- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.381
vip dükkandan ve trendyoldan bikaç kez alışveriş yaptım. gelen ürünler berbattı. çok pişman oldum. vipten 3 tane tunik almıştım. bir tanesi giydiğim gün yırtıldı. çok dandikti. diğerleri de hiç giymeden çöp oldu. kesinlikle önermiyorum. ama sefa merveden aldığım elbiseyi küçük geldi diye iade etmiştim. 15 gün geçmeden hesaba yattı para. mesajla bilgilendiriyorlar.Arkadaşlar int. magazlarından biri artık ıyıcene zıvanadan cıkdı. Onceden bır ıkı bısey almısdım uygun dıye ama mayıs başı gibi vip dükkan int. uzerınden bı etek aldım bol oldu kucuk beden yokdu. İade ettım bak sımıdı temmuza gırcez daha halaaa iade odemesi olcak. meger benım gıbı bı cok kızı bu adresden magdurmus. 3 ay bekleyen varmıs. Telefon acıyoruz musterı hızmetlerı en erken 40 dk. sonrasına bılmem kacıncı musterı kacıncı numara dıye beklıyonuz. Alırken bılgınız olsun yada bedenınızı ıyı ayarlayın derım.
Tozlu gıyımde de bu tur durum yaşayan varmı acaba aranızda.Geri iade durumunda na kadar zamanda yatırılıyor ucretler.
Teşekkurler..
bana göre kesinlikle eteğin tonlarınla bir şal bağlamasın. vizon şal hiç olmaz. pembe bile daha olur vizondan.Merhaba kızlar size bişi danışıcam.
Bayramda bu elbisemi giymeyi düşünüyorum ama üzerine ne renk şal bağlasam karar veremedim.
Eki Görüntüle 747144
Pembe olsa boğar gibi yada eteğin renginden alsam ne bilim yada diyorum vizon alsam elbise renkli ya ayakkabı ve şalla sakin gözüksün istiyorum size bu vizon şal nasıl olur :) Çok hafif topuklu şalın renginde ayakkabılarımda var.
Eki Görüntüle 747145
merhaba kızlar burayı ben de yeni keşfettim :) benim de sizlere danışmak istediğim bi konu var..ben olabildiğince ince bi pardesü istiyorum antalyadayım ve burda insana herşey aşırı kalın geliyo..normalde yazlık olan pardesüler burda ancak baharda giyilebiliyobir tülü bulamadım..burdaki mağazaları da gezdim ama istediğim gibi bişey yok..geçen yıl bir kez bir magazaya şile bezinden çok tatlı kaplar gelmişti anında bitti alamadım..ferace alayım diyorum ama siyah kumaşı çeker genelde de siyah..internetten renkli feraceler buldum ama alan oldu mu hiç tavsiye edebilecek olan var mı? bir de ince kırışmayan kumaş var mı şile bezi dışında alıp diktirsem mi acaba? mesela viskon nasıl bi kumaş? çok soru sordum sanırım :26:
ben 2 sayfa önce aldığım kapı paylaştım. kayradan aldım. oldukça ince. biraz kırışıyor ama fena değil. ilk kez dün giydim ve çok rahattı. serin tuttu. kırışma dışında sana tavsiye edebilirim. viskonda ince bir kumaş ama yakabilir. bir de kayradan bu kapı almadan önce arminede bir kap denedim. ketenden. çok rahattı. lacivert ve kremi vardı. aslında tam kap gibi de değil ama acaip rahat. yalnız fiyatı bana biraz yüksek geldi. 130 tl idi. eğer orada şubesi varsa bakabilirsin.
çok teşekkür ederim canım ya bakayım ben bunlara.nerdeyse viskon olanı alacaktım internette terletmez falan yazmışlar keten de bulamamıştım.şimdi hemen bakıcam bunlara
modanisada bu namaz elbisesini gördüm o kadar hoşuma gittiki bence dışarda da giyilebilir
en azından ben alıp öyle yapmayı düşünüyorum çünkü renkleri modeli tamamen beni yansıtıyor sizce giyilirmi
Eki Görüntüle 748406 Eki Görüntüle 748407
deniz namaz elbisesi cok güzel..
bende gecen gün ferace aldim kendime yeni bir tane : ) eskisi hemen yirtildi gitti : (
yesil aldim pardesü sandi arkadaslarim ferace oldugunu söyledigimde sasirdilar : )
aynı modelde v değilde yuvarlak yaka diktim yandan bağlamalı kendime ben siyah pamuklu kumaştan..çok rahat ferace diye giyiyorum ben valla..kullanımı çok rahat bişey oluyor yani..(üstelik kumaş 3 tl idi:)))
ben ferace alamadım düzgün biyerden ya..fatihe gitmem gerekiyor,oğlumla gidemiyorum oralara..başka tavsiye edebilecek var mı avrupa yakasında bi yerler ferace satan..
arkadaşım tebrik ediyorum seni maaşallah
ne güzel üretken olmak
kendin mi öğrendin dikiş dikmeyi kursa falan mı gittin
ben de evde dikmek istiyorum her zman istediğim şeyi bulamıyorum bulduğumda da pahalı oluyor alamıyorum
dikiş makinası almak lazım di mi nasıl başlamak lazım acaba
walla çok isterim çünkü bugün bi terziye gttim yazlık uzun bi elbise istedim kumaşı kendinden 50 tl dedi vazgeçtim :Sbenim de kızım var 2,5 yaşında ben de gidemem kursa artı çalışıyorum zaten ama şimdi tatildeyim sen hangi siteleri takip ettin önerebileceğin siteler var mıEvde ogrendim canim kendim.hemsireyim ben aslinda:) ucretsiz izindeyim iki yilim dolmak uzere eylulde basliyorum inslh
Pazardan ucuz ama guzel kumaslar buluyorum, singerde makine aldim.cok ama cok ucuza rahat giysiler dikiyorum.kursa gidemedim oglum ufak.evde bloglari takip ederek netten inceleyerek ogrendim hep.oglum duruyorsa bir saatte tunik dikiyorum inan.tavsiye ederim zor degil yardimci olmaya calisirim dusunursen.bir arkadasima ogrettim bende gorerek kalkisti o da :)
Size resim eklemek istiyorum ama ne pc den ne telden foto ekleyemiyorum boyut buyukmus
walla çok isterim çünkü bugün bi terziye gttim yazlık uzun bi elbise istedim kumaşı kendinden 50 tl dedi vazgeçtim :Sbenim de kızım var 2,5 yaşında ben de gidemem kursa artı çalışıyorum zaten ama şimdi tatildeyim sen hangi siteleri takip ettin önerebileceğin siteler var mı
canım resim boyutunu ayarlamak için resmin üzerinde sağa tıkla birlikte aç yazısının üzerine gel ordan office picture manager var ona tıkla resimlerin boyutunu düzenle kısmından ayarlayabilirsin merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 749688 Eki Görüntüle 749687 Eki Görüntüle 749689 Eki Görüntüle 749690
evet bunları dikmek resim eklemektendaha kolaymış:))
Eki Görüntüle 749688 Eki Görüntüle 749687 Eki Görüntüle 749689 Eki Görüntüle 749690
evet bunları dikmek resim eklemektendaha kolaymış:))
Tesekkurler arkadaslar:)
Gorenlerin begenmesine daha da seviniyorum.etekler ve kollu tuniklerde var aksamlari kesip kirpar eklerim fotolari:))))