Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhaba arkadaşlar :)
Uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı ama yazmak şimdi kısmet oldu.
Ben de tesettürlü adayıyım şuan için. Yaşadığı çevre çok etkiliyor insanı ama yavaş yavaş değişiyor düşüncelerim inşaAllah hakkını verecek şekilde örtündüğüm günleri de görürüm.

Armine'den ipek şal aldım kendime. Başörtülerim de var ama deseni çok seven biri değilim.
Hem yaz için planlarım var hem de ısınmaya çalışıyorum evde kendi kendime bu yüzden şal alışverişi yapmak istiyorum.

Şallar hakkında kumaş ve marka önerisinde bulunabilir misiniz?
%50 koton %50 ipek, %18 ipek kalanı akrilik, viskon kumaş çok çeşit var ama yaz sıcağında %100 ipek dışında hangi kumaşlar kullanılır acaba.
Viskon serin tutar diye araştırdım netten ama 20 liraya da 40 liraya da var markaları bilmediğim için polyester karışımlı olması ürküttü.

Şimdiden teşekkür ederim :)

güle güle kullan canım bu badilerden bende getitirdim beyaz ve siyahını kolundaki güpürlerin lastikleri cıktı iplik iplik

Teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olmaz ama bana çok da uzun süre kullanılırmış gibi gelmedi.Yıkandıkça tül olan yerleri yıranır.

günaydın kızlar..
günlük kulanmak için elbise ve tunik lazım acilen..
bildiğiniz siteler var mı?

$7353_625978324085470_499957923_n.jpg

kızlar bu tuniğe bayıldım... kısa da değil tam benim istediğim gibi.. sizce nasıl, güzel mi.. ama pahalı, 160 lira :KK43:

selam kızlar uzun süredir kendimi dikişe verdim,mesaları okusamda arada gelip yazmaya fırsat bulamıyordum..
dikişle başladığım dikiş macerama pelerin,kaban,elbise,tunik vs vs biçok şey kattım çokşükür..
şiddetle tavsiye ederim ilginiz var ise dikişe çok ucuz ve sade kıyafetlere kavuştum..
foto çektim fakat çok büyük boyutmuş ekleyemedim buraya..

selam kızlar uzun süredir kendimi dikişe verdim,mesaları okusamda arada gelip yazmaya fırsat bulamıyordum..
dikişle başladığım dikiş macerama pelerin,kaban,elbise,tunik vs vs biçok şey kattım çokşükür..
şiddetle tavsiye ederim ilginiz var ise dikişe çok ucuz ve sade kıyafetlere kavuştum..
foto çektim fakat çok büyük boyutmuş ekleyemedim buraya..

ne güzel keşke benimde yeteneğim olsa
diktiklerinizi görmek isterdim

bayıldım ya çok güzelmiş nerede bulabilirim bunu acaba :26:

canım ben sefa merve diye bir site var facebookta ayrıca siteside var bak yaz çıkar ordan sipariş etmiştim ara ara aynı ürünler tekrardan geliyor..sezon indirimlerinde daha uygun oluyor mesela bu ürün 80tl ben 36ya aldım:KK76:

canım ben sefa merve diye bir site var facebookta ayrıca siteside var bak yaz çıkar ordan sipariş etmiştim ara ara aynı ürünler tekrardan geliyor..sezon indirimlerinde daha uygun oluyor mesela bu ürün 80tl ben 36ya aldım:KK76:

tamam tatlım çok teşekkür ederim bende bir kap diktirdim modelini bulursam koyayım kararsız kaldım :26::26:

$7-iklim-pardesu-modelleri-6.jpg

bunun okyanus mavisi renginden güzel mi :26: kemeri daha farklı ama böyle değil

Son düzenleme:
bu haşemalar yenimoda ya ara ara geliyo sanırım.
ben de almayı düşünüyorum.ama bu sefer koyu bir renk alıcam.açık renkler içini gösterebiliyo çünkü

ikisi de çok hoş güle güle kullan.. kapın modeli güzel fakat renk seçeneği yok.. bu renk bi pardesum var zaten, tam yaz rengi, çok hoş..

ikisi de çok hoş güle güle kullan.. kapın modeli güzel fakat renk seçeneği yok.. bu renk bi pardesum var zaten, tam yaz rengi, çok hoş..

Sağol canım.Benim bu renk de hiç pardesü , kap yok. Önümüzde yaz.Bu rengin güzel gidiceğini düşündüm.Beğendiğine sevindim canım.:21:

slm arkadaşlar.bunlarda bana ait.günlük yaşantımda şal'ı tercih ediyorum artık çok rahat oluyor :KK1:

Eklentiler

• $CIMG3425.jpg
    $CIMG3425.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $CIMG3012f.jpg
    $CIMG3012f.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 40
X