucu. alırken nasıl dikkat etmedim ben buna anlamadım bakalım ya gidip değiştiricem ya da böyle kullanıcam artık. çok da beğenerek aldım oysaki.

bende yeni kapadım kızlar ama o kadar güzel kıyafetler buldum ki kendii kuyafetlerimi da değerlendirecek seyler aldım.internetten de alışveriş yaptım memnun kaldım. zühre nin kaplarından aldım inanın açıkken bu kadar hos kıyafetler giymiyordum kendimi tamamen bayan gibi hissediyorum artık

hayırlı olsun canım...
Kendine yakıştırman çok önemli...
Artık tesettür kıyafetler kendini aştı...
eskisi gibi anne kıyafetlerine mahkum değiliz:)

Arkadaşlar int. magazlarından biri artık ıyıcene zıvanadan cıkdı. Onceden bır ıkı bısey almısdım uygun dıye ama mayıs başı gibi vip dükkan int. uzerınden bı etek aldım bol oldu kucuk beden yokdu. İade ettım bak sımıdı temmuza gırcez daha halaaa iade odemesi olcak. meger benım gıbı bı cok kızı bu adresden magdurmus. 3 ay bekleyen varmıs. Telefon acıyoruz musterı hızmetlerı en erken 40 dk. sonrasına bılmem kacıncı musterı kacıncı numara dıye beklıyonuz. Alırken bılgınız olsun yada bedenınızı ıyı ayarlayın derım.

Tozlu gıyımde de bu tur durum yaşayan varmı acaba aranızda.Geri iade durumunda na kadar zamanda yatırılıyor ucretler.

Teşekkurler..

selam kızlar bende geldim burayamı saklandınız hepiniz hiçte haber vermiyosunuz

bu kot elbiseyi merk ettim. fotosunu görme şansım varmı:44::44:

vip dükkandan 1 yıl önce bir bluz aldım..20-25 günde anca kargolandı..o gün bugündür alışveriş yapmam ordan..
Tozludan bir etek aldım bedeni olmadı. Aynı gün iade formunu doldurup kargoladım..Ellerine ulaşınca arayıp parayı iade ettiklerini söylediler..Ayrıcaa tozlu facebook üzerindende sorulara cevap veriyor..İlgililer yani

Merhaba kızlar size bişi danışıcam.
Bayramda bu elbisemi giymeyi düşünüyorum ama üzerine ne renk şal bağlasam karar veremedim.

Pembe olsa boğar gibi yada eteğin renginden alsam ne bilim yada diyorum vizon alsam elbise renkli ya ayakkabı ve şalla sakin gözüksün istiyorum size bu vizon şal nasıl olur :) Çok hafif topuklu şalın renginde ayakkabılarımda var.

selam kızlar bende geldim burayamı saklandınız hepiniz hiçte haber vermiyosunuz

bu kot elbiseyi merk ettim. fotosunu görme şansım varmı:44::44:

uğraştım ama siteden alamadım fotoyu.
tozlu giyimden,
tesettür başlığı altında elbise butonuna tıklayın.
zaten orada sadece 2 tane kot elbise var.
biri 65 tl,diğeri 45 tl.

bence boğar,bir an için canlandırdım ama hoşuma gitmedi.
bu tip iki farklı elbiselerde en mantıklısı etek kısmının renginde şal kullanmak.
elbise siyah beyaz olsa,şal ne renk olsa kurtarır,
fakat bunun gibi iki zor ve ender kombinlenen renklerde çok fazla renk alternatifi olmuyor.
o yüzden eteğin renginde şal almak bence en uygun kombin olur.
güle güle giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…