Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Arkadaşlar yaz sezonu başlıyor. Hiç renkli kumaşdan feraje goren oldumu aramızda. İstabulda. Pazarda olabılır marklaıda olabılır ben henuz goremedım.Anadolu yakasında oturmakdyım. Gerçi çokda oyle pazar pazar gezdıgım soylenemez ama. Gezmek ısterdım dogrusu cocukla zoorrr. Aklınızda olsun

Teşekkurler...

tamda ilgimi çeken konu konuşuluyormuş... sormayın kızlar yaa şuan yaşadığım şehirde gözlerime ininimıyorum. kızların belki % 80'inden fazlası kapalı ama nasıl kapalı... mini etek. (abartmıyorum dizüstü giyen çok gördüm) ten çorap, yarım kol, topuklular.... üstte eşarp.. o kadar abes görünüyorki. o baştaki eşarp zerre yakışmıyor. zaten burada aile baskısıyla kapanan çok diye tahmin ediyorum, böyle bir yerden patlak veriyor işte. yaa illa bi yerlerini gösterecekler şokk oluyoruz eşimle.. açıklar daha az ilgi çekiyor. benim memleketimde açıkların giymediği kıyafetleri burda kapalılar giyiyor :KK37:

Günaydın hatunlar.. Bende eyni gördüm burayı... Güzel bnir paylaşım olur. Ben ankarada baya gezdim ferace için. Ama hep dandik ve çok süslü şeyler. Trabzonda çok tatlı bir kahverengi buldum ve pardesü gibi duruyor istanbulda eyüpte vardır diye düşünüyorum...

$IMAG0234.jpg $IMAG0234.jpg $IMAG0234.jpg
bende merak ettim feraceyi

Ekledim yapabilmişmiyim bilemiyorum :)

Günaydın hatunlar.. Bende eyni gördüm burayı... Güzel bnir paylaşım olur. Ben ankarada baya gezdim ferace için. Ama hep dandik ve çok süslü şeyler. Trabzonda çok tatlı bir kahverengi buldum ve pardesü gibi duruyor istanbulda eyüpte vardır diye düşünüyorum...

hoşgeldin :KK16:
valla feraceyle hiç işim olmadığı için bilemiyorum ama istersen şu kızılayda bi pasaj var adını unuttum hint kıyafetleri satıyor orada olabilir belki :KK34:
selam kızlar burayı yeni farkettim diyebilirim. ilgimi çekti burası. bende aranızdayım artık :KK19:

tamda ilgimi çeken konu konuşuluyormuş... sormayın kızlar yaa şuan yaşadığım şehirde gözlerime ininimıyorum. kızların belki % 80'inden fazlası kapalı ama nasıl kapalı... mini etek. (abartmıyorum dizüstü giyen çok gördüm) ten çorap, yarım kol, topuklular.... üstte eşarp.. o kadar abes görünüyorki. o baştaki eşarp zerre yakışmıyor. zaten burada aile baskısıyla kapanan çok diye tahmin ediyorum, böyle bir yerden patlak veriyor işte. yaa illa bi yerlerini gösterecekler şokk oluyoruz eşimle.. açıklar daha az ilgi çekiyor. benim memleketimde açıkların giymediği kıyafetleri burda kapalılar giyiyor :KK37:

hoşgeldin..
nerdesin bilmiyorum ama hiç mini etekli kapalıya ben denk gelmedim:KK1:
bu konular burada çok tartışıldı konuşuldu tekrar topiğin havası bozulmazsın tartışmalar oluyor malum ..
bu tip giyinmek doğru değil hepimiz bunu biliyoruz ..ama kimseyi yadırgamayalım sadece ALLAH onları da hidayete erdirsin inş. diyelim :KK19:
çok kınarsak başımıza gelir ALLAH KORUSUN ..

Biz bu topikte zaten giydiklerimizi paylaşıyoruz :KK34:
umarım faydalı olur herkese :KK60:

valla feraceyle hiç işim olmadığı için bilemiyorum ama istersen şu kızılayda bi pasaj var adını unuttum hint kıyafetleri satıyor orada olabilir belki :KK34:

Hoşbulduk şekerim.:KK19:. Baktım her yere yok benim tarza göre değil bunuda trabzonda buldum aldım :) çok süslü püslüler süs püs ben evde seviyorum dış giyimde pardesü tercih ediyorum size pardesülerimi çekip koycam bakalım beğencek misiniz tabi içlerine olmuyorum şimdi :KK14::KK14:

Hoşbulduk şekerim.:KK19:. Baktım her yere yok benim tarza göre değil bunuda trabzonda buldum aldım :) çok süslü püslüler süs püs ben evde seviyorum dış giyimde pardesü tercih ediyorum size pardesülerimi çekip koycam bakalım beğencek misiniz tabi içlerine olmuyorum şimdi :KK14::KK14:

resmi göremiyorum her resmi göstermiyorum malum işyerindeyim ama sen ekle resimleri bakarım akşama :KK1:

hoşgeldin..
nerdesin bilmiyorum ama hiç mini etekli kapalıya ben denk gelmedim:KK1:
bu konular burada çok tartışıldı konuşuldu tekrar topiğin havası bozulmazsın tartışmalar oluyor malum ..
bu tip giyinmek doğru değil hepimiz bunu biliyoruz ..ama kimseyi yadırgamayalım sadece ALLAH onları da hidayete erdirsin inş. diyelim :KK19:
çok kınarsak başımıza gelir ALLAH KORUSUN ..

Biz bu topikte zaten giydiklerimizi paylaşıyoruz :KK34:
umarım faydalı olur herkese :KK60:

umarım canım. hoşbulduk bu arada :KK16: buradaki paylaşımlar çok hoşuma gitti yaa nasıl daha önce farketmemişim hayret :KK34:

artık farkettin sorumlusun ona göre :KK1:

emin ol çok ilgimi çekti nasılda içten samimi paylaşımlar yapıyorsunuz öylee... tmm canım sorumluluğu kabul ediyorum. ayrıca seni çekilişler topiğinden tanıyorum. :KK9: az ciciler almadık neredeyse bedavaya :21: şuan iş yerindeyim, müsait olunca resim eklerim canım :KK51:

emin ol çok ilgimi çekti nasılda içten samimi paylaşımlar yapıyorsunuz öylee... tmm canım sorumluluğu kabul ediyorum. ayrıca seni çekilişler topiğinden tanıyorum. :KK9: az ciciler almadık neredeyse bedavaya :21: şuan iş yerindeyim, müsait olunca resim eklerim canım :KK51:

evet göz atmışsın demekki:KK1:
evet sorma sabah ayrı öğlen ayrı kargo geliyor bana ,kargocuyla ahbap oldu ,öyleki kimlik nomu bile ezbere biliyor adam :KK60:

ferace arayan arkadaş istanbuldasın heralde fatih te her çeşit ferace bulabilirsin renkliyi bilmem ama ferace boldur

Sn.nuravuslat evet fatih de çook ama hepsi sıyah renkde maalesef.bende gecen yaz aldım ama daha yenı yenı gıycem kısmetse. Ama renklılerıde varmıdır bır sorayım dedım..

evet göz atmışsın demekki:KK1:
evet sorma sabah ayrı öğlen ayrı kargo geliyor bana ,kargocuyla ahbap oldu ,öyleki kimlik nomu bile ezbere biliyor adam :KK60:

aynen yaaa ne güzel söylemişsin bütün kargocularla tanış olduk :KK51: ama ben senin kadar şanslı değilim. şuan doğudayız görev sebebiyle. ve lojmanlarda kalıyoruz. güvenlik sebebiyle lojmanlara kargocular alınmamaya başlandı. tek tek takip etmek durumunda kalıyorum. çoğu tel yoluyla haberde vermiyor. sıkıntı çekiyorum biraz ama olsun değer.. bedava sirke baldan tatlıdır nede olsa :KK9:

X