- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.781
Kizlar bende internette bakiyorum twill ve ipek yaziyor twill nasil ki acaba bir de ipek baglamak zormus onun sirri ne siz nasil bagliyorsunuz kizlar fikir verebilirmisiniz ?
Bir de su bogazdan igneleme olayini hic yapamiyorum
Ben daha önce su minicik kancalardan kullaniyordum 2 tane vardi 2 sini de pes pese kaybettim.
Simdi bi sekilde ignelemeye calisiyorum ama yapamiyorum :)(
Kizlar bende internette bakiyorum twill ve ipek yaziyor twill nasil ki acaba bir de ipek baglamak zormus onun sirri ne siz nasil bagliyorsunuz kizlar fikir verebilirmisiniz ?
Ben daha önce su minicik kancalardan kullaniyordum 2 tane vardi 2 sini de pes pese kaybettim.
bir sitede gördüm eşarp çanta kombinleri 89 tl den başlıyor yanlış hatırlamıyorsam...çoğunda da tükendi yazıyor yine marka var içinde... bu takım tarzı olanları nasıl buluyorsunuz ve böyle alsam daha mı iyi (çantaları da güzel )
tozlu giyimden 30 tlye aldığım etek 20 tlye düşmüş
keşke bekleseydim 1 şal fazla alırdım
bizim aldığımız etek mi ? off yaa 1 -2 gün bekleseydim keşke
evet canım ne yazık ki:2:
şans işte.... benim daha gelmedi ....
canım fiyata bak çok uygun...öndeki düğmeler olmasa aslındaama güzel yine de benim eteklerim bi gelse de denesem senle fikirleşip alırız daha
Kizlar sefamerve ve modanisa da anlis veris yapiyormusunuz?
Esarplari hangi markadan aliyorsunuz? Yani marka dedigim hangi isim?
Sefamreve de ki esarplari hic tanimiyorum mesela isimlerini.
Kaliteli oluyor mu ürünleri?
Kizlar sefamerve ve modanisa da anlis veris yapiyormusunuz?
Esarplari hangi markadan aliyorsunuz? Yani marka dedigim hangi isim?
Sefamreve de ki esarplari hic tanimiyorum mesela isimlerini.
Kaliteli oluyor mu ürünleri?
sefamerveden nesyav arkadaş panço almıştı meenun kalmışsa şu an yine stokta düşünmüyor değilim onları
benimde elime ulaşmadı eteklerim henüz kargoya verilmiş ama mail geldi bekliyorum,daha elimize gelmeden indirim olmuş kaç gün takip ettim oysa kısmete bakın