- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bana cevap yazammış
yeni kapanan arkadaşlar size yardımcı olmak adına bikaç site adı vereyim netten alışveriş yapabilirsiniz
yenimoda
modanisa
sefamerve
tozlu giyim
googledan arattırın bakın sitelere güzel şeyler var...
ben yapıyorum ,şu zamana kadar bir sorun yaşamadımpeki bu sitelerden alışveriş yapmak güvenli mi? ve en önemlisi acaba aynı renkte mi geliyor.
ben yapıyorum ,şu zamana kadar bir sorun yaşamadım
evet aynı renk geliyor ama bedenlere dikkat et bi beden büyük alabilirsin ilk başta ayarlamak için.
Nicin Basörtülülerinizin önlerini sivri yapiyorsunuz? Dar Pantolanlar giyiniyorsunuz ? Kolariniz görünüyor? sizce bu garip durmuyormu güzel tesettürlü arkadaslarda var onlar istisna. güzel giyinmek her tesettürlünün haki hadi basörtüsünü sivri yapmakda bi problem degil benim icinde aman ne biliyim arkadaslar söyle bi düsüncemi yazdim Efendimiz s.a.v buyuruyorki ümetimin son kismi kafalarini deve hörgücü gibi yapacak onlar cenettin kokusunu dahi alamiyacak aslinda söyle bi düsüncek yaptigimiz güzeligi bosa harcamayiz ne anlami kaldiki cennetin kokusunu bile alamiyacaksak bence daha cok dikat etmeliyiz degilmi? Hakinizi helal edin yorum yaptigim icin..
daha yeni kapandım çoğu şeyi bilmiyorum ve üzgünümm
Bi ara çıkmazdım burdan...Civcivi görünce eski günler geldi aklıma
Ben de tam o beyaz ne çok güzele benziyormuş diyecektim ki baktım eklemişsin zaten...
Aldıkların güzelmiş canım güle güle giy hepsini....
: ))
Aşknihann: )
seni görmek ne güzel: )
evet bi ara ikimizde çok takılırdık burda ve bende geçmiş sayfalara bi gözattımda ne de çok şey paylaşmışız
şimdi yoğunluktan fazla giremiyorum fakat gene ybişeyler paylaşacağım ara ara,hele bi okul tatile girsin o zaman daha çok girerim: )
teşekkür ederim,evet,çok şık ve kullanışlı birşey.
pelerine tutkum birazda şundan dolayı gelişti,
vücut hatlarımın belli olmasını istemiyorum fakat bunu pardesüylede yapmak istemiyorum.
o yüzden yazlık kışlık bir çok pelerin edindim.
hem şık hemde hatları örtüyor.
sadece lcw deki biraz kısa fakat o da kalçamı çok rahat kapattığı için seviyorum: )