Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

aslında bende kötü sayılmam...:KK1:30 a yeni girdim 3 çocuğum var....:KK76::KK64:........ama o bendende hızlıymış.............:KK55:

:KK70: bakıorumda baskanın sozune uymusun 3 lemısın :KK70: cocukları masallah sanada:KK70: erken evlenmenın verdıgı gayretmı sansmı ne dım bılmıorum yasım 23 kızım 4 yasında :KK70: ıkımzı oyuncaklar ıle oynaya oynaya buyuduk:KK70: kızımı oyuncak bebk gıbı gıydır cıkart yapardım hergun dogdugunda:KK70: 3 gunluk bebege bayramda elbıse gıydırmıs bı anneyım :KK70: haha

aslında bende kötü sayılmam...:KK1:30 a yeni girdim 3 çocuğum var....:KK76::KK64:........ama o bendende hızlıymış.............:KK55:

ikizcim zaten seni görünce ben kendimden utanıyorum :KK60::KK60::KK60: 3 senelik evliyim, 24 yaşındayım ve daha bebiş yok :KK52:
:KK70: benım gıyım tarzım bıraz farklı benım gorusum daha dogrusu esımde oyle dıyor :d hanım hanımcık zor gıyerım taytlar vazgecılmeszım yaz kıs :KK70: bıde bu sene kutuplardan gelmsı gıbı tuylu cızmelerımle gezdım esım dalga gecıyordu hadı kuttuplara gıdıcek yolcu kalmasın dıye:KK70:

bence oldukça hoş görünüyorsun tatlım, kendi tarzını oluşturmuşsun ne güzel :KK34: bu arada tayt giymeyi ben de istiyorum çok mesela kışın tayt giyip üzerine çizme giymeyi düşündüm ama uygulamaya geçirmedim bir türlü :KK1: yazın taytları nasıl kullanıyorsun canım peki?

:KK70: bakıorumda baskanın sozune uymusun 3 lemısın :KK70: cocukları masallah sanada:KK70: erken evlenmenın verdıgı gayretmı sansmı ne dım bılmıorum yasım 23 kızım 4 yasında :KK70: ıkımzı oyuncaklar ıle oynaya oynaya buyuduk:KK70: kızımı oyuncak bebk gıbı gıydır cıkart yapardım hergun dogdugunda:KK70: 3 gunluk bebege bayramda elbıse gıydırmıs bı anneyım :KK70: haha

benim ikizlerim var.7 nin içindeler,ee bir daha yapınca 3 oldu.............:KK1:

Çok beğendim maaşallah :KK16: bu arada IKEA' da buluşma yaptınız öyle mi.. bir dahakine ben de geleyim :KK52: Biz de Cevahir KAhve Dünyası'n da bi buluşma yapmıştık çok keyifliydi :KK69:

o gecensenekı resım canım bu sene daha hatunalrdan ses soluk yok bulusalı dıye ama genelde bız fetıh pasa korusunda bulusuyoruz kızlar ıle:KK70: havalar ısınsın ıyıcene bı bulsma yapalım vallaha :KK70: olmadı sızı calım ben bana gelın :KK70: bebıklerde rahat rahat bahcede oynarlar:KK70:

ikizcim zaten seni görünce ben kendimden utanıyorum :KK60::KK60::KK60: 3 senelik evliyim, 24 yaşındayım ve daha bebiş yok :KK52:

bence oldukça hoş görünüyorsun tatlım, kendi tarzını oluşturmuşsun ne güzel :KK34: bu arada tayt giymeyi ben de istiyorum çok mesela kışın tayt giyip üzerine çizme giymeyi düşündüm ama uygulamaya geçirmedim bir türlü :KK1: yazın taytları nasıl kullanıyorsun canım peki?

neyse kız eve taşın.:KK55:.kocişinde gelsin...:KK23::KK23::KK23:patlat bitane...........:KK1:

30 yenimi? girdin 3 çocuğun mu var?:KK53::KK53: gözlerime inanamadım bu ne acele..:KK53: hepsi istiyerek mi? oldu ACABA....kızlar hemen atladım ama bende kapalıyım ve 4 senelik evliyim henüz bebeişim yok ama inş bu sene istiyorum ...istdanım..sizler nasılsınız? ne güzel topik böyle...bide bişi sorcam şu şallardan almak istiyorum ama nasıl sıkıcı değilmi? yazın...bide nasıl bağlıyorsunuz ...? ben bi türlü cesaret edip alamadım..bu arada 5 senelik olan arkadaşa sevgiler hemen bebeiş yapmış en güzeli o ama bize nasip olmadı:KK5: maddi sıkıntılardan düşünmedik...2007 evlendim..:KK31:

canım guznun ustune yuzune surdun talk pudradan surerısen kaymaz bıde yaglı uclu kalemlerden kullanma sert olanlarından kullan ben flormarın beyaz vucutlu olan kalemını kullanıorum rahat oluyor elımde alısdı artık :KK70: evet 4 yasında bı kızım var yasımda 23 oldum:KK70:

off masallah masallah biz evde kaldık desene kızında cok tatlı masallah sende oylesın :KK70:

sağol canım benim, sahiden evet adaş çıktık ne güzel :KK66: aramıza girip dilek tutabilirsiniz :KK60::KK60::KK60:

evet kızlar aramıza girin bakem :KK9::KK9:

yazın tunık gıyorum ustune altımada babet :KK70: ustuende sal takıyorum rahat oluyor pantolonu gıyemıorum yazın rahat olucak gıydım sevmıorum sıkıntılı kıyafetlerı :KK70:

30 yenimi? girdin 3 çocuğun mu var?:KK53::KK53: gözlerime inanamadım bu ne acele..:KK53: hepsi istiyerek mi? oldu ACABA....kızlar hemen atladım ama bende kapalıyım ve 4 senelik evliyim henüz bebeişim yok ama inş bu sene istiyorum ...istdanım..sizler nasılsınız? ne güzel topik böyle...bide bişi sorcam şu şallardan almak istiyorum ama nasıl sıkıcı değilmi? yazın...bide nasıl bağlıyorsunuz ...? ben bi türlü cesaret edip alamadım..bu arada 5 senelik olan arkadaşa sevgiler hemen bebeiş yapmış en güzeli o ama bize nasip olmadı:KK5: maddi sıkıntılardan düşünmedik...2007 evlendim..:KK31:

evet canım 2 gün önce girdim..daha öncede dediğim gibi ilkim ikizdi..sonra birdaha yapınca 3 oldu...benimde evlenince hemen olmadı...9 yılllık evliyim....hayırlısı allah sanada nasip eder inşaallah...........

canım acele etme once durumunu duzelt sonra sen ıstedeıkden sonra bebık olur cocugu ıstedıkden sonr aıkı ayda yaparsın ama onun gelecegını duzgun ayarlamadıkdna sonra on tane dogurmsuuz ne analamı var

off masallah masallah biz evde kaldık desene kızında cok tatlı masallah sende oylesın :KK70:
adın ceyda galıba ceydacım bende güneş gül memnun oldum tansıdıma merak etme kısmetın her nerdeyse gelrı sneı bulur bı bakmsıın gozunu acıp kapayıncaya kadar hersey omus bıtmıs ben bıle hıc bısye anlamdım

canım acele etme once durumunu duzelt sonra sen ıstedeıkden sonra bebık olur cocugu ıstedıkden sonr aıkı ayda yaparsın ama onun gelecegını duzgun ayarlamadıkdna sonra on tane dogurmsuuz ne analamı var

bu sene herşey iyi gidiyor çok şükür çalışıyorum şuanda zaten inş bu sene olur kısmet...:KK31:

o gecensenekı resım canım bu sene daha hatunalrdan ses soluk yok bulusalı dıye ama genelde bız fetıh pasa korusunda bulusuyoruz kızlar ıle:KK70: havalar ısınsın ıyıcene bı bulsma yapalım vallaha :KK70: olmadı sızı calım ben bana gelın :KK70: bebıklerde rahat rahat bahcede oynarlar:KK70:

tamam canım gelirim ben valla :KK60: ben de sizi yeni evime oturmaya çağırırım :92::92::92:

neyse kız eve taşın.:KK55:.kocişinde gelsin...:KK23::KK23::KK23:patlat bitane...........:KK1:

:KK60::KK60::KK60: evet canım altın vuruşu yapıcammm :KK52::KK52::KK52: :KK23::KK23::KK23:

Ben 2008'de evlendim ve benim de henüz bebişim yok canım :KK61:

kapıcının bitli kızını ben daha önceden tanıyorum kapalı olduğunu bilmiyordum ama eskiden sohbet vardı burda hatırlarsan yukardan bire bir konuşma yeri vardı..ordan tanıyorum..rumuzu unutmadım hiç...:KK1:

X