Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bir sitede gördüm eşarp çanta kombinleri 89 tl den başlıyor yanlış hatırlamıyorsam...çoğunda da tükendi yazıyor yine marka var içinde... bu takım tarzı olanları nasıl buluyorsunuz ve böyle alsam daha mı iyi (çantaları da güzel )

Kizlar bende internette bakiyorum twill ve ipek yaziyor twill nasil ki acaba bir de ipek baglamak zormus onun sirri ne siz nasil bagliyorsunuz kizlar fikir verebilirmisiniz ?

Bir de su bogazdan igneleme olayini hic yapamiyorum :KK43:

Ben daha önce su minicik kancalardan kullaniyordum 2 tane vardi 2 sini de pes pese kaybettim.

Simdi bi sekilde ignelemeye calisiyorum ama yapamiyorum :)(

açıkçası ben hiiç marka kulnamadım canım.... bir tane armine ipek aldık nişanımda ama ben beceremedim :44: iğne kullanıyorum yıllardır raht oluyor...eşarbını boğaz kısmındaki eşarbı üst süte getir ve iğneyi birkaç kez iğnele eşarba oluyor...umarm anlatablmişimdir (pek beceremem de ):KK52:

Kizlar bende internette bakiyorum twill ve ipek yaziyor twill nasil ki acaba bir de ipek baglamak zormus onun sirri ne siz nasil bagliyorsunuz kizlar fikir verebilirmisiniz ?

Ben daha önce su minicik kancalardan kullaniyordum 2 tane vardi 2 sini de pes pese kaybettim.

Twill daha sportif duruyor çok şık ben beğeniyorum. ipekin önünü yapmakta çok zorlanıyorum ama o da şık bence

bir sitede gördüm eşarp çanta kombinleri 89 tl den başlıyor yanlış hatırlamıyorsam...çoğunda da tükendi yazıyor yine marka var içinde... bu takım tarzı olanları nasıl buluyorsunuz ve böyle alsam daha mı iyi (çantaları da güzel )

Ben de gördüm cnm bazıları hoşuma gitti ama nerde kullanırım bilemedim sanırım özel bir davette; nişanda nikahta olabilir.

ben en çok şalla rahat ediyorum ama eşarbın yeri de apayrı daha şık duruyor ama şal daha rahat :)
özellikle sabah erken gittiğim için işe bana çok rahat oluyor
ama tam istediğim gibi bağlayamıyorum nedense :KK19:

$k_97211845-08012013111732.jpg
serhaticeeeee sence bu etek nasıl
ekose diyor nasıl oluo ekose ?
15.90 tlmiş:KK53::KK53:

Kizlar sefamerve ve modanisa da anlis veris yapiyormusunuz?

Esarplari hangi markadan aliyorsunuz? Yani marka dedigim hangi isim?

Sefamreve de ki esarplari hic tanimiyorum mesela isimlerini.

Kaliteli oluyor mu ürünleri?

sefamerveden nesyav arkadaş panço almıştı meenun kalmışsa şu an yine stokta düşünmüyor değilim onları :KK55:

canım ben sefamerveden şal aldım çok kaliteli geldi 10 tl
bütün ürünleri çok hoş ve kaliteli benim arkadaşım hep ordan laıyor

benimde elime ulaşmadı eteklerim henüz kargoya verilmiş ama mail geldi bekliyorum,daha elimize gelmeden indirim olmuş kaç gün takip ettim oysa kısmete bakın:KK15:

Salla ipek eşarp bağlamak usTalık istiyor gercekten cok zor düz oluyor ama zamanla alışıyor insan bayata bii zaman alıyor...bende anca 2ayda alıştımmm:):):):):)

$k_58126461-19112012214720.jpg
bir de şu indirime girse hemen alıcam
gerçi sefamervede de 50 dışarda da 50 tozluda da 50 tl daha inmez heralde :)
bi arkadaşım giyiyor çok şık duruyor yaa

X