- 15 Ekim 2009
- 1.053
- 41
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.101
hanımlar yenimoda bana 100 tl limitli 15 tl lik çek göndermiş.kullanmıcam ben.varsa isteyen verebilirim.
slm arkadaşlar aranızda yeniyim tesettürlü değilim ama düşünmüyor değilim onun için sizlerden de destek almak için burdayım yardımcı olursanız sevinirim bir türlü karar veremedim.
slm arkadaşlar aranızda yeniyim tesettürlü değilim ama düşünmüyor değilim onun için sizlerden de destek almak için burdayım yardımcı olursanız sevinirim bir türlü karar veremedim.
tesettür markayla ilgili yine sorum olcak arkadaşlar alışveriş yapan varmı ürünler kaç günde elinizde oluyo ben bi gömlek istedim ama daha gelmedi bir haftayı geçti
güle güle giy canım nerden aldın güzellermiş gerçekten çok beğendim
çok teşekkür ederim resmin üzerinde de yazıyor aslında suhneva adında bi alışveriş sitesinden
ben çok memnun kaldım birde nerdeyse hiç beklemedim 2. gün elimdeydi kargo.
Güle güle giyin çok güzeller, ikisi farklı şeylerle de kombinlenebilir tabi ama kombin halinde almak da çok rahat olmuştur.
Ben de bu gömleği alıp almamakta çok kararsız kalmıştım, yakası açık gibi gelmişti, geniş mi yakası gerçekten?
Kizlar cok mutluyum : ) bugun kayra'dan mevsimlik diz boyu kap aldim indirimden 70 tl ye aldim kollari biraz bol ve uzun geldi sanki ama emin degilim gerekirse terziye veririm lacivert renginde aldim cok sevincliyim : ) ama su yazlik isi canimi sIkIyor bi kac yere sordum 250 den basliyormus fiyatlar napicam ben : (
Bugusu canim yeni kapandigim icin feraceyi giyecek kadar hazir degilim insaAllah iler ki zamanlarda ama arastirmadim degil 70-80 tl ye bulunuyor dedigin gibi daha uygun : )
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama güvendiğin bi terzi varsa modeli göstermen yetiyor aynısını dikmesi için.. Bi düşün derim canım
Hmm buda iyi fikirmis canim ama kumasiyla osuyla busuyla yine ayniya gelmez mi sence?
Kizlar dun aldigim kapin dugmeleri cok hafif dikilmisti kendim cesaret edemiyorum yeniden dikmeye terziye versem yapar mi ki? Bide kollarini birer cm kisaltmayi dusunuyorum..
yakında bende aranıza katılacağım :)))
Ayy inşallah kuzum benim yaa