- 12 Ocak 2010
- 9.393
- 90
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.561
ben seni takip ediyorum berrak snein topikten ,dün de özel mesaj atacaktım bil.da sorun oldu kaldı öyle ama ALLAH biliyor aklımdasın ve sürekli takip ediyorum yazdıklarını..
Hatta şeker sorunu sende de varmış sanırım bende de çıktı ben de diyetteyim onu soracaktım sana
benim de sınırda çıktı insülin düzeyinde değildi zatentamam öyle olsunevet şeker var ama üstesinden geldiğim için doktor insilün vermedi yediğim zaman çıkıyor dedim kendisine
benim de sınırda çıktı insülin düzeyinde değildi zaten
profilden yazdıkların takipte haberin olsun
ben şubat topicindeyimsenin doğuma ne gun veriolar en son 27 ocak dedi doktorum oda sezeryan
biliyorum o topiği ama ben ocak topiğine giriyorum
benimki ikizya muhtemelen ocak ortası olur ,bana gün veremiyorlar malesefama bu gidişimde soracağım
hakkımızda hayırlısı olsun canım
Zaman ne cabuk gecmis, daha dun Delikiz hamileliginin mujdesini vermisti
evet sorma yaa ,inş. doğuma yaklaşıyoruz
bu arada sen nerelerdesin msn de de yoksun kayıplara karıştın
Ay abla hic sorma, ikinci universteye basladim,
Haftada 2 veya 3 aksam okula gidiyorum,
ortalama 4 gun calisiyorum 1 gunde staj,
Birde ev odevlerim felan.
Sosyal hayatim eksilerde
maş. ne güzel hangi bölüm okuyorsun
valla sosyal hayat sıfır olsun önemli değil yeterki oku
aferin sana pis takdir ettim seni şimdi
ALLAH güç kuvvet versin..
Pedagog oldugum icin 4 yillik sinif ogretmenligi bolumunu 2 yilda bitircem insallah.
Cok yorucu ama ya, eve geliyosun daha yapilmasi gereken odevler seni bekliyor.
Sinavlar felanda cabasii. Neyse 2 sene disimi s,kcam.
Kolay kolay 4 yillik uni yi iki yilda bitirme hakki verilmez,
degerlendirmem lazim..
tabiki değerlendir bu fırsat her zaman ele geçmez
RABBİM yardımcın olsun inş.
Pedagog oldugum icin 4 yillik sinif ogretmenligi bolumunu 2 yilda bitircem insallah.
Cok yorucu ama ya, eve geliyosun daha yapilmasi gereken odevler seni bekliyor.
Sinavlar felanda cabasii. Neyse 2 sene disimi s,kcam.
Kolay kolay 4 yillik uni yi iki yilda bitirme hakki verilmez,
degerlendirmem lazim..
Herkese merhaba : ) uzun bir aradan sonra yine sorularimla aranizdayim.
Ben gectigimiz aylar icinde sal baglama teknigimi gelistirdim ama esarb hala baglayamiyorum malesef.
Kizlar ben diyorum ki yavas yavas ilerleyim. Yani ilk etapta tunik alip bense olan (dar paca) pantolonlarimi giyeyim.
Dar paca giyinmek tesettutun sartlarina uymuyor bu yuzsen yavas yavas dar pacadan bol pacaya donerim.
Ondan sonra da insaAllah uzun pardesu giyerim.
Boyle adim adim kapananlar var mi aramizda?
Birde tunikleri pazardan mi alsam idarelik yoksa 40-50 liraya kiyip markali mi alsam?
Illese marka oldugu icin kaliteli mi oluyor? Yada pazar mali oldugu icin kalitesiz mi oluyor? Bucce meselesi de tabii.
Fikir ve dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
tabiki aşamalı olarak devam edebilirsinHerkese merhaba : ) uzun bir aradan sonra yine sorularimla aranizdayim.
Ben gectigimiz aylar icinde sal baglama teknigimi gelistirdim ama esarb hala baglayamiyorum malesef.
Kizlar ben diyorum ki yavas yavas ilerleyim. Yani ilk etapta tunik alip bense olan (dar paca) pantolonlarimi giyeyim.
Dar paca giyinmek tesettutun sartlarina uymuyor bu yuzsen yavas yavas dar pacadan bol pacaya donerim.
Ondan sonra da insaAllah uzun pardesu giyerim.
Boyle adim adim kapananlar var mi aramizda?
Birde tunikleri pazardan mi alsam idarelik yoksa 40-50 liraya kiyip markali mi alsam?
Illese marka oldugu icin kaliteli mi oluyor? Yada pazar mali oldugu icin kalitesiz mi oluyor? Bucce meselesi de tabii.
Fikir ve dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.