- 19 Kasım 2011
- 648
- 8
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.761
merhaba kızlar ben yeni üye oldum doğru yeremi yazıyorum bilemicem .tesettürlü hanımların bulunduğu tek başlık bu galiba.Bişey sorucaktım üsküdardaki pazarı bilen varmı ?nasıl sizce ?
Selam arkadaşlaarr nasılzınız bakalım??
Arada girdikçe yazmaya çalışıyorum keyifler nasıl
Şu dantel şalların örtülüyken nasıl durduğunu gösteren resmi filan yok mu ki?
Bu arada civciv, deli kız, berrak ve diğer bizim ahali nerdesiniz ya. Sayıca çoğalıyoruz ama nerde bu millet nerde bu devlet
İyiyiz desem topic adına
Sen nasılsın?
selam millet..............
pek iyi değilim ondan yokum buralarda ,başka yerde anlatırım ben sanaslm canım nasılsın ? seni de göremiyoum uzun zamandır
nen var canım yoksa tahmin ettiğim şeymi:26: kısmet diyelim üzme kendinipek iyi değilim ondan yokum buralarda ,başka yerde anlatırım ben sana
ben bu şalları görmüştüm pazarda:26: ama hangi pazar çıkaramıyorumAlıntı yapmayında Hanımlar sileyim sonradan.:18:
Şu dantel şalların örtülüyken nasıl durduğunu gösteren resmi filan yok mu ki?
Bu arada civciv, deli kız, berrak ve diğer bizim ahali nerdesiniz ya. Sayıca çoğalıyoruz ama nerde bu millet nerde bu devlet
şalın çok güzel duruyor Josephine_ ayrıca rengi de çok yakışmış
istanbulda nerde bulunur ki bu şallar
gözünüz aydın ,ALLAH analı babalı büyütsün inş..selamlar herkese1 haftadan fazladır yoktum yeni geldim kız kardeşim doğum yaptı annemlerde idim şimdide tatil için hazırlanıyorum
yokluğumda sessiz kalmış buralardelikızzzzzz sorcam ben sana
tahmin edemezsin BERRAK sonra özelden anlatırım ben sananen var canım yoksa tahmin ettiğim şeymi:26: kısmet diyelim üzme kendini
ben bu şalları görmüştüm pazarda:26: ama hangi pazar çıkaramıyorumhatta elimle bakmıştım altına elimi koyup gözüküyormu die riskli geldi bana o yüzden almamıştım çünki önünü içe kıvırıyoruz arkası tek kat kalıyor arkadan görünme ihtimali olur die tırstım
ama aklıma şu geliyor düz bir renkten kapalı bone şu havuzlara girerken takılanlar gibi bir bone olsa da geçirsek başımıza saç gözükme ihtimalide kalkar sizler ne dersiniz:26::26:
geldim geldim neden olmadığımıda yazdım az önce
Kızlar yeri mi bilmiyorum ama ablamın haziran da nikahı olacak kısmetse. Kına için kırmızı bir elbise aldı. Üzerini ne renk bir başörtüyle tamamlayabilir? Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni. Sevgiler herkese..