- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
- Konu Sahibi sedosbilal
Kızlar bu arada eşim Rusya'ya gidecek biz evimize taşındıktan sonra. Mağdurum, mağdurum da mağdurum
ayyyy canim Allah sabir versin simdiden yaa, insllh cok uzun kalmaz bariii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu arada eşim Rusya'ya gidecek biz evimize taşındıktan sonra. Mağdurum, mağdurum da mağdurum
evet canım bende genelde öyle yaparım..hatta bayanlar arasında giymek için kıyafetlerim var.................
ya canim onuda denedim ama bagciklar cok büyük oluyor onu nasil kücültücem ben ya :44:
hadi kaçtım ben öptüm hepinizi
kızlar ben bugünlük müsade istesem yarın malum büyük gün dinç olayım yarın devam edriz ama
hadi öptüm hepinizi rüyanızda beni görün sizden resim isterim belki orada da
ayyyy canim Allah sabir versin simdiden yaa, insllh cok uzun kalmaz bariii
bize gel kız kop gel
hadi kaçtım ben öptüm hepinizi
ben öyle yapınca eşarp broşları var onları kullanıyorum,küçük.bağlamadan iyi oluyor....
ay canım benim öylemi...hayırlısı olsun.....çabucak geçer inşaallah............
güle güle canım.. hakkınızda hayırlısı olsun. hayırlı geceler
amin canım.. şimdilik 1 ay kalacak sanırım. çok üzülüyorum ya ayrı kalacağımız için
gelirim bak
oo 1 ay mi :26:
ayyy canim yaaa insallah cabucak geciverirr bende esimden 10 gün ayri kalmistim bi ara 10 gün sayili gün ama hic gecmemisti zaman be
Çalıştığı firma gönderiyor tatlım, daha önce de istemişlerdi gitmesini ama eşim kabul etmemişti. Şimdi ise epey ısrarcı olmuşlar bir de maaş olarak da tabi yüksek teklif etmişler eh biz de malum yeni ev aldık, çok masrafımız oldu. Eşim de dedi ki; en azından masraflarımızı karşılar orada aldığım maaş. Bu sebeple kabul etti bakalım, 1 ay çabuk geçer inş.
selam canım benim...............ikizzzzzzzz selam yok mu sende burdaymıssın simdii gördüm vallhi :))
Çalıştığı firma gönderiyor tatlım, daha önce de istemişlerdi gitmesini ama eşim kabul etmemişti. Şimdi ise epey ısrarcı olmuşlar bir de maaş olarak da tabi yüksek teklif etmişler eh biz de malum yeni ev aldık, çok masrafımız oldu. Eşim de dedi ki; en azından masraflarımızı karşılar orada aldığım maaş. Bu sebeple kabul etti bakalım, 1 ay çabuk geçer inş.
ayy tez zamanda kavusursunuz insallah cok zor ((
selam canım benim...............
1 aymış canım,sayılı günçabuk geçer merak etme .....
tabiki maddi olanaklarıda varsa ele geçmez fırsat hakkınızda hayırlısı..................