Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Aaa evet çok doğru, benim hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim. Aklına başka gelen olursa paylaşırsan sevinirim. :)

Bu şalım uuzn enli dantel..

Sipariş ettiklerim geldi ince ve küçük sevmedim beğenmedim.

Bunu ist yolladı arkadaşım orda var ben samsundayım burda 1 yerde gördüm 35 tl dedi.

Arkadaşım 10 tl almış bana bunu.

İçimi göstermiyor canım.

çok yaksımsı canım evet bende aldım bu sallardan 10 tl idi :) istanbuldaym bu arada

şalın çok güzel duruyor Josephine_ ayrıca rengi de çok yakışmış :nazar:
istanbulda nerde bulunur ki bu şallar

canım istanbulda semt pazarlarında var hep :) ben aldım bağlamayı beceremedım

masa örtüsü (runner) olrk kullanıyorum çok şık duruyo eheueheu :KK9:

Tşk ederim kızlar. Çok sağolun.

Evet öle bonelerle hiç rahatsız olunmaz görüncekmi saçım diye.

Ben burda bulsam her rengini alıcam siyah ve vizyon sipariş verdim küçük boy ve ince çıktı:KK43:

Netten güven olmuyor.

Burda bi yrde var 35 tl:S:S

Ablanın nişanı içinde kırmızıya ben olsam siyahı kombin ederdim.

Kırmızı-siyah uyumu çok klişe olmaz mı? Daha modern ve göze hoş bir bütünleşme olsun istiyorum açıkcası. Fikir paylaşımın için teşekkür ederim.

Bu konuyu kınıyorum ciddi bir ayrımcılık bu..

İsteyen istediği konuyu açmakta özgür burada sınırları asmamak kaydıyla, ona siz değil de adminler karar verir .Ayrımcılık olduğunu da düsünmüyorum sahsen. Biz burada fikir alışverişi yapıyoruz bu ayrımcılıksa yorumsuz ...

O zaman tesettürsüz bayanlar diye bir konu açsak siz ne hissedersiniz?

arkadaşım bende türbanlı değilim ama hiç ayrımcılık olarak düşünmedim bu topiği bilakis hoşuma gidiyor girip bakıyorum eşarp renkleri arkadaşlar neyle nasıl eşarp kullanmış kombinlemiş merak ediyorum diğer giyim topiklerinede bakıyorum bu topiğede sonuçta nasıl ayakkabı takı pijama topikleri varsa burasıda tesettür giyim çeşitlerinin olduğu bir topik bence sende ayrımcılık diye düşünme:KK31:

selamlar herkese:KK3::KK3::KK3: 1 haftadan fazladır yoktum yeni geldim kız kardeşim doğum yaptı annemlerde idim:KK16: şimdide tatil için hazırlanıyorum:KK53::KK53:

yokluğumda sessiz kalmış buralar:KK20: delikızzzzzz sorcam ben sana:KK9::KK9::KK9:

Allah analı babalı büyütsün canım.Tatil sezonu açıldı mı ya...Benim önümde aylar var daha:KK50::KK50:
Ben bu yaz ev okul arası tatil yapıcam ancak:KK31::KK19::KK37:
Benim yerime de gezin tozun eğlenin....

Bu arada josephine şalının rengi çok tatlıymış, sana da yakışmış.
Güle güle ört.
Şal enli demişsin ama kıvrıldığında arkadan saç görünüyor mu?

Allah analı babalı büyütsün canım.Tatil sezonu açıldı mı ya...Benim önümde aylar var daha:KK50::KK50:
Ben bu yaz ev okul arası tatil yapıcam ancak:KK31::KK19::KK37:
Benim yerime de gezin tozun eğlenin....

Bu arada josephine şalının rengi çok tatlıymış, sana da yakışmış.
Güle güle ört.
Şal enli demişsin ama kıvrıldığında arkadan saç görünüyor mu?

TEşekkur ederim canım...biizm dede var onu yazlığa götürcez bizde kalıcaz bir süre hemde tatil yapıcaz tenha tenha kalabalık olmadan:KK1:Gezcem gezcem emin olabilirsin:KK1::KK1:

arkadaşım bende türbanlı değilim ama hiç ayrımcılık olarak düşünmedim bu topiği bilakis hoşuma gidiyor girip bakıyorum eşarp renkleri arkadaşlar neyle nasıl eşarp kullanmış kombinlemiş merak ediyorum diğer giyim topiklerinede bakıyorum bu topiğede sonuçta nasıl ayakkabı takı pijama topikleri varsa burasıda tesettür giyim çeşitlerinin olduğu bir topik bence sende ayrımcılık diye düşünme:KK31:

kesinlikle oyle bende acik bir bayanim ama butun modayi takip ederim kapali acik ala dergisinede bakarim baska dergilerede hatta sallar falan cok hosuma gider namaz kilarken hep degisik renklerde takarim hatta birgun burdada paylasmak isterim maxi sifon etekler falan seviyorum bence en onemlisi saygi herkes istedigini yapmakta ozgur begenmeyen varsa girip bakmaz hepsi bu :))

X