Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Pardüsede vazgeçilmezim olcay. Siz de beğeniyor musunuz olcayı? Çok kaliteli ve şık ürünleri var.

Askıda çektiğim için çok kendini göstermediler ama artık ne yapalım maksat karşlıklı fikir alışverişi:KK34:

canım olcayın internetten satışı var mmı ya da nereden alabiilriz

Merhaba kızlar. Topici ne zamandr inceliyorum ben de gardolabmdan sevdiğim bir kaç parçayı paylaşmak istiyorum sizlerle

Bu aralar severek giydiğim elbiselerim. Tam bir elbise tutkunuyum:KK16: üst bedenim 38 ama kalçalardan dar olmasn diye 40 tercih ediyorum çok yapşan şeyleri sevmiyorum şk da durmuyor zaten.

Eki Görüntüle 598922 Eki Görüntüle 598923

Eki Görüntüle 598925 Eki Görüntüle 598926

Eki Görüntüle 598927 Eki Görüntüle 598939

benim de üst beden 40 omuzlardan dolayı alt beden 38 o yüzden 40 aldım elbiseyi bakalım nasıl olcak bana :KK31:

canım olcayın internetten satışı var mmı ya da nereden alabiilriz

Sanırım yok cnm. Ben siyahı (geçen sezon) mahmutpaşa eminönündeki olcaydan, kahverengiyi (bu sezon) ümraniye olcaydan aldım. Koca ümraniyeyi döndüm dolaştım yine olcaya gittim, her yerde aynı tarz fiyonklu modeller vardı gına geldi. Kaliteli aynı zamanda.
İstanbuldaysan sana en yakın olan şubeyi sitesinden bulabilirsin link aşağıda
OLCAY TEKSTİL KABAN MANTO PARDESÜ TRENÇ-KOT

benim de ilk elbise deneyimim olacak ama çok rahat edicem gibi geliyor :)

Kesinlikle canım çok rahat edeceksin

benim de üst beden 40 omuzlardan dolayı alt beden 38 o yüzden 40 aldım elbiseyi bakalım nasıl olcak bana :KK31:

Gelince bizle de paylaş cnm merak ettim

Sanırım yok cnm. Ben siyahı (geçen sezon) mahmutpaşa eminönündeki olcaydan, kahverengiyi (bu sezon) ümraniye olcaydan aldım. Koca ümraniyeyi döndüm dolaştım yine olcaya gittim, her yerde aynı tarz fiyonklu modeller vardı gına geldi. Kaliteli aynı zamanda.
İstanbuldaysan sana en yakın olan şubeyi sitesinden bulabilirsin link aşağıda
OLCAY TEKSTİL KABAN MANTO PARDESÜ TRENÇ-KOT

Kesinlikle canım çok rahat edeceksin

Gelince bizle de paylaş cnm merak ettim

istanbuldayım bi bakayım bana nerde en yakın acaba

kızlar ben netten kıyafet almaya korkuyorum
nette geçen yaz bi elbiseyi çok ama çok beğenmiştim sipariş verdim sonra çarşıya çıktım bi baktım aynı elbise
hemen denedim Allah'ım bi elbise bir insanın üstünde bu kadar mı çirkin durur
elbiseyi nasıl iptal ettireceği mi bilemedim yani o derece :KK53:
o günden sonrada hiç cesaret edemedim
şimdi gelecek beğenmeyeceğim sonra yok iade yok değişim uğraş dur bi ton

Son düzenleme:
Son günlerde moralim bozuktu...
Bugün kendim icin bir sey yapayim dedim ve gidip 3 adet esarp aldim kendime : )

Armine den indirimden aldim biri 35TL ikisi 50er TL 50TL olanlar Ipekmis cok yumusaklar : )

Kahverengimsi olani cok begenmedim acikcasi ama bayan tavsiye etti cokta secenek kalmamisti indirimde olanlarda bende alayim dedim...

Bu arada ilk defa Armine aldim ama indirimden aldim. Yeni sezonlar 85TL imis cok pahali geldi bana..

$IMG_20130109_104531.jpg

$IMG_20130109_104746.jpg

$IMG_20130109_104808.jpg

$IMG_20130109_104908.jpg

$IMG_20130109_104925.jpg

kızlar ben netten kıyafet almaya korkuyorum
nette geçen yaz bi elbiseyi çok ama çok beğenmiştim sipariş verdim sonra çarşıya çıktım bi baktım aynı elbise
hemen denedim Allah'ım bi elbise bir insanın üstünde bu kadar mı çirkin durur
elbiseyi nasıl iptal ettireceği mi bilemedim yani o derece :KK53:
o günden sonrada hiç cesaret edemedim
şimdi gelecek beğenmeyeceğim sonra yok iade yok değişim uğraş dur bi ton

humeyracım haklısın ben de üstte denemek başka diyenlerdenim. Zaten basenlerim beni hep tereddütte bırakır. İnternetten giyim olarak aldığım tek şey eşarp ama şunu söyleyeyim eğer kaliteli güzel bir siteden alışveriş yapıyorsan seni üzmüyorlar. geçen markafüniden 4 eşarp aldım gelince 2 sini beğenmedim hafif defoluydu 2si ve beğenmedim yakndan hemen iade ettim ücretsiz kargoyla.

Son günlerde moralim bozuktu...
Bugün kendim icin bir sey yapayim dedim ve gidip 3 adet esarp aldim kendime : )

Armine den indirimden aldim biri 35TL ikisi 50er TL 50TL olanlar Ipekmis cok yumusaklar : )

Kahverengimsi olani cok begenmedim acikcasi ama bayan tavsiye etti cokta secenek kalmamisti indirimde olanlarda bende alayim dedim...

Bu arada ilk defa Armine aldim ama indirimden aldim. Yeni sezonlar 85TL imis cok pahali geldi bana..

Eki Görüntüle 599870

Eki Görüntüle 599871

Eki Görüntüle 599874

Eki Görüntüle 599878

Eki Görüntüle 599879

İyi günlerde kullan canım

cnm bende baktım alvinanın sitesine de, sade ve güzel bi elbise göremedim....
hangisini aldın ki sen, link verir misin cnm

canım üzgünüm
aldığım elbise katalogda yokmuş zaten
elbise siyah uzun üstünde bir cepkeni var cepkenin kenarları küf yeşili kolundada bir parça zümrüt yeşili bir parçada küf yeşşili var elbiseninde boyundan göğüs altına kadar zümrrüt yeşili cepkeninde yakada tek düğmesi var ve o düğmenin üstünde de zümrüt yeşili kurdelesi var
çok detay olan elbiseler var ama ben çalıştığım için iştede giyebilecek kıyafetler olmasına dikkat ediyorum
sahi ya kızlar iyi cesaret ediyorsunuz netten ben denemeden bir şeyi alırmıyım bilemiyorum çünkü bedenim tutmayabiliyor:kol altından potluk falan yada kol boyu kısa gibi durumlarla karşılaşabiliyorum çünkü
neyse herkes aldıklarını hep iyi günnlerde giyinsin inşaallah

canım üzgünüm
aldığım elbise katalogda yokmuş zaten
elbise siyah uzun üstünde bir cepkeni var cepkenin kenarları küf yeşili kolundada bir parça zümrüt yeşili bir parçada küf yeşşili var elbiseninde boyundan göğüs altına kadar zümrrüt yeşili cepkeninde yakada tek düğmesi var ve o düğmenin üstünde de zümrüt yeşili kurdelesi var
çok detay olan elbiseler var ama ben çalıştığım için iştede giyebilecek kıyafetler olmasına dikkat ediyorum
sahi ya kızlar iyi cesaret ediyorsunuz netten ben denemeden bir şeyi alırmıyım bilemiyorum çünkü bedenim tutmayabiliyor:kol altından potluk falan yada kol boyu kısa gibi durumlarla karşılaşabiliyorum çünkü
neyse herkes aldıklarını hep iyi günnlerde giyinsin inşaallah

canım vallah ben de öyle ilk defa siparişimi verdim umarım istediğim gibi gelir... :44:

netten alışverişte üstüme tanımam :)lcw,collezione,tesettür kıyafetler hepsinden aldım memnun kaldım hep çok şükür.sadece yenimodadan aldığım şalda defo vardı hemen ücretsiz kargoladım sorun olmadı.ben oğlumada alıyorum sürekli kendimede lcw bu konuda çok iyi.oğlumla alışveriş zor oluyor netten alışveriş benim için rahatlık.

kızlar giysi takası kkonusunda bildiğiniz bi yer yada blog vs var mı? çok fazla kot pantolonum vs var giyemediğim böyle değerlendirmek istiyorum,kendi ihtiyaçlarımıda bu yolla karşılamak istiyorum ama başarılı olamadım..
kk da var mı böyle bir konu başlığı baktım ama göremedi,sadece abiyeler bölümünde vardı sanırım...

kızlar giysi takası kkonusunda bildiğiniz bi yer yada blog vs var mı? çok fazla kot pantolonum vs var giyemediğim böyle değerlendirmek istiyorum,kendi ihtiyaçlarımıda bu yolla karşılamak istiyorum ama başarılı olamadım..
kk da var mı böyle bir konu başlığı baktım ama göremedi,sadece abiyeler bölümünde vardı sanırım...

canım ben de tam bilmiyorum ama alıyorum satıyorum gibi bir başlık var sanırım bir incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/satiyorum-amp-ariyorum-f46/
Satıyorum arıyorum muş

kızlar feysten bir eşarp modelleri diye bir site var orda marka eşarplar var beğendiklerim oldu.kapıda ödeme seçeneği de var .yalnız fiyatları uygun gibi geldi size de sorayım dedim.:KK34:
mesela Armine twill ipek eşarp 45 tl ..nasıl alayım mı sizce ? uygun mu ve (ben ipek eşarp kullanamadım geçen denedim de twill rahat oluyor mu ? )

kızlar feysten bir eşarp modelleri diye bir site var orda marka eşarplar var beğendiklerim oldu.kapıda ödeme seçeneği de var .yalnız fiyatları uygun gibi geldi size de sorayım dedim.:KK34:
mesela Armine twill ipek eşarp 45 tl ..nasıl alayım mı sizce ? uygun mu ve (ben ipek eşarp kullanamadım geçen denedim de twill rahat oluyor mu ? )

Ben twill de daha rahat ediyorum açıkçası bağlama açısından fiyatı da uygunmuş. Ben de geçen markafoniden pierre cardin eşarbı 45 e aldım kampanya vardı.
İade koşullarını da incele mesela ben 4 tane aldım 2 si hafif defoluydu bir de beğenmedim yakından iade ettim 2sini
kapıda kontrol et teslim alırken iade etemen kolaylaşır.

Kizlar bende internette bakiyorum twill ve ipek yaziyor twill nasil ki acaba bir de ipek baglamak zormus onun sirri ne siz nasil bagliyorsunuz kizlar fikir verebilirmisiniz ?

Bir de su bogazdan igneleme olayini hic yapamiyorum :KK43:

Ben daha önce su minicik kancalardan kullaniyordum 2 tane vardi 2 sini de pes pese kaybettim.

Simdi bi sekilde ignelemeye calisiyorum ama yapamiyorum :)(

X