Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Deli kıızzz ne kadan zarifsiiiinn
Elbise çok yakışmış sana...
Fıstık gibi olmuşsun canım

Berrak pazara, alışverişe giderken beni de alsan ya yanına
Ben burda dünyanın parasını giymediğim eteklere gömleklere ve sadece birkaç parça şeye harcıyorum ya:26::26:
Yok yok yaz gelmeli ve ben alışveriş yapmalıyım

öylemiyim
çok teşekkür ederim
bu elbise aslında l beden ama kumaşını yapışacak cins tahmin ettim ve öyle çıktı ,o yüzden büyük aldım ki bol dursun yapışmasın diye..ALLAHtan da tam istediğim gibi durdu hiçbiyerim belli olmadan rahat rahat efil efil giydim valla
Bu arada elbisenin fiyatı 9 tl bilginize
şal konusunda bence de çok dikkat edilmeli.
Bu gün gördüm birinde ,kulakarı nasıl meydanda ,incecik şalları takmakla takmamak arasnda bir fark yok bence
Bi de şalın sağ ve solunu bol bırakanları sevmiyorum ,kocaman bi baş ,sağ sol boyun ortada ,hiç hoş değil bence
bu arada kombinlerime dikkat ettinmi hep şal var kafamda ,alıştım ben bu işe galiba

çok teşekkür ederim
bahçedeyim diye özenmedim çok aslında ama elbise üzerime yakıştı sanırım onu ben de farkettim resimlerden
ayağımdaki topuklyu farkettinizmi ,bakınız pleeease
çok rahatmış bu mantar topuk ilk defa aldım ve giydim ,topuk 7-8 santim var ama o kadar rahatki düz ayakkabı gibi ,ben artık hep bu topuklardan alırım

bu arada çok dua istiyorum hepinizden çok ihtiyacım var çünkü..
ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş

benim de kredi kartında bonus birikmiş hemen eritmem lazım
gerçi bu ara alışveriş modum yok ama belki gaza gel bi dağıtırım öteyi beriyi

Boşmu :)) Şimdi üşenmesem tesettürsüz bayanlar diye konu açsam , ne düşünürdün? Neyse herkes işine geldiğini görüyor..

Arkadaşım tutan mı var? Buyur aç... Ama konunun saniyesinde kapanacağını bildiğin için açmazsın.

Tesettürsüz bayanlar başlığı altındaki konu gayet saçma olur çünkü.

Ama Tesettürlü Bayanlar başlığı altındaki konumuz demek ki gayet mantıklı ki hala yaşamını sürdürüyor...

Neden mi?

Çünkü tesettürsüz bir bayan bizim giydiğimiz her şeyi rahatlıkla giyebilir, hatta başımıza taktığımız şalı fular olarak bile kullanabilir.

Fakat tesettürlü bir bayan tesettürsüz bir bayanın giydiği her şeyi giyemez. Misal bir kısa etek, bir şort, ya da kısa kollu - askılı t-shirtler giyemez.

Şimdi anladın mı arkadaşım neden ayrı bir konumuzun olduğunu?

Burada bizim paylaşımlarımızı beğenen, örnek alan tesettürsüz arkadaşlarımız da var daha kaç kere söyleyeceğiz bilmem.

Demek ki burada ayrımcılık yok...

Başka konularda da ayrımcılık yok... Onlara da katılabiliyoruz.

Amaç sadece paylaşımları kolaylaştırmak.

Her şeyin altında art niyet aramayalım mümkünse, komik oluyor.

bale pabucu boşver ,kötü içerike bas yeter ,muhatap olmaya dahi değmez

Güle güle kullan canım. :)

Birkaç bir şey diye gitmişsin ama pazarı toplayıp geldin anlaşılan.
evet evetneler aldım nelerrrr
valla yalnız gitmeyi sevmiorum aslında iyi olur nerdesin senama bana dayanabilecek misin:26:en az 4 saat gezerim bugun 2.5 tl ye 3.5 tl ye bir sürü şey aldım eşim bile şaşırdıgezmek ve didiklemek lazım

ben o ayakkabıları farkettim aslında bir şey demedim dost başa düşman ayağa misali olmasın die şaka şaka benimde çok hoşuma gidiyor dolgu topuklar
bende şal takıorum artık geçen gün yine bir sürü aldım eşarplarımıda kaldırdım artık şalı bol bağlama şeklini bende sevmiorum itici geliyor görünüm şekli birde çok kadınsı gösteriyor...

Son düzenleme:
yok yok sen bak ayağma ,düşman değil senden olsa olsa düşmanımın düşmanı olur beee
ben dayanırım hem de ne dayanma ,sen bana dayanamazsın ama hele de yürüyüşüme
resmen jet fadılım
aha da ilk gülüş mile ım uzun zamandır
özlemişim keratayı
o da beni özlemiş belli
sen ankarada olsan ben yapacağımı bilirdimya neyyyyyse

son elbiseye bayıldım azcık daha uzun kollu olsa iyi olurdu

aynen ama bu da güzelmiş ,yalnız beldeki kemer olmasa daha iyi ,iyicebel oyuntusu çıkmasın ,salş daha güzel bence

yüzünü güldürdük ya ehehehe ankarada hiç olmıcam
birde yelek aldım uzun penye fakir boy nerdeyse hiç almamıştım şimdiye kadar çok büyük eksiklikmiş düşünüorum içine beyaz tunik giyebilirim artık içimi gösterir die beyaz giymezdim ben iyi fikir demi

heee birde şu etekler vardı ya senin önü fiyonklu uzun onlardan burda baktım 10 tl hep birde o tarzın pantolon etekleri var hep aynı fiyat(( şimdilik uzak duruorum onlardan uygununu bulurum inş.

Son düzenleme:

olsun telepati yöntemi ile anlaşırız gezeriz biz
ben beyazın içine siyah giyeerk kamufle ederim genelde
ama yelek de iyi fikir eferim
yuh ula 10 tlden daha uygun nerde bulacaksın ,benden de pinti oldun heee ,üzüm üzüe baka baka
eğleme beni kocam yürüyşten gelecek çayı koydum kaynıyo demleyen yok
çerez de hzırlayayım herifimle kuzey güneye bakacağız ..
hadi iyi akşamlar görüşürüz

ay 10 tl demişimmmmmmmmm 20 tl yaaaa

git git bizde hürreme bakıoruz öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…