Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkür ederim.
Bana manevi anlamda gercekten yardimci oluyorsunuz.

Bugün kurs arkadaslariyla pazara gittik.
Bu esarplari aldim nasil sizce?

Güle güle kullanın, Allah hakkıyla örtmeyi nasip etsin cümlemize.
İkinci eşarbı beğendim ben, renkleri de hoş.

kimse bana cevap yazammış

üzülme yalnız değilsin bende izmirde nerden otantik ve tesettür bulabilirim diyee sormuştum cevap veren olmadı
tarçın arkadaşım bende ilk kapandığımda kalçalarımı kapatan tunikler dar paça pantolonlar giyiyordum.işyerimdede başımı açarken içten sıkıntı duymuyordum.zaman içinde hiccapla ilgili kitaplar hadisler okuduk.ça kapalılık bilinci oturdu.şimdi başkalarının di<z altı eelbiselerini ben tunik olarak kullanıyorum bazen diz altı giydiğimde dar paça giyiyorum ve artık renkrenk desenli eşarplarımın yerine yavaş yavaş tek renk eşarplarıma bırrakıyorum.işyerimde artık peruuk kullanıyorum üstelik altından siyah bir şal bağlıyorum ne boynum ne kulAKLARIM görünmüyor ve asla padüsosuz dışarı çıkmıyorum.zamanla giyim tarzın oturacaktır merak etme.ayrıca kesinlikle bir eşarba kalkıpta 100 tl verme bu israfa girer kapalılığı her yönüyle taşımak en güzeli

yeni kapanan arkadaşlar size yardımcı olmak adına bikaç site adı vereyim netten alışveriş yapabilirsiniz

yenimoda
modanisa
sefamerve
tozlu giyim

googledan arattırın bakın sitelere güzel şeyler var...

peki bu sitelerden alışveriş yapmak güvenli mi? ve en önemlisi acaba aynı renkte mi geliyor.

Nicin Basörtülülerinizin önlerini sivri yapiyorsunuz? Dar Pantolanlar giyiniyorsunuz ? Kolariniz görünüyor? sizce bu garip durmuyormu güzel tesettürlü arkadaslarda var onlar istisna. güzel giyinmek her tesettürlünün haki hadi basörtüsünü sivri yapmakda bi problem degil benim icinde aman ne biliyim arkadaslar söyle bi düsüncemi yazdim Efendimiz s.a.v buyuruyorki ümetimin son kismi kafalarini deve hörgücü gibi yapacak onlar cenettin kokusunu dahi alamiyacak aslinda söyle bi düsüncek yaptigimiz güzeligi bosa harcamayiz ne anlami kaldiki cennetin kokusunu bile alamiyacaksak bence daha cok dikat etmeliyiz degilmi? Hakinizi helal edin yorum yaptigim icin..

haklısın böyle bir hadis var ve tesettür amacından saptırılmış durumda
açık insanlarda bu şekilde baş bağlayanları çok kınayarak tesettüre karşıda iyice cephe alıyorlar
artık dar kot üstüne kısa badi giyip başını kapatarak bir tonda makyaj yapan kapalı görünümlü açıklar çoğaldı.bunlar kendilerini yaktıkları yetmezmiş gibi birde insanları tesettüre karşı itiyorrlar.kapanmayın bu şekilde allah aşkına kapanmayın

daha yeni kapandım çoğu şeyi bilmiyorum ve üzgünümm

canim benim hayirli olsun Allah c.c islama göre örtünmeyi nasip etsin. Arasdirabilirsin canim google amca bilir ögrenebilirsin bence modayida takip edebilirsin fakat dikatli olmamiz gerek seytan hic bos durmuyorki ve diger düsüncedeki insanlar inanin bize gülüyorlar hem yüzümüze hem arkamizdan cok titizlikle örtünelim insaallah.

İyi akşamlar hanımlar,
girmeyeli epey olmuş: )
yeni gelenler hoşgeldi,tesettüre girenlerin niyetinide Rabbim kabul etsin
bense evlendim ve hatta 7 ayım bitti
hayatımda çok güzel değişiklikler oldu yani: )

gelmişken kombin demeyelimde(çünkü kabanım var üstümde),eşimle AVM deyken,eşim kabinde kazak denerken çektiğim fotoyu paylaşayım

pelerin aşığı biri olarak son aldığım pelerinler;

bu pelerini çok beğenmiştim fakat renk olarak değişik şeyler arıyordum sağolsun didem hanım beni kırmadı ve aşağıdaki mor renkli pelerini dikti(saks gibi çıkmış fakat mor)
henüz elime ulaşmadı,ulaştığında kombinleyip paylaşacağım.tam istedğim gibi oldu kışlık,kalın,yün kaşe karışımı.tam erzuruma göre netten aldım.didemmist butikten.
bunu lcw sitesinden aldım,indirimden 50 tl.
bunun beyaz renginide sefamerveden aldım,hatta yukarıdaki resimde bi kısmı çıkmış
lcw ve sefa merve ürünlerimle çekindiğim foto yok,o yüzden böyle koydum.
bi ara kombinler çekinirim: ))

Son düzenleme:
Bi ara çıkmazdım burdan...Civcivi görünce eski günler geldi aklıma
Ben de tam o beyaz ne çok güzele benziyormuş diyecektim ki baktım eklemişsin zaten...
Aldıkların güzelmiş canım güle güle giy hepsini....

: ))
Aşknihann: )
seni görmek ne güzel: )
evet bi ara ikimizde çok takılırdık burda ve bende geçmiş sayfalara bi gözattımda ne de çok şey paylaşmışız
şimdi yoğunluktan fazla giremiyorum fakat gene ybişeyler paylaşacağım ara ara,hele bi okul tatile girsin o zaman daha çok girerim: )
teşekkür ederim,evet,çok şık ve kullanışlı birşey.
pelerine tutkum birazda şundan dolayı gelişti,
vücut hatlarımın belli olmasını istemiyorum fakat bunu pardesüylede yapmak istemiyorum.
o yüzden yazlık kışlık bir çok pelerin edindim.
hem şık hemde hatları örtüyor.
sadece lcw deki biraz kısa fakat o da kalçamı çok rahat kapattığı için seviyorum: )

Son düzenleme:

Pelerin görünce zaten aklıma sen geliyorsun Gelinliklerde de öyle
Pantolon üstüne mi giyiyorsun hep. Ben pantolon giymediğim için etekle nasıl olur bilemiyorum.
Burada alışveriş pek yapamıyorum en son kendime Armineden bir kap almıştım o da epey oldu.
Alışveriş yapmayı özlediiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…