Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

arkadaşlar ben yeni kapandım
eşarplar hakkında pek bilgim yok örneğin hangi şalı almalıyım yazın kaymayam nasıl bir şal olmalı 100% ipekmi yoksa karışıkmı tiviller var bana kalın geldiler ama en kullanışlıları hangisidir elime aldığımda nerden anlıycam yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle hayırlı olsun,Rabbim hakkını vererek örtünmeyi nasip etsin
eğer eşarp örteceksen,ipek eşarplar rahattır,aker,armine..vs.
eğer şal kullanacaksan ipekevi ve zülal şalı tavsiye ederim.zaten şu sıralar heryerde indirim var: )
eğer ipek eşarba bütçen yetmiyorsa,polyester değil coton şal al,onlar yazın çok bunaltmaz
ya da mesela akerin yaz serinliği serisi var.%30 ipek %70 coton.
çok rahatlar tavsiye ederim.
altıneşarp
eşarpsepeti,
modanisa,
sefamerve,
eşarpcım
eşarp cenneti.
bu sitelerden uygun fiyata şal bulabilirsin; )

kızlar bu şalı medine eşarpcım.com dan aldım57 tl ye.
%100 ipek.
ithal ipek şalmış,kullananız var mı?
memnun kaldınız mı?

Beğendim kombinleri sizinlede paylaşayım dedim

Bu elbiseler Kayra'dan..

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 ipek.
memnun kaldınız mı?
Eki Görüntüle 639922

cnm bende senin gibi%18 ipek şal kullandım.. tek hoşuma giden şey kaymaması oldu.. çoğunluğu pamuk olduğu için zaten ipek olduğu pek anlaşılmıo...
bende %100 ipek şal almayı düşünüorum ama pahalı geliyo :) bi de şalar iğne yerlerini çok beli edio.. sırf ipekleri bilmiorum %18 ipek olanlarda 2 kere kulandım bi şalı, iğnelenen yerler çok çirkin durdu

aynen canım,iğne izi çok belli oluyor malesef,ben 1 tane aldım bi daha da almadım.önü çok topaklandığından kaba duruyor: (
ben hafif olsun istiyorum.
%100 lükler banada pahalı geliyor.ben eşarba veya şala 50 tl den fazla verince içim acır,ilk kez bu şalı alacağım
diğer sayfadaki ipek şalı sipariş etmiştim ama stoklarda sorun olunca iptal etmişler mail geldi
o yüzden bunu aldım bakalım nasıl olacak
aslında ipek şallar 60 tl ye düşmüş bazı sitelerde ama kargosuydu kapıda ödemesiydi gene buluyor 70i :26:

%100 ipek.
memnun kaldınız mı?
Eki Görüntüle 639922

canim evlilil nasil gidiyor
erzurum a alisyin mu
pek giremiyorum kk ya takip edemiyorum
ben sadece ipek sal kullaniyorum cok memnunum.senin aldiginin rengi de cok guzelmis.
gle gule gunlerde kullan

canim evlilil nasil gidiyor
erzurum a alisyin mu
pek giremiyorum kk ya takip edemiyorum
ben sadece ipek sal kullaniyorum cok memnunum.senin aldiginin rengi de cok guzelmis.
gle gule gunlerde kullan

teşekkür ederim whitepearlcım: )
evlilik çok şükür güzel gidiyor,
erzurumada alıştım.4 ay sonra mezun olacağım inşallah,dersaneye yazıldım koşturmayla geçiyor günler
erzurumada alıştım artık
sen nasılsın,hayat nasıl gidiyor?
ben hep ipek eşarp kullanıyorum arada da lazer kesim şal.ilk kez ipek şal alacağım.
arkadaşlarım hep armine ve ipekevini öneriyor.
sen hangi marka kullanıyorsun?

hangi bolum okuyorsun ogretmenlik mi?ins iyi bir puqn alip atanirsin canim.
benim armine karaca armanda var %100 lerden.en ui si armine ama iclerinden.ipekevi kullanmadim hic fiyatlari 100-150 tl arasi degisiyor cok pahali yani

canım posta kutun dolu
kpss için mi dersaneye yazıldın canım?

hangi bolum okuyorsun ogretmenlik mi?ins iyi bir puqn alip atanirsin canim.
benim armine karaca armanda var %100 lerden.en ui si armine ama iclerinden.ipekevi kullanmadim hic fiyatlari 100-150 tl arasi degisiyor cok pahali yani

yok canım iibf liyim ben: ) A kadro için yazıldım dersaneye.aslında 2014 e hazırlanacağım tam manasıyla fakat alandan temel oturtmak için bu dönemde gideceğim,inşallah hayırlısıyla atanırım: )
şu ara ipek şallar indirimde,bak istersen.100 1500 gerçekten pahalı.
60 70 arası bulduğumda düşünüyorum bakalım bu nasıl gelecek: ))
sende güle güle kullan inşallah canım: )

canım posta kutun dolu
kpss için mi dersaneye yazıldın canım?

dur canım kutumı boşaltayım.
son anda karar değişikliği oldu,gaza geldim ve A kadrodan uzmanlığa hazırlanmaya karar verdim.
geçen hafta burdaki istanbul kariyer dersanesine yazıldım iktisat ve muhasebe var sadece.temel oturtmak maksadıyla: )
seneye tüm alan derslerini alacağım.
haftaya başlıyor dersane: )

şalım bugün geldi ve çok hoşuma gitti: )
ilk kez %100 ipek şal aldım ve tereddütteydim bugüne kadar ama memnunum,
çok hafif ve rahat,tavsiye ederim: )
ben medine eşarpcım.com dan ithal ipek aldım,fiyatıda uygundu ihtiyacı olanlar baksın,
güzel şeyler var.

Kizlar merhaba ben hala internetten siparis vermedim bir türlü cesaret edemedim..
Tesettür magzalarinda cok pahali hersey bunu da ögrenmis oldum..
Bi kac elbise tarzi biseyler aldim kendime..
Indirimden LC'den DeFacto'dan ve YKM'den aldim..

Nasil sizce?

Yazin altina badi giyerim o sekilde olur diye düsündüm?

Dün de zühreden indirimden diz hizasinda pardesü aldim kendime : )
Uzun mevsimlik pardesü de denedim o kadar cok hosuma gitti ki..
Ama birden degil yavas yavas uzatayim insaAllah diyorum..

Iste aldiklarim:

Rahat olur canim, altina bol pantalon giydinmi tamamdir.
Yaz geleydi iyidi yaa..
Cizme ve kaban giymekten biktim

güzel ve şık renkler, modeller de çok iyi ya. yaza rengarenk gireceksiniz. hayırlı olsun.. şans getirsin.

kızlar merhaba ben yenı buldum burayı çok sevindim buraya takılırım artık sık sık:)

size bir sey danısmak istiyorum benım yazın kardeşimin sünneti ve eşimin kuzenın dügünü var ikisinede ayrı ayrı şeyler almak istemiyorum.

kardeşimin sünneti kuranlı olcak bi cafe çay bahçesi gibi biyerde sonrada kına gecesi yapılcak kınada giycegim elbisem var daha önce alıp hiç giymedıgım beyaz bı elbise ancak,mevlütünde nasıl bir sey almalıyım kı hemde düğünde giyebiliyim fikir verebilirseniz sevinirim beklıyorum...

tesetturlu bayanların sohbet topıgı adı bıle ne guzel ben kapalı deılım acıgım allah herkese sızın gıbı kapanmayı nasıp etsın ınsallah 1 kere denedım olmadı bıdaha da yapmadım ama kapalı bırını gorunce ozellıkle bu genc bırıyse okadar hosuma gıdyorkı hanı erkekler sokakta acık bayanlara bakıp laf atıyor ya buna bende dahıl hanı onlara en guzel acıklar gelıyor ya suslu puslu oldugumuz ıcın bana gore kapalı bır bayan kadar guzel bırsey yok bır kere sızler allah katında guzelsınız rabbım butun ben gıbı olanalrın ıcıne hıdayet versın cok ıstıyoyrum ama cesaret edemıyorum umaraım allah dogru yolu gosterır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…