Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bunları yeni aldım özellikle birinci ayakkabıyı öyle çok begendimki hemen aldım:))
bi alana bir bedavaydı ikiis beraber 55 tl

Kızlar benim koyu gri gömlek-tunik tarzı bir kıyafetim var, boyu dizimde.

Hangi renk ile kombinleyebilirim biraz sonra sıyıracağım saatlerdir aynanın karşısındayım denemediğim kalmadı.

Sanırım buna uygun ne bir pantolonum ne de bir şalım var...

Açık bir renk olsa daha kolay olabilirdi ama birazcık koyu.

Aynı renk pantolon ve aynı renk şalla olabilir diye düşünüyorum amaaaaaa hangi renk? :44:

Önemli not:
Trendyolda Armine eşarplar indirimde, saldırabilirsiniz.

Merhaba kizlar. Modanisadan tam kapali mayo aldım. NBB marka netten sipariş verdim. Kullananiz varmı. Memnun musunuz.ben 42 beden aldım üzerimde dar durmasın diye normalde 40 falan giyerim. Tabi üstüm 38 altım 40 tır.

bence saks mavisi pantolon ve şal ile güzel olur diye düşünüyorum

Ben şahsen uzun etekleri artık Mango 'dan alıyorum.Çünkü farklı ve yeni modeller olduğu için.Gittigidiyor'da harika mango uzun etek modelleri var.

açık bayanlar istediği gibi giyinince biz ayıplamıyoruz ama ? herkes nasıl isterse öyle giyinir. biz tesettürlüler tesettürlü olmayan birine ''aaa tamam açıksın ama böyle sırtı açık bluzun altına mini etek giymek sence doğru mu?'' diiyor muyuz? bazıları kalkmış tesettürlüler dar giyiniyor, tesettürlüler şöyle tes. böyle ..... diyen önce kendine bakacak senin nefsin varsa o testtürlünün de nefsi ve beğenilmeye ihtiyacı var. daha çok şey yazarım ama anlayana ..

tü tü tüü, tükürüyom ama k.bakma :) Allah nazarlardan saklasın delikız, aman aman hamile de olurmuş da bol kıyafetler mi giyermiş, canım ya tekrar maşallah sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…