Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bende kapanalı 2 ay oldum ama nasıl giyineceğimi bilemiyorum zorluk çekiyorum banada yardımcı olabilirmisiniz mesela nasıl giyinmeliyim nasıl eşarp örtmeliyim bilemiyorum kızlar

tatlım hayırlı olsun:) önemli olan vücud hatlarını belli etmeyecek giysiler olması okadar çok seçenek var ki zamanla kendi tarzını oluşturursun merak etme:)

Kızlaaar bu elbiseyi alayım mı sizce nasıl, burdan bir arkadaş da almıştı memnun mu?
Göbek kısmı pileli şişman gösterir mi sizce?

Bir de bu gömleğin krem rengini aldım, 40 bedenini ama büyük geldi biraz, 38 de dar gelir belli manken gibi olmadığım
Bir terzinin el atması şart oldu

Buguum güle güle giy feracenii

Son düzenleme:
Canım göbek kısmını beğenmedim açıkçası.Ondan demedim bir şey.

Gömleğini güle güle giy. Ölçüler tutsaymış keşke.

Sağ ol canım evet iyi olsaydı keşke terzide birazcık daralttırcam işte...
Ben de ondan çekindim canım ya,çok kararsız kaldım.

Eki Görüntüle 648845

Kızlaaar bu elbiseyi alayım mı sizce nasıl, burdan bir arkadaş da almıştı memnun mu?
canım ben de alvinadan buna benzer bir elbise aldım göbek kısmı pileli ben çok beğendim giyimi çok rahat
hamileyken bile kullnılır ve kilolu da göstermiyor
ben de bu bluzdan istiyorummmmm kumaşı nasıl yazlık mı kışlık mı ben kararsız kaldım da güle güle giy :)

Son düzenleme:

her seferinde bu gömleğe uzun uzun bakıyorum sonra da kararsızlık içinde o siteyi kapatıyorum.
kumaşı nasıl merak ettim.
güzel günlerde giymeniz dileğiyle...

güle güle iyi günlerde giyin çok beğendim

tatlım hayırlı olsun:) önemli olan vücud hatlarını belli etmeyecek giysiler olması okadar çok seçenek var ki zamanla kendi tarzını oluşturursun merak etme:)

sağol canım allah razı olsun vücut hatlarımı belli edecek kıyafetler giymiyorum canım ama nasıl giyineceği bilmiyorum yani mesela kıyafetimin üstüne ne renk eşarp olur uyar bunları bilemiyorum canım yardımcı olun lütfen bana da canımcım

Eki Görüntüle 648845

canım benim arkadaşım buna benzer aldı etek kısmı pileli olduğu için kilolu gösteriyo haberin olsun canım

çok güzelmiş canım güle güle giy terzide biraz daralttırırsın iyi olur o zaman canım

kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz arkadaşlar
tesettüre uygun bulmak zor oluyor her magzada bulunmuyor

Teşekkür ederiiim. Yeşilini mi almıştın sen canım, bu da alvinadan çok kararsız kaldım almadım henüz. Sen kaça almıştın, şimdi 89.
Gömleğin de kumaşı yazlık canım.

her seferinde bu gömleğe uzun uzun bakıyorum sonra da kararsızlık içinde o siteyi kapatıyorum.
kumaşı nasıl merak ettim.
güzel günlerde giymeniz dileğiyle...

Teşekkürler... Ben de kararsız kalmıştım, işte bedeni birazcık büyük geldi.
Kumaşı yazlık,nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama pamuklu gibi değil, kalın şifon gibi Güzel duruyor...

Sağ ol canım evet gömlek birazcık geniş artık bana terzi yolları göründü
Elbisede de hala kararsızım,zaten birazcık göbeğim var kilolu göstermesinden çok korkuyorum, sanırım almıycam:26:
Çok sağ ol yardımın için.

kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz arkadaşlar
tesettüre uygun bulmak zor oluyor her magzada bulunmuyor

Evet her mağazada "tesettür" kıyafeti bulunmuyor ama her mağazada illa ki gömlek, etek bulunuyor.
Geriside senin hayal gücüne ve kombinleme yeteğine kalmış bişey.

sende sağol canım benim arkadaşım kilolu biraz canım o aldı bi siteden bu elbiseye benzer etek kısmı pileli belden itibaren o yüzden kilolu gösterdi arkadaşımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…