- 6 Ocak 2012
- 518
- 33
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.761
Pardüsede vazgeçilmezim olcay. Siz de beğeniyor musunuz olcayı? Çok kaliteli ve şık ürünleri var.
Askıda çektiğim için çok kendini göstermediler ama artık ne yapalım maksat karşlıklı fikir alışverişi
Merhaba kızlar. Topici ne zamandr inceliyorum ben de gardolabmdan sevdiğim bir kaç parçayı paylaşmak istiyorum sizlerle
Bu aralar severek giydiğim elbiselerim. Tam bir elbise tutkunuyumüst bedenim 38 ama kalçalardan dar olmasn diye 40 tercih ediyorum çok yapşan şeyleri sevmiyorum şk da durmuyor zaten.
Eki Görüntüle 598922 Eki Görüntüle 598923
Eki Görüntüle 598925 Eki Görüntüle 598926
Eki Görüntüle 598927 Eki Görüntüle 598939
canım olcayın internetten satışı var mmı ya da nereden alabiilriz
benim de ilk elbise deneyimim olacak ama çok rahat edicem gibi geliyor :)
benim de üst beden 40 omuzlardan dolayı alt beden 38 o yüzden 40 aldım elbiseyi bakalım nasıl olcak bana
Sanırım yok cnm. Ben siyahı (geçen sezon) mahmutpaşa eminönündeki olcaydan, kahverengiyi (bu sezon) ümraniye olcaydan aldım. Koca ümraniyeyi döndüm dolaştım yine olcaya gittim, her yerde aynı tarz fiyonklu modeller vardı gına geldi. Kaliteli aynı zamanda.
İstanbuldaysan sana en yakın olan şubeyi sitesinden bulabilirsin link aşağıda
OLCAY TEKSTİL KABAN MANTO PARDESÜ TRENÇ-KOT
Kesinlikle canım çok rahat edeceksin
Gelince bizle de paylaş cnm merak ettim
kızlar ben netten kıyafet almaya korkuyorum
nette geçen yaz bi elbiseyi çok ama çok beğenmiştim sipariş verdim sonra çarşıya çıktım bi baktım aynı elbise
hemen denedim Allah'ım bi elbise bir insanın üstünde bu kadar mı çirkin durur
elbiseyi nasıl iptal ettireceği mi bilemedim yani o derece
o günden sonrada hiç cesaret edemedim
şimdi gelecek beğenmeyeceğim sonra yok iade yok değişim uğraş dur bi ton
Son günlerde moralim bozuktu...
Bugün kendim icin bir sey yapayim dedim ve gidip 3 adet esarp aldim kendime : )
Armine den indirimden aldim biri 35TL ikisi 50er TL 50TL olanlar Ipekmis cok yumusaklar : )
Kahverengimsi olani cok begenmedim acikcasi ama bayan tavsiye etti cokta secenek kalmamisti indirimde olanlarda bende alayim dedim...
Bu arada ilk defa Armine aldim ama indirimden aldim. Yeni sezonlar 85TL imis cok pahali geldi bana..
Eki Görüntüle 599870
Eki Görüntüle 599871
Eki Görüntüle 599874
Eki Görüntüle 599878
Eki Görüntüle 599879
İyi günlerde kullan canım
istanbuldayım bi bakayım bana nerde en yakın acaba
cnm bende baktım alvinanın sitesine de, sade ve güzel bi elbise göremedim....
hangisini aldın ki sen, link verir misin cnm
canım üzgünüm
aldığım elbise katalogda yokmuş zaten
elbise siyah uzun üstünde bir cepkeni var cepkenin kenarları küf yeşili kolundada bir parça zümrüt yeşili bir parçada küf yeşşili var elbiseninde boyundan göğüs altına kadar zümrrüt yeşili cepkeninde yakada tek düğmesi var ve o düğmenin üstünde de zümrüt yeşili kurdelesi var
çok detay olan elbiseler var ama ben çalıştığım için iştede giyebilecek kıyafetler olmasına dikkat ediyorum
sahi ya kızlar iyi cesaret ediyorsunuz netten ben denemeden bir şeyi alırmıyım bilemiyorum çünkü bedenim tutmayabiliyor:kol altından potluk falan yada kol boyu kısa gibi durumlarla karşılaşabiliyorum çünkü
neyse herkes aldıklarını hep iyi günnlerde giyinsin inşaallah
Olcay Pardesü, Tesettür Giyim Pardesüler ve Tuncay Giyim Modelleri
cnm modanisa satıyor suan ama kap var hep ben pek beğenmedim modelleri. Bence yerine gidip bir bak hem bıraz iskonto yaparlar
kızlar giysi takası kkonusunda bildiğiniz bi yer yada blog vs var mı? çok fazla kot pantolonum vs var giyemediğim böyle değerlendirmek istiyorum,kendi ihtiyaçlarımıda bu yolla karşılamak istiyorum ama başarılı olamadım..
kk da var mı böyle bir konu başlığı baktım ama göremedi,sadece abiyeler bölümünde vardı sanırım...
bahsettiğim konu yasakmış özel mesaj atmıştım öğrendim canım..
kızlar feysten bir eşarp modelleri diye bir site var orda marka eşarplar var beğendiklerim oldu.kapıda ödeme seçeneği de var .yalnız fiyatları uygun gibi geldi size de sorayım dedim.
mesela Armine twill ipek eşarp 45 tl ..nasıl alayım mı sizce ? uygun mu ve (ben ipek eşarp kullanamadım geçen denedim de twill rahat oluyor mu ? )