Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tamam öyle olsunevet şeker var ama üstesinden geldiğim için doktor insilün vermedi yediğim zaman çıkıyor dedim kendisine

Ay abla hic sorma, ikinci universteye basladim,
Haftada 2 veya 3 aksam okula gidiyorum,
ortalama 4 gun calisiyorum 1 gunde staj,
Birde ev odevlerim felan.
Sosyal hayatim eksilerde

maş. ne güzel hangi bölüm okuyorsun
valla sosyal hayat sıfır olsun önemli değil yeterki oku
aferin sana pis takdir ettim seni şimdi

ALLAH güç kuvvet versin..

maş. ne güzel hangi bölüm okuyorsun
valla sosyal hayat sıfır olsun önemli değil yeterki oku
aferin sana pis takdir ettim seni şimdi

ALLAH güç kuvvet versin..

Pedagog oldugum icin 4 yillik sinif ogretmenligi bolumunu 2 yilda bitircem insallah.
Cok yorucu ama ya, eve geliyosun daha yapilmasi gereken odevler seni bekliyor.
Sinavlar felanda cabasii. Neyse 2 sene disimi s,kcam.
Kolay kolay 4 yillik uni yi iki yilda bitirme hakki verilmez,
degerlendirmem lazim..

tabiki değerlendir bu fırsat her zaman ele geçmez
RABBİM yardımcın olsun inş.

tabiki değerlendir bu fırsat her zaman ele geçmez
RABBİM yardımcın olsun inş.

Amiin. Cumlemizin insallah..
Kriz Hollandayi cok kotu vurdu.
Ozelliklede pedagoglar hep seviyelerinden dusuk islerde calismak zorunda kaliyolar.
Birazda bu yuzden bu bolume basladim.
Birde bu sene sonmus boyle kisaltilmis 2 yilda bitirilebildigi.
Seneye boyle bir imkan olmayacakmis.
Nasibe bak.. Hayirlisi bakalim.

Isim buldunmu canim?

Son düzenleme:

aa vaktinde ben de pedagog olmayı çok istemiştim ...çok hoş

Herkese merhaba : ) uzun bir aradan sonra yine sorularimla aranizdayim.

Ben gectigimiz aylar icinde sal baglama teknigimi gelistirdim ama esarb hala baglayamiyorum malesef.

Kizlar ben diyorum ki yavas yavas ilerleyim. Yani ilk etapta tunik alip bense olan (dar paca) pantolonlarimi giyeyim.

Dar paca giyinmek tesettutun sartlarina uymuyor bu yuzsen yavas yavas dar pacadan bol pacaya donerim.

Ondan sonra da insaAllah uzun pardesu giyerim.

Boyle adim adim kapananlar var mi aramizda?

Birde tunikleri pazardan mi alsam idarelik yoksa 40-50 liraya kiyip markali mi alsam?

Illese marka oldugu icin kaliteli mi oluyor? Yada pazar mali oldugu icin kalitesiz mi oluyor? Bucce meselesi de tabii.

Fikir ve dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

merhaba arkadaşım bende 7-8 aydır tesettürlüyüm çük şükür..
ben pantolonlarımı özellikle bu soğuk havalarda heleki çocukta olunca giyiyorum.üzerime havalar iyiyken kap (denilen pardesüden kısa trençkottan uzun ) giyiyordum.artık paltolarım dizseviyemde onları giyiyorum.bence pazardanda her pantolonla giyebileceğin 1-2 renk tunik alabilirsin.siyah veya lacivert etekte kurtarıcı oluyor..ben böyle böyle kapandım.şalbağlıyorum.eşarbı1-2kez ancak bağladım,çocukla zor da oluyor bana.internetten alışverişi tavsiye ederm..benim takip edip alışveriş yaptığım oldu.uzun etek hiç sevmezdim ben fakat severek giyiyorum artık.benimde bütçem kısıtlı evde ücretsiz izindeyim bebeğim için..

tabiki aşamalı olarak devam edebilirsin
dar paça pantolonların üzerine dize kadar tunik alırsan zaten sorun olmaz
tunik meselesi sana bağlı bütçene bağlı ,nerden alırsan al farketmez önemli olan uzun olsun yeterli
marka demek kalite demek anlamına gelmiyor bence
pazarda da çok güzel ürünler var ,bence baştan marka takıntısına takılma ki israfa düşme ..
Çünkü israf da büyük bir günah ,bir yerden kapanırken öte yandan başka günaha girme derim ben sana ..
Bana marka takıntılı olmakla örtülü olmak çok zıt şeyler olarak geliyor,örtünen insan israfı da bilmeli diye düşünüyorum..

Bu arada ben bi tane resim ekleyeceğim dayanamadım Eki Görüntüle 575985

kızlar merhaba.ben internetten güzel tesettür giysiler lamak isitoyrum.çoğu kişi renkleri soluk oluyor kalitesi oluyor birebir aynı olmuyor vs. diyor.sizin tecrübeleriniz nelerdir.ne önerirsiniz.fiyatları da uygun olan site var mı önerebileceğiniz?

not:kalçalarımı kapatacak uzun ceket bulamıyorum.bir de kalçaları beli etmeyen etek nerden bulabirim:) yardımcı olursanız sevinirim.
küçük bir ilçede olduğum için seçeneğim nerdeyse hiiçç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…