Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

evet göz atmışsın demekki
evet sorma sabah ayrı öğlen ayrı kargo geliyor bana ,kargocuyla ahbap oldu ,öyleki kimlik nomu bile ezbere biliyor adam

aynen yaaa ne güzel söylemişsin bütün kargocularla tanış olduk ama ben senin kadar şanslı değilim. şuan doğudayız görev sebebiyle. ve lojmanlarda kalıyoruz. güvenlik sebebiyle lojmanlara kargocular alınmamaya başlandı. tek tek takip etmek durumunda kalıyorum. çoğu tel yoluyla haberde vermiyor. sıkıntı çekiyorum biraz ama olsun değer.. bedava sirke baldan tatlıdır nede olsa

Sn.nuravuslat evet fatih de çook ama hepsi sıyah renkde maalesef.bende gecen yaz aldım ama daha yenı yenı gıycem kısmetse. Ama renklılerıde varmıdır bır sorayım dedım..

ben renkliye pek rastlamadım pek zannetmiyorum ama belki koyu renklerden varsa vardır kahverengi gibi yada farklı kumaş varsa bilmiyorum artık

çoookkkkk güzeeelllll

Bu tarz bence de çok güzel de niyeyse yakıştıramıyorum kendime.
Ufak tefek olduğum için galiba.

face de şems moda giyim diye sayfaları var orası değil mi ???

ben bu elbısenın kumasını sormustum da ithal krepe demişlerdi fiyat olrk da elbıseye 125

cekete 150 demıslerdi bana pahalı geldı valla :26: elbıse kolayda böle ceket bakıyorum goremedım henuz

goren olursa Allah aşkına yazsın bana :)

kızlar fatihte o adam diye bir mağaza var bu kıyafetlerın hepsını orada bulabılırsınız.
gömlekler 25 tl den başlıyor eteklerde 20 tl. modeller harika kesınlıkle gıdıp görün derin...

merhaba hanımlar.

Bende 23 yaşındayım ve evelndiğimde kapandım 18 yaşında

Eskiden daha hippi tarzım vardı şimdi daha oturdu.

Buarada etek ve çekete bayıldım.

kızlar ya önü düzgün duran bi şal arıyorum. bi kaç tane aldım önü bozuk durduğu için örtmüyorum.
kalın kumaşlı olanlar mı daha düzgün duruyor bi yardım edin nasıl bi şey almalıyım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…