Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

selam kızlarr :KK3: bu bu elbisye bayıldım ve dayanamayıp aldım fakat şimdide nasıl kombinlicem derdine düştüm yardımcı olurmusnuz bana çok belli olmuyo gerçi resimden byük resim bulamadm ama siz yne de fikir verirmisinizz :KK17:
$5642c89169e355619967635601273bbf_small.jpg

Son düzenleme:
renkli yada kot ceketle güzel olur gibi iyi günlerde kullan

tşk ederim canım.:KK16: ben ceket tarzı değilde aslında hırka tarzı bişey düşünüyorum cekette pek rahat edebilen bi insan değilim ama hhırkada da renk ve model konusunda karar veremedim. mercan puantiyeler var ya acaba o renk yazlık kısa bi hırka alsam olur mu ki :44:

tessettürlü hatunlaar.biliyosunuz bizim için kıyafet ayarlamak büyük sorun.gerçi artık eskisi gibi değil seçenekler arttı ama yine de sormak istiyorum.
kıyafetlerinizi nasıl hallediyosunuz.nerelerden alışveriş yapıyorsunuz.bildiğiniz güvendiğiniz alışveriş sitelerini paylaşabilirmisiniz.

merhaba kızlar bende geldim aranızaaaa bende spor giyinenlerdenim istemeye geldiklerinde yaptığım başörtü şeklim

$SP_A0197.jpg

buda kursta bi gün

$430427_134081520048399_100003396544334_135186_1998907334_n.jpg

evet kızlar buyrunnn yorumlararr

Son düzenleyen: Moderatör:
aman kilolu olayım hiç umrumda değil :KK1:
bebişler sağlıklı olsun da
herkes aynısını diyor yaramış diye ama sanırım nazar değdi :KK14:

canım kilolu falan duyrmuyorsun giysilerin bol olduğu için öyle görünmüş dur hele daha basındasın :) ikizleri doğurduğun zaman kilodan eser kalmaz koşturmaktan :KK9:

canım kilolu falan duyrmuyorsun giysilerin bol olduğu için öyle görünmüş dur hele daha basındasın :) ikizleri doğurduğun zaman kilodan eser kalmaz koşturmaktan :KK9:
bak itiraf ettin :KK1:
giysilerin bol olduğu için öyle duruyor yani kilolu duruyor :KK1:
ay hiç sorma hamsiler beni mahvedicek ama yeterki onlar mahvetsin ben razıyım :nazar::nazar:

selam kızlarr :KK3: bu bu elbisye bayıldım ve dayanamayıp aldım fakat şimdide nasıl kombinlicem derdine düştüm yardımcı olurmusnuz bana çok belli olmuyo gerçi resimden byük resim bulamadm ama siz yne de fikir verirmisinizz :KK17:
Eki Görüntüle 473926

elbise siyah mı lacivertmi resimden pek seçemedim ama içine uzun kollu aynı renkten badi giyip puantiyelerinde bulunan renktende şal takarsanız güzel durur diye düşünüyorum..

elbise siyah mı lacivertmi resimden pek seçemedim ama içine uzun kollu aynı renkten badi giyip puantiyelerinde bulunan renktende şal takarsanız güzel durur diye düşünüyorum..

elbise lacivert üzerinde mercan turkuaz puantiyeler var ama içine uzun kollu badi yakışmaz bnde elbiseyi basitleştirir. acaba önerebilceğiniz hırka modelleri var mı? :44:

Eki Görüntüle 473926

bunun uzerine elbiseyi patlatmak istiyorsan (hakan akkayanin kulagi cinlasin :KK9: ) siyah hirka giyebilirsin ve uzerinede tek renk sal takabilirsin. salin rengi ise elbisenin icindeki renklerden bir tanesi olabilir. (tam gozukmuyor maalesef renkler)

bunun uzerine elbiseyi patlatmak istiyorsan (hakan akkayanin kulagi cinlasin :KK9: ) siyah hirka giyebilirsin ve uzerinede tek renk sal takabilirsin. salin rengi ise elbisenin icindeki renklerden bir tanesi olabilir. (tam gozukmuyor maalesef renkler)

sağol canımmm :KK16:

hiç duymamıştım hakan akkyanın o sözünü hangi anlamda söylüyodu onu :44:

bende oyle dusunuyodum ama yolda bi bayanda gormustum ayni elbiseyi dedigim gibi kombinlemisti icindekininbadi oldugubu secememistim butun sanmistim :)) blezer ceket kullanabilirsin ama kalin olanlardan degil cok ince kumastan yapilmis olanlar var hatta onde dugme falan yok

bende oyle dusunuyodum ama yolda bi bayanda gormustum ayni elbiseyi dedigim gibi kombinlemisti icindekininbadi oldugubu secememistim butun sanmistim :)) blezer ceket kullanabilirsin ama kalin olanlardan degil cok ince kumastan yapilmis olanlar var hatta onde dugme falan yok

çok sağoll canımmm yardımın içinn:KK16::KK16:bu hafta içi alışverişe çıkmayı düşünüyorum tekrar bakalım inş bulabilirim kombinleyecek bişeyy :KK8:

X