- 12 Ocak 2010
- 9.393
- 90
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #6.301
aman kilolu olayım hiç umrumda değil
bebişler sağlıklı olsun da
herkes aynısını diyor yaramış diye ama sanırım nazar değdi
selam kızlarrbu bu elbisye bayıldım ve dayanamayıp aldım fakat şimdide nasıl kombinlicem derdine düştüm yardımcı olurmusnuz bana çok belli olmuyo gerçi resimden byük resim bulamadm ama siz yne de fikir verirmisinizz
Eki Görüntüle 473926
renkli yada kot ceketle güzel olur gibi iyi günlerde kullan
aman kilolu olayım hiç umrumda değil
bebişler sağlıklı olsun da
herkes aynısını diyor yaramış diye ama sanırım nazar değdi
bak itiraf ettincanım kilolu falan duyrmuyorsun giysilerin bol olduğu için öyle görünmüş dur hele daha basındasın :) ikizleri doğurduğun zaman kilodan eser kalmaz koşturmaktan
selam kızlarrbu bu elbisye bayıldım ve dayanamayıp aldım fakat şimdide nasıl kombinlicem derdine düştüm yardımcı olurmusnuz bana çok belli olmuyo gerçi resimden byük resim bulamadm ama siz yne de fikir verirmisinizz
Eki Görüntüle 473926
elbise siyah mı lacivertmi resimden pek seçemedim ama içine uzun kollu aynı renkten badi giyip puantiyelerinde bulunan renktende şal takarsanız güzel durur diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 473926
bunun uzerine elbiseyi patlatmak istiyorsan (hakan akkayanin kulagi cinlasin) siyah hirka giyebilirsin ve uzerinede tek renk sal takabilirsin. salin rengi ise elbisenin icindeki renklerden bir tanesi olabilir. (tam gozukmuyor maalesef renkler)
bende oyle dusunuyodum ama yolda bi bayanda gormustum ayni elbiseyi dedigim gibi kombinlemisti icindekininbadi oldugubu secememistim butun sanmistim :)) blezer ceket kullanabilirsin ama kalin olanlardan degil cok ince kumastan yapilmis olanlar var hatta onde dugme falan yok
Eki Görüntüle 475843 herkeze slm bu elbiseyi akın akrabamızın düğününe giydim güzelmi sizce
bence güzel bayıldım şahsen canımmm
sağol canımmm
hiç duymamıştım hakan akkyanın o sözünü hangi anlamda söylüyodu onu :44: