- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #5.681
hımm anladımm.en kısa zamanda taşınırsın içine inş.
gömleği dikmeye çalışıorum hamlaşmışım dikiş konusundakolları taktım diktim beğenmedim söktüm bu sefer salonun masasının üstü terzihane gibi dolu
işin zor desene akşama kadar uğraş işin yoksa
delikız napıorsunn:26::26: ben 1 hafta yokum gibi eğer girebilirsem bakarım buralara
renk çok hoş ama kollarının kısa olması çok abes duruyo bence.
burası tesettürlüler topiğii olduğu için tüm testtrlü arkadaşlarımdan rica ediyorum, taktığımız başörtüsüne uygun giyinelim, altımızla üstümüz uygun olsun,,başımızda örtü varsa kapri kol giymeyelim,,
mini etek,dapdar kot,tayt giymeyelim.. ogün birini gördüm yarabbim tayt giymiş ya,,altı ayrı üstü ayrı çalıyo.. bakın bunları bi başı açık hanımda giyse hoş deil ama o kendini bağlar kendi günahı...ama bi testtürlü bayan,tüm tesettürlü bayanları temsil edebiliyo.... başörtüsü reklamı yapılması gereken,özendirilmesi gereken bi ibadet..tesettürümüz tertipli,uyumlu,temiz,güzel,şık,kaliteli olsun..özendirici olsun,güzel reklamını yapalım.. ama biz gidipte üst kapalı,altta kol bacak açık gezersek,,bak işte kapalılar şöle, bunların hepsi böle diolar.. internette bu tip giyinen arkadaşlarımızn fotolarnı paylaşıp kapalılara küfür ediyolar... lütfen dikkat edelim
söylediklerinize katılıyorum ama o genellemenin içinde olduğumu düşünmüyorum ayrıca tek eklediğim resim bu değil direk buna eleştiri yapmışsınız haklıda olsanız bu tutum haksız ediyor sizi üstümde kap vardı bende oyle çıkmıyorum dışarı yani
ben sana kollarınla ilgili kısmını söyledim.. diğerleri diğerlerineydi:)
yani mini etek,tayt giymiyosan alınmana gerek yok..
herkesin hayatında yaptığı saçmalıklar olabilir,mesela bende üniversite yıllarımda yeni kapanmışken makyaj yapıyodum en büyük cahilliğimdi,,keşke ozman birileri beni uyarsaydı, abes durduğunu söyleseydi.. ama hepsi bi dönem yada heves geçiyo. ben burdan tüm tesettrlü arkadaşlarımın bu konuya dikkatini çekmek istedim. sende buna sadece vesile oldun, alıncak hiçbişi yok bence