- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.801
çantayı heryerde takıyorum bu arabak sennn çantayıda takmışşçok hoş olmuşsun fıstık gibisin
çantayı heryerde takıyorum bu ara
teşekkür ederim
fıstık gbiyim ama aması var işte
üzerimdeki elbise buraya eklediğim markafoniden aldğım elbise bu arada
yuh o ne looooobende yazlığa gidicez die bir kaç şey aldımhatta 7 tane şal aldım manyak mıyım neyim Allam ya yarında sosyete pazarına gidicem bir kaç şey almam gerekiyor
aması neymişşşş moralini yüksek tutmalısın bu süreçte kendini koyverme
yuh o ne looooo
yok yok sen beni geçtin
bi kaç şeydir eminim
ee hep güldüm bol bol ,biraz da psikopata sarayım da o halimin de tadına bakın
Eki Görüntüle 410751 kızlar bu eteği aldım bende nasıl ama ben öyle yukarıdan sevmediğim için bel hizasına getiriyorum
Canim bende ona benzer etek aldim, renkte benziyor, bende bel hizasinda tercih ediorum, yoksa bacak boyum ust kisimdn daha uzun gibi duruyo,
oylede sevmiyorum fazla..
Eki Görüntüle 410921 kızlar bendede bu şalın kiremit tonu olanı var yanlız şimdi işte olduğumdan resim çekip koyamadım çok hoşuma gidiyor bu şallar =)) açığım ama alıyorum bi sürü şal namaz kılarken falan kullanıyorum inşallah normal hayatta da günlük hayatımdada Allah kullanmayı nasip eder
Rabbim sanada kapanmayi nasip eder insallah caniim..
Kiremit rengide suan begendigim renkler arasinda, ama sanki beni acmaz gibi ya..
Eki Görüntüle 410921 kızlar bendede bu şalın kiremit tonu olanı var yanlız şimdi işte olduğumdan resim çekip koyamadım çok hoşuma gidiyor bu şallar =)) açığım ama alıyorum bi sürü şal namaz kılarken falan kullanıyorum inşallah normal hayatta da günlük hayatımdada Allah kullanmayı nasip eder
Canım zaten kiremit değil mi bu?
Allah sana da nasip eder inşallah. Ne güzel, bir gün kapanırsan bir sürü şalın olmuş olacak.
Ne giyeceğim ne takacağım derdine düşmezsin fazla. :)
aminn inşallah canım :)) ten rengin ne renk canım benim ... mesela benim ten rengim buğday hoş durdu tam kiremitle kahve arasında bir renk bende tam olarak çözemedim o yüzden kiremit diyorum =))
Ben beyaz tenliyim. Kiremit rengini henuz denemeye cesaret bulamadim.
Ama once denemem lazim galiba
bende merak ettim canım sana olucak en kısa zamanda dene bakalım resim eklemeyi unutma bende merak ettim
merhabalar kızlar hemen yazıp çıkıcam
bugun pazara gittim bayağı şeyler aldım şimdi hepsi makinede yıkanıyorlar
şu dantelli şallar vardı ya geçen gun arkadaş resmini koymuş pazar da gördüm bizzat elledim5 tl idi ama elimi alttan koyunca gözüyordu çok iyi kamufle etmek lazım boneyle saçlarımızı bilginiz olsun belki mevlütlerde takılabilir şık duruyor ama dışarısı için ben cesaret edipte almadım