Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

öğlen şerifleriniz hayırlı olsun hanımlar: )))
ben geldim: )
hemen kaçırdığım yerleri okumaya koyulayım :126:

deseydin şekerim,seni almadan uçmazdım erzuruma: ))oranın altını üstüne getirdim: ))2. gün tek başıma heryeri talan eder hale geldi ama cık: )
ankara kadar hesaplı değil: )burda 100 tl olan elbise orda 250
sadece gümüşleri daha uygun,sağolsun kocam aldı: )

gel gel hoşgeldin

hoşbulduk delikız: ))
ne güzel şeyler paylaşmışsınız öyle: ))
benimde dolu kombin var ama hepsi eşimin telde kaldı,o daha iyi çekiyor diye hep ordan çektik: )
bana yolladığında paylaşacağım inşallah: )
görmeyeli nasılsın,yeni yerler keşfettin mi: )
o netten aldığın çanta çok hoşuma gitti,o siteye bi bakayım ben: )

bu topukla düşmem mi kız :)

yok işte dolgu topuğun olayı o zaten ,topuklu ama yürümesi rahat ,düz ayakkabı gibi

ya ben burayı yakında zaten bugün ne giydime çevireceğim baksana her gün bişeyler ekliyorum topik kapanmasın diye ne yapayım
yeni yer yok olanlar hayli yetiyor zaten
maltepede de sosyete pazarı var orayı biliyormusun ordan da tanesi 5 tlden şal aldım ,dışarda 10dan satıyorlar aynı şalları

o çantanın kampanyası bitti maalesef ..

ama day buy day de bugün kargo bedava bi bak istersen son eklediğim turuncu çanta ile ayakkabıyı bugün aldım ordan ..

toptan yükleme yaparsın o zaman sen de
şu önü kurdelalı lastikli etekler eklemiştim görmüşsündür..
dün tam onlara göre ceket tarzı bişeyler buldum kızılayda ..
tam cuk da ottrdu ..
yarın yiğenimin 23 nisan kutlaması var orada giyeceğim çeker buraya da yüklerim inş.
sen de bu lastikli etekleri beğendiysen sana bir adres verebilirm istersen
yarı fiyatına satılıyor dışarıdan

çok hoş renkleri var beğendimmm ayakkabıyı kapıya gelince deniyormusun nasıl olur ayağına sıkarmı vs. ben korkuyorum o yuzden netten bişey almıyorum

çok hoş renkleri var beğendimmm ayakkabıyı kapıya gelince deniyormusun nasıl olur ayağına sıkarmı vs. ben korkuyorum o yuzden netten bişey almıyorum
teşekkür ederim
evet deniyorum kargocunun yanında
bazen de denemiyorum sorun çıkarsa getiren kargo şubesini arıyorum iade yapacağım diyorum gelip alıyorlar işyerinden

teşekkür ederim
evet deniyorum kargocunun yanında
bazen de denemiyorum sorun çıkarsa getiren kargo şubesini arıyorum iade yapacağım diyorum gelip alıyorlar işyerinden

şu aldığın ayakkabıyı nasıl o fiyata aldın anlamadım:26:üye olsam indirimler nelerki bilmiorum bişeyy:84:

şu aldığın ayakkabıyı nasıl o fiyata aldın anlamadım:26:üye olsam indirimler nelerki bilmiorum bişeyy:84:

ya bak şimdi sana bir tüyo vereyim ..
alışveriş stelerine üye oluyorsun ..
sonra bir kaç farklı hesap alıyorsun .
oralardan kendini davet ettiriyorsun ..
her davetinde sana çek veriyor onları kullanabiliyorsun
onun dışında mesela day buy day de bugün kargo bedava idi ..
fikirmetre diye bi site var anket cevaplıyorsun sana 10 tl çek veriyor
ordan çek almıştım ..
mesela ayakkabı 18,90 dı fiyatı ..
kargo bedavaydı..
10 tl de çekim vardı kullandım 8,90 a geldi bana
bu kadar basit
araştır bu konuları çok şey alırsın netten

kendimi nasıl davet ettircem üye olayım die tıklıorum daybudayı google choreme açmıoyooo alla allaaa:84:

Son düzenleme:

maltepedekinide biliyorum dur orayada gideyim: ))
ay ankaraya döndüm ya,gözüm dönmüş gibi saldırıyorum etrafa
cuma günü abime kız istemeye gideceğiz,pazarda söz olacak,giydiklerimi ayarladım,kombinlerimi çekip paylaşacağım inşallah: )
bi daha paylaşsana canım o etekleri,adreside ver tabiki: ))
o çantayı kaçırdığıma üzüldüm,çok güzelmiş,güle güle kullan cnm
bende sandalet var bi tane geçen yazdan kalma,severek kullanıyorum şimdilik.malum soğuk memlekete gelin gideceğim orda sandalet abes kaçabilir: ))
parmakları gözükmeyen açık ayakkabılar kullanacağım o yüzden: )
bu arada erzurumda eşimle her gezişimizde bana uzaylu gibi baktılar yaaa
orda kapalı bayan o kadar çok ki,bi o kadarda çarşaflı.
hepsinin giyim tarzı aynı,klasik pardesü,eşarp,babet.
ben orda hep farklı giyindim,özellikle pelerinim çok ilgi çekti: )))
tam 4 defa yanıma gelip sordular nerden aldınız acaba diye
bi kayınvalidemle gezerken sordular,bi tek başıma eşimi işten almaya giderken,2sinde de eşimle gezerken.eşimde dedi:''sen buranın moda ikonu olacaksın kız,baksana herkes sana bakıyor meşhur olunca beni unutmazsın umarım :86: ''
diye dalga geçti
erzurumda da çok hoş kıyafetler var ama çok pahalı ya...ankarada gezerde satılan 15 20 tl lik etekler orda 30 dan aşağı değil.
o yüzden alışverişten mahrum kaldım 2 hafta,bi yerim şişecek diye korktum yaw :111:
ankara gibisi yok

Bugun Burda dergisi aldım yarı fiyatına yine pişman oldum çünki içi bomboş 1 model 10 kere kullanılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…