Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bende yazlığa gidicez die bir kaç şey aldım hatta 7 tane şal aldım manyak mıyım neyim Allam ya yarında sosyete pazarına gidicem bir kaç şey almam gerekiyor

bende yazlığa gidicez die bir kaç şey aldım hatta 7 tane şal aldım manyak mıyım neyim Allam ya yarında sosyete pazarına gidicem bir kaç şey almam gerekiyor
yuh o ne looooo
yok yok sen beni geçtin
bi kaç şeydir eminim

aması neymişşşş moralini yüksek tutmalısın bu süreçte kendini koyverme

ee hep güldüm bol bol ,biraz da psikopata sarayım da o halimin de tadına bakın

yuh o ne looooo
yok yok sen beni geçtin
bi kaç şeydir eminim

ee hep güldüm bol bol ,biraz da psikopata sarayım da o halimin de tadına bakın

ya ev içinde giymeye tayt tarzı bol ama yada eşofman altı ince öle bişeyler bakıcamtşört de bakayım diorum belki dolgu topuk ayakkabıda bakarım kaç tane oldu bakacağım

aslında limiti doldurdum geçen gun lcw da indirime girmiş birşeyler buldum aldımpenye tunikler çok rahatlar hatta hırkada aldım ince 37 den 13 e düşmüş kaptım hemen eşimde dio napıorsun sen ikide bir alışverişe gidiormuşum da yarın gideceğim demiştim ama kesin olduğunu bilmiyor araba almıcak bizi eşyadan

Josephine; Canım foto eklediğin için teşekkür ederim gerçekten çok şık duruyormuş sana da çok yakışmış. :)

Delikız; Bayıldııım. Çok hoş görünüyorsun. :)
Renk uyumun da güzel olmuş.
E giydiklerin zaten yakışıyor maşallah fizik yerinde, kısacası harikasın. :)

Bu arada canın sıkkın gördüğüm kadarıyla, nedenini tam olarak anlamasam da az çok tahmin edebiliyorum.
Üzülme diyemiyorum insanın elinde değil üzülmemek, üstelik insana özgü bir şey tabii ki hepimiz üzüleceğiz.
Ama ne olur kendini yıpratma... İnsan o an anlamıyor çünkü vücuduna verdiği zararı, inan bütün stres sıkıntı sonradan öyle bir çıkıyor ki.
Moralin bozuk olduğu zamanlar bol bol dua et içini ferahlatacak şeyler yap. Her şeyde bir hayır var, hiçbir şey sebepsiz değil, değil mi?
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım kendine çok dikkat et. :)

Son düzenleme:
kızlar benim hesabımdan alışveriş yapacaksanız 10 tl limango çekim kullanmak isteyen özel mesajla iletişime geçebilir

Canim bende ona benzer etek aldim, renkte benziyor, bende bel hizasinda tercih ediorum, yoksa bacak boyum ust kisimdn daha uzun gibi duruyo,
oylede sevmiyorum fazla..

bende sevmiyorum canım bel hizasından birde fiyonklu kemer takıyorum ben platform topuklularla seviyorum ama babetlerlede hoş durur gibime geliyor

kızlar bendede bu şalın kiremit tonu olanı var yanlız şimdi işte olduğumdan resim çekip koyamadım çok hoşuma gidiyor bu şallar =)) açığım ama alıyorum bi sürü şal namaz kılarken falan kullanıyorum inşallah normal hayatta da günlük hayatımdada Allah kullanmayı nasip eder

Rabbim sanada kapanmayi nasip eder insallah caniim..
Kiremit rengide suan begendigim renkler arasinda, ama sanki beni acmaz gibi ya..

Rabbim sanada kapanmayi nasip eder insallah caniim..
Kiremit rengide suan begendigim renkler arasinda, ama sanki beni acmaz gibi ya..

aminn inşallah canım :)) ten rengin ne renk canım benim ... mesela benim ten rengim buğday hoş durdu tam kiremitle kahve arasında bir renk bende tam olarak çözemedim o yüzden kiremit diyorum =))

Canım zaten kiremit değil mi bu?

Allah sana da nasip eder inşallah. Ne güzel, bir gün kapanırsan bir sürü şalın olmuş olacak.

Ne giyeceğim ne takacağım derdine düşmezsin fazla. :)

Canım zaten kiremit değil mi bu?

Allah sana da nasip eder inşallah. Ne güzel, bir gün kapanırsan bir sürü şalın olmuş olacak.

Ne giyeceğim ne takacağım derdine düşmezsin fazla. :)

aminnn inşallahh sorma yaa çok seviyorum renk renk şallar falan o kadar güzeller ki ben bile almadan duramıyorum bir de kapalı olsam nasıl dayancam diyorum babam kesin iflas eder ama ben çok memnunum bu durumdan 8-9 tane şalım var =)) bir de tam leopar desenliler var onlarda çok ho =)) canım tam çözemedim biraz bordomsu geldi bana ama

aminn inşallah canım :)) ten rengin ne renk canım benim ... mesela benim ten rengim buğday hoş durdu tam kiremitle kahve arasında bir renk bende tam olarak çözemedim o yüzden kiremit diyorum =))

Ben beyaz tenliyim. Kiremit rengini henuz denemeye cesaret bulamadim.
Ama once denemem lazim galiba

merhabalar kızlar hemen yazıp çıkıcam
bugun pazara gittim bayağı şeyler aldım şimdi hepsi makinede yıkanıyorlar
şu dantelli şallar vardı ya geçen gun arkadaş resmini koymuş pazar da gördüm bizzat elledim 5 tl idi ama elimi alttan koyunca gözüyordu çok iyi kamufle etmek lazım boneyle saçlarımızı bilginiz olsun belki mevlütlerde takılabilir şık duruyor ama dışarısı için ben cesaret edipte almadım

bende merak ettim canım sana olucak en kısa zamanda dene bakalım resim eklemeyi unutma bende merak ettim

Denk gelirsem mutlaka deneyecegim. Hollandada yasadigim icin maalesef biraz zorlaniyorum bazen istedigim renk sali bulmaya.
Genelde internetten siparis ediyorum. 2 ay sonrada Istanbuldayim insallah alis verisimi orda bol bol yaparim.

Güle güle kullan canım. :)

Birkaç bir şey diye gitmişsin ama pazarı toplayıp geldin anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…