- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.321
Eki Görüntüle 475843 herkeze slm bu elbiseyi akın akrabamızın düğününe giydim güzelmi sizce
elbiseyi on plana cikarmak istiyorsan anlaminda
elbise genel anlamda guzel gozukuyor, ama su bolerolari oldum olasi sevemedimbirde turbani bu kadar suslu yapinca kalabalik olup elbisenin guzelligini kapatiyor sanki :26:
ben de aynı fikirdeyim
bence eşarp dha modern ve sade olmalı
böyle üstü şıngırdak olunca elbsei kayboluyor
eşarp şal gibi yapılıp arkaya atılsa daha şık durur bence
HERKESE MERHABA
az önce yenimodadan şunları aldım
fiyatları da gayet uygundu
hemen kapışın :))
Eki Görüntüle 478944
Eki Görüntüle 478945
Eki Görüntüle 478946
Merhaba tatlim aldıkların gercekten hoş . Bende bu yenimodaya bakıyorum ama acaba kalıpları nasıldır üzerime bedeni uyar mı diye tereddutluyum. Aldıkların ile beden farkı oluyormu. Cevabın icin simdiden teşekkürler .
topik iice geriledi kimse gelmiyor artık
Valla tatlim ben izinde oldugun icin paylasim yapamiyorum. Telefondan resim yukleyemedim, ama takipteyim
caım bu elbise harikaymış diktirdin mi ya da ne kadara aldın iyi bulmuşsun.Eki Görüntüle 475843 herkeze slm bu elbiseyi akın akrabamızın düğününe giydim güzelmi sizce
caım bu elbise harikaymış diktirdin mi ya da ne kadara aldın iyi bulmuşsun.
yükle yükle boş kalmasın
Cok guzel olmusun canim. Ben anca memlekete donunce yukleyebilcem yada dur kolaj yapim arkadasima
Yukletiyim forumden
Renkler cıvıl cıvıl beğendim güle güle giy canımHERKESE MERHABA
az önce yenimodadan şunları aldım
fiyatları da gayet uygundu
hemen kapışın :))
Eki Görüntüle 478944
Eki Görüntüle 478945
Eki Görüntüle 478946
SAĞOL BERRAKRenkler cıvıl cıvıl beğendim güle güle giy canım
Bu kıyafette guzel açık renk rahat rahat dolaşmışsındır
ay benim pantolonlar olmuyor ve pantolon etek giydiğimde karnım sıcaktan isilik oldu ya
Bu sıcaklarda da bol şeyler giymek gerekJile yada elbise almam lazım bir an önce ama sıcaklarda da dışarı çıkmak mesele Lcw da görmüştüm düz penyeden jile vardı kavuniçi renk birde yeşili vardı gidersem ondan alayım diorum tabi kalırsa ben gidene kadar
renkler güzel modeller de ama bunların içine badi giymek lazımLCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
Bunu denemiştim şıp die oturuyordu üstüme fiyatıda ucuzlamış bayağı 20 ye düşmüş
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - CANDY PINK
bununda fiyatı yarı yarıya düşmüştü hatta baktığım sarı renkti 20 tl idi..Bu renk 44 liraydı demek bunlarda düşmüş :))evde giymek için çok hoş bencep