- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
- Konu Sahibi sedosbilal
Bir de yakın yer değil ki ya çok uzak
ooyyy kiyamammm hayirlisi olsun be canim,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de yakın yer değil ki ya çok uzak
Hayırlı olsun çok begendim burasını
Bende kapalıyım 3 aylık hamileyim hiç bir kıyafetim olmuyor görüntüde degişmeye başladı bulantıda var hafif bi depresyon modundayım
hava almak için dışarı çıkıyım diyorum giyiniyorum soyunuyorum onu giyiyorum onu çıkarıyorum offf var geçiyorum eşofmanımla evimde oturuyorum sonuç olarak
Hayırlı olsun çok begendim burasını
Bende kapalıyım 3 aylık hamileyim hiç bir kıyafetim olmuyor görüntüde degişmeye başladı bulantıda var hafif bi depresyon modundayım
hava almak için dışarı çıkıyım diyorum giyiniyorum soyunuyorum onu giyiyorum onu çıkarıyorum offf vaz geçiyorum eşofmanımla evimde oturuyorum sonuç olarak
bende geldim kızlarrrr......
ooyyy kiyamammm hayirlisi olsun be canim,
selam canım....hayırlı olur bebişin inşaallah...neyapacaksın bebiş için insan biraz genişliyor..bende doğum yapalı 10 ay oldu.kıyafetlerim biraz biraz oluyor........yenide çok fazla almak istemiyorum çünkü eskileri giymek için çabalıyorum...bir sürü tuniğim var...onları giymek istiyorum..........:84:
kuzum daha 10 ay olmuş giyersin istediklerini inş. bak olmaya başlamış bile zaten sen taş hatunsun bilirim ben arkadaşımı
Tşkr. arkadaşlar bu günlerde geçer elbet 3 ü gitti kaldı 6 ay
Tşkr. arkadaşlar bu günlerde geçer elbet 3 ü gitti kaldı 6 ay
tabiki canım..sonuçta bebişin için...
emin ol buna değer....
sonunda kendine güven tekrar zayıfla giy istediklerini canım.............
bebegin hayirli olur insallah canim bende bebis istiyommm
Haklısın deger ikinci bebegim olucak ben 10 yıl arayla kavuşucam ona çok bekledim inan
veririm kiloları giyinirim güzel güzel
depresyon hormonlardan onlarca eşarbın içinden sadece birini takıyorum aylardır bi tuhaf oldum
ıyı geceler kızlar topiği görünce hemen yorum yapım dedım cok begendım tesetturluler ıcın olmasına sevındım bende bı resım eklım hemen yorumlarınızı beklıyorum :)
Eki Görüntüle 209009
Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım en kısa zamanda
bebegin hayirli olur insallah canim bende bebis istiyommm
ıyı geceler kızlar topiği görünce hemen yorum yapım dedım cok begendım tesetturluler ıcın olmasına sevındım bende bı resım eklım hemen yorumlarınızı beklıyorum :)
Eki Görüntüle 209009
işte önünün böle yuvarlak olmasını istiyorum
Eki Görüntüle 208744
sen ne kadarlık evlisin kuzum ?