Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tü tü tüü, tükürüyom ama k.bakma :) Allah nazarlardan saklasın delikız, aman aman hamile de olurmuş da bol kıyafetler mi giyermiş, canım ya tekrar maşallah sana :)

tükür bacım tükür :)))
ay çok teşekkür ederim yorumu için :KK16:
kilolumuyum sence bi de o yorumu almak istiyorum
bol giyince kilolumu durmuşum:KK1:
bu bol konsepti çok sevdim ama bundan sonra böyleyim :KK1:
ay duanı esirgeme ne olur sağlıkla doğururum kuzularımı inş. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

tükür bacım tükür :)))
ay çok teşekkür ederim yorumu için :KK16:
kilolumuyum sence bi de o yorumu almak istiyorum
bol giyince kilolumu durmuşum:KK1:
bu bol konsepti çok sevdim ama bundan sonra böyleyim :KK1:
ay duanı esirgeme ne olur sağlıkla doğururum kuzularımı inş. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hiç kilolu durmuyorsun canım, ben şu an senden daha kilolu duruyorumdur mesela, ve inan gebe olsam, hiç tınmam bile, onca zaman beklemişim bir de ona mı takılcam :)))
senin boyun var ve zaten normalde zayıfsın bildiğim kadarıyla. her şey bir yana gebeyken vücudunun ve özellikle karnının belli olması çok günahmış, çocuğa da azap olurmuş. sen kendini nasıl hissediyorsan öylesin, demektir, resimlerde de mutlu duruyorsun zaten :)
dualarımda kendimle beraber herkesi katmayı çalışıyorum canım. sen de dualarımdasın. rahat bir hamilelik ve vakti gelince de rahat, sağlıklı bir doğum dilerim sana Rabbim den...
darısı başıma inşallah :)

hiç kilolu durmuyorsun canım, ben şu an senden daha kilolu duruyorumdur mesela, ve inan gebe olsam, hiç tınmam bile, onca zaman beklemişim bir de ona mı takılcam :)))
senin boyun var ve zaten normalde zayıfsın bildiğim kadarıyla. her şey bir yana gebeyken vücudunun ve özellikle karnının belli olması çok günahmış, çocuğa da azap olurmuş. sen kendini nasıl hissediyorsan öylesin, demektir, resimlerde de mutlu duruyorsun zaten :)
dualarımda kendimle beraber herkesi katmayı çalışıyorum canım. sen de dualarımdasın. rahat bir hamilelik ve vakti gelince de rahat, sağlıklı bir doğum dilerim sana Rabbim den...
darısı başıma inşallah :)

yok gebelikten dolayı kilolumu duruyorum anlamında sormadım da hani genel olarak sordum:KK1:
evet normalde zayıfım da siz biliyorsnuz zayıf olduğumu ama dışardan bakan bilmiyor kilolu sanabilir diye şeyettim:))
karnın belli olması gnahmıymış hiç duymamıştım mantıklı da gelmedi açıkçası ister istemez belli oluyor insanın karnı çünkü
nerde okudun sen bunu merak ettim
evet çok şükür mutluyum RABBİM yüzümü güldürdü darısı başına inş.
RABBİM isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
sağolasın ALLAH RAZI OLSUN
ben de bebeği olmayanlara çok dua ediyorum RABBİM en kısa zamanda onlarada bu güzelliği yaşatsın
en önce de sana ..

yok gebelikten dolayı kilolumu duruyorum anlamında sormadım da hani genel olarak sordum:KK1:
evet normalde zayıfım da siz biliyorsnuz zayıf olduğumu ama dışardan bakan bilmiyor kilolu sanabilir diye şeyettim:))
karnın belli olması gnahmıymış hiç duymamıştım mantıklı da gelmedi açıkçası ister istemez belli oluyor insanın karnı çünkü
nerde okudun sen bunu merak ettim
evet çok şükür mutluyum RABBİM yüzümü güldürdü darısı başına inş.
RABBİM isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
sağolasın ALLAH RAZI OLSUN
ben de bebeği olmayanlara çok dua ediyorum RABBİM en kısa zamanda onlarada bu güzelliği yaşatsın
en önce de sana ..

canım hamilelikte göbeği saklamak mümkün değil tabi ki.ben 3,5 aylık hamileyim.bol kıyafetler giymeme rağmen her gören hamilemisin diye soruyor.ama sanırım arkadaşın bahsettiği o göbeğin belli olmasından kasıt göbeği saran badi tarzı hamile kıyafetlerinin giyilmesiyle oluşan görüntü.günah olup olmaması ile ilgili pek bi bilgim yok ama aşırı dar kıyafetler hamilelikte hoş durmuyor.ben çok rastladım dar giyinen hamilelere.gördüğüm bi bayanı hiç unutamıyorum öyle bi hamile pantolonu ve badisi giymişti ki ben bile bayana bakmaya utandım.yani hamilelik döneminde mümkün olduğunca geniş rahat kıyafetler giyilmesi gerektiğini düşünüyorum.hem sağlık hem görüntü hem de mahremiyet açısından.
bu arada senin resimlerine de baktım.gayet hoş.inşallah burda karnımız burnumuzdayken giydiğimiz cicilerimizi de paylaşırız:KK34:

canım hamilelikte göbeği saklamak mümkün değil tabi ki.ben 3,5 aylık hamileyim.bol kıyafetler giymeme rağmen her gören hamilemisin diye soruyor.ama sanırım arkadaşın bahsettiği o göbeğin belli olmasından kasıt göbeği saran badi tarzı hamile kıyafetlerinin giyilmesiyle oluşan görüntü.günah olup olmaması ile ilgili pek bi bilgim yok ama aşırı dar kıyafetler hamilelikte hoş durmuyor.ben çok rastladım dar giyinen hamilelere.gördüğüm bi bayanı hiç unutamıyorum öyle bi hamile pantolonu ve badisi giymişti ki ben bile bayana bakmaya utandım.yani hamilelik döneminde mümkün olduğunca geniş rahat kıyafetler giyilmesi gerektiğini düşünüyorum.hem sağlık hem görüntü hem de mahremiyet açısından.
bu arada senin resimlerine de baktım.gayet hoş.inşallah burda karnımız burnumuzdayken giydiğimiz cicilerimizi de paylaşırız:KK34:

ben de öyle göbeği açık gezenleri hoş bulmuyorum kimisi kısacık badi giyiyor altı açık geziyor ..
benim göbüşüm de hamile olduğum da belli değil hiç o yüzden sordum aslında kilolumu duruyorum diye:))
çünkü 3 .aya geçiyorum inş. haftaya ama işyerinde filan kimse bilmiyor anlamadlar hem de daha yeni yeni bol giymeye başladım
ben zaten istesem de dar giyemiyorum aşırı ateş basması var üzerimdeki herşey batıyor resmen bana ..

kızlar merhaba size bir fiikr danışmak isityorum:KK3:

eylülde düğünüm var nasip olursa inşalalhh ....kınamda ne giyineyim ya resimle öneride bulunur msuunz?nerden bulabilirim bilmiyorum maalesef:KK19:

merhaba kızlar. ankara da yaşayan var mı aranızda muhakkak yaşayanlar varda.
türbanlı rahatmısınız ankarada ben yeni taşındım buraya yalnızlıktan dolayı tedirginlik var sanırım bende.

türbanlı rahatmısınız ankarada ben yeni taşındım buraya yalnızlıktan dolayı tedirginlik var sanırım bende.

Ben Ankaradayım kapalıyım ve çok rahatım.. Çünü bahsettiğin tedirginlik durumunu yaşatan dik dik bakışlar her yerde var Ankarada çok olacak diye bi kaide yok :) Stres yapma alışırsın canım :) hem Ankarada kapalılar açıklardan sayı olarak daha çok..

slm meraba kızlar:KK3: hayırlı ramazanlar öncelikle:KK42:

şey ben arasıra topiğe bakıyorum zevklerinizden yararlanıyorum

ben tulum görünümlü elbise istiyorum tulum ama etkelli olcak yani ve ona göre kombin çeket olabilir üzerine dolgu topuk ayakkabıolabilir ve lazer kesim şallardan istiyorum ..... internetten sipariş edenler var hangi sitelerden alıyosunuz? trendyol felan bende bakıyorum ama saatlerce hangi amrkalara bakcamı bilemiyorum teseddürlüler için hangi markalar var ??? bana yardımcı olursanız sevinirim:KK17:

şimdiden teşekkürler:KK16:

ben 6 senedir ankaradayım hiç tedirginlik yaşamadım
Ankarada çok kapalı var aslında çekinmene gerek yok

ben de öyle göbeği açık gezenleri hoş bulmuyorum kimisi kısacık badi giyiyor altı açık geziyor ..
benim göbüşüm de hamile olduğum da belli değil hiç o yüzden sordum aslında kilolumu duruyorum diye:))
çünkü 3 .aya geçiyorum inş. haftaya ama işyerinde filan kimse bilmiyor anlamadlar hem de daha yeni yeni bol giymeye başladım
ben zaten istesem de dar giyemiyorum aşırı ateş basması var üzerimdeki herşey batıyor resmen bana ..

merhaba canim,

ilk 5 aya kadar zaten ilk gebelikte gobek filan belli olmuyor, ama kilo artisindan anlayabilirler gebe oldugunu 5. ayda filan...veeee 6. ayina girdiginde birden gobusun buyuyor sanki :KK9: ilk aylarda gobus buyusun istiyorsun, hani insan kendini daha cok hamile hissetmek istiyor, hevesli oluyorsun :KK9: sonra bir bakiyorsun 5. aydan sonra gobus yavas yavas buyumeye basliyor..hatta ben ara sira derim..bu yeme gobegimi acaba diye, gobusun bebekten buyudugune inanamadigim icin :KK1: sonra eski kiyafetlerin olmaz ve kabus baslar :KK9::KK9: birde ilk zamanlar gecis doneminde oluyorsun ne eski kiyafetlerin oluyor ne de gebe kiyafeti alip giyebiliyorsun oyle arada gidip geliyorsun. Sizlere tavsiyem en guzeli boydan uzun elbiseler giymeniz bu surecte…uzerine hirka vesaire.

Gecen hafta ciddi anlamda hamile kiyafeti aldim, pantolon penye tunikler aldim elbise aldim…bir muddet bunlarla idare edebilirim saniyorum. Hani cok fazlada almak istemiyorum cunku bunlari ne kadar giyebilecegim mechul. Zaten evde esofman filan giyiyorum ama is yerinde mecburen normal kiyafet giymek zorundayiz. Kiyafet vs bulunur, yeterki Rabbim yavrularimizi sag saglim bizlere versin :nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
bu arada, gebe bayanlar goruyorum, rabbim tamamina erdirsin hayirlisi ile, saglikla evlatlarinizi kucaklariniza alirsiniz in$aallah :KK66:)

TUTANKOMON arkada$im, niye tedirgin oluyorsun ki, musluman bir ulkede ya$iyorsun, takma boyle $eyleri kafana, rahat ol :KK66:
mesela ben avrupadayim, pardusemi, feracemi giyiyorum, ba$imida bir guzel ortuyorum, dinimi rahatca ya$iyorum, kimseciklerde bana ve benim gibi tesetturlu bayanlara donup bakmiyor. buralarda dahi kari$animiz yok çok $ukur, niçin kendi memleketimizde hor gorunelim.
relax ol arkada$im :KK66:)

X