Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Cok tesekkür ederim.
O tarz bloglari arastiricam.
Kurstan iki arkadas yarin pardesü bakmaya gidecekmisler.
Sende gelirmisin diye sordular tamam dedim : )
Almadan önce bende üzerimde denemis olurum.
Onlara da söyledim kapaninca insaAllah sizinle alis verise giderim bana yardimci olursunuz dedim.
Onlarda tabii cok sevindi seve seve insaAllah dediler.
Bakalim nasip olacak gibi insaAllah : )

Eğer blog ismi sorarsan bildiğim bikaç isim var özelden sorarsın canım..
Hayırlı olsun, Allahım muaffak etsin canım.
Eminim çok güzel olacaksındır :KK54:

saolasın canım daha iyisi senin olsun
viaport tan aldım seden diye bir mağazadan
290 liraydı %50 ndirime girmiş 145 liraya aldım çok mutluyum bu yüzden :)
ewet üstüme giyince bayıldım zaten hemen alıorum dedim tek beden kalmıştı sezon sonu :KK66:

evet canım 145 ti benim gördüğümde sezon sonu olduğu için .
Viaport bizim eve 30 dak. belki kaçamak yapıp giderim:))
aynen öyle göürndüğü gibi değil üstte muhteşem ötesi duruyor

$recovered_10218801.jpg merhaba bu benim kına elbisem sadece 1 kere giyildi sıkıştığım için 500 tl ye satmak istiyorum ben 900 e almıştım

ben kıyafetlerimi modifiye işine girdim evde de sıkıntıdan buna sardım..
dikiş makinesi aldım yakında gelir ortaya bişeler kooyabilirsem foto eklerim :)

ay gece gece alışveriş çılgınlığım tuttu.yenimoda da çok güzel şeyler.topu topu 10 tl çek verdi die ne alacağımı şaşırdım.:KK53:
online alışverişin benim için yasaklanması lazım gittikçe tehlikeli oluyo çünkü.

yeni kapanmayı düşünüyorum ama bir alışkanlığımdan vazgeçebilceğimi düşünmüyorum. tanga giymeye çok alıştım uzun ağır eteklerdede nasıl olur belli olurmu yada bir önlem varmıdır? bir fikri olan varsa yardımcı olabilirmi?

yeni kapanmayı düşünüyorum ama bir alışkanlığımdan vazgeçebilceğimi düşünmüyorum. tanga giymeye çok alıştım uzun ağır eteklerdede nasıl olur belli olurmu yada bir önlem varmıdır? bir fikri olan varsa yardımcı olabilirmi?

Uzun ağır etekler giydiğinde kalçanı saran bişey olmadığı için olduğundan daha dolgun durabilir.. Özellikle dışarda bu şekilde giyineceğin zaman kalçanı kapan bir ceketin olmasını mutlaka öneririm. Diğer yerlerde bu görüntü seni rahatsız etmeyecekse bi sorun olmaz.

arkadaşlar, tel kırma ürünleri çok zarif gösteriyor. eşarba da işleniyor, mendile, seccadeye, masa örtüsüne, şala çok hoş gerçekten.
direk dikkat çekiyorsunuz güzelliği ile.
$78fhgrhrth.jpg $telkına.jpg
isteyene yolliyim çeşit bol

sen nerdesin esas:KK19::KK19:bir kere olsun bu arkadaşım nerde die bakmadın hep seni ben buldum:KK19::KK19::KK19:

ben seni takip ediyorum berrak snein topikten ,dün de özel mesaj atacaktım bil.da sorun oldu kaldı öyle ama ALLAH biliyor aklımdasın ve sürekli takip ediyorum yazdıklarını..
Hatta şeker sorunu sende de varmış sanırım bende de çıktı ben de diyetteyim onu soracaktım sana :KK19::KK19:

X