Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhaba kızlar. Topici ne zamandr inceliyorum ben de gardolabmdan sevdiğim bir kaç parçayı paylaşmak istiyorum sizlerle

Bu aralar severek giydiğim elbiselerim. Tam bir elbise tutkunuyum üst bedenim 38 ama kalçalardan dar olmasn diye 40 tercih ediyorum çok yapşan şeyleri sevmiyorum şk da durmuyor zaten.

Son düzenleme:

tabiki yazarım canım umarım memnun kalırım..

safahat hepsi çok şık..
ben kapanalı 6-7 ay kadar oldu,eteklerimi yeni yeni artırmaya çalışıyorum,seninkilere maşlhh:)

Pardüsede vazgeçilmezim olcay. Siz de beğeniyor musunuz olcayı? Çok kaliteli ve şık ürünleri var.

Askıda çektiğim için çok kendini göstermediler ama artık ne yapalım maksat karşlıklı fikir alışverişi

safahat çok hoş hepsi ben de pardesü giyinmek istiyorum gerçi araboy kap giyiyorum ama pardesüyü de çok beğeniyorum

uzuun zamndır birşey almıyorum kendime ..şimdi 2 etek sipariş verdim.bedenleri tam istediğim gibi olursa devamı gelecek Alalhın izinyle

akşam eve gidince ben de birkaç resim paylaşayım bakalım beğenecek misiniz giyimimi

safahat çok hoş hepsi ben de pardesü giyinmek istiyorum gerçi araboy kap giyiyorum ama pardesüyü de çok beğeniyorum

Sağol cnm Pardesü giymek çok rahat. Bir kere giyersen vazgeçemezsin zaten cnm

Bekliyoruz cnm

Son düzenleme:
veeeeeee o olbise artık benimmmmm yaşasnnnn
ilk elbisemmmm
alvinadan aldımmmm

Son düzenleme:
çok güzel bir topik :)
bende tesettürlü ve pardesülü bi bayan olarak keyifle takip edeceğim burayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…