- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
- Konu Sahibi sedosbilal
yaa ben bu modeli yaptim galiba ama biraz bogazim gözüküyo daha dogrusu ense tarafim :44::44:
boğazlı bişeyle denersen görünmez canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben bu modeli yaptim galiba ama biraz bogazim gözüküyo daha dogrusu ense tarafim :44::44:
boğazlı bişeyle denersen görünmez canım
öyle yapicam zaten canim durun fotomu koyayim güzel baglayamadim ama
anammmmmmm kız bu sen misinnnnnnnnnn inanmıyoruuuuuum ne kadar değişmişsin yaa dur bi daha bakacam
maşallah ne kadar yakışmış yaa inşallah bi gün sende kapanırsın bayıldım tesettür her kadına yıkışır resmi güzel gösteren çerçeve olduğu gibi kadını gösteren de tesettürü işte
ama ecem sen bennim evdeki halimi görsen bu sen misin dersin makyajımı da yaparım elbisemi de giyerim
hehe oldumu kizlar :26:
beniimmm yaaa benzemiyo muyum :)))))) insallaaaaah birgünn bana da nasip olurrr aslına bakarsan bu dünyevi şeylere alışkın olmaktann böyleyizzz yaaap kızzz valla güzele ne yakısmaaz :))
valla çok hoş olmuş canım ellerine sağlık.. bak bu modeli gömlekle kullanabilirsin çok da şık olur gömlek giyersen ensen de görünmemiş olur hem
hehe oldumu kizlar :26:
acemiliğim ortaya çıktı paint te resmi hallettimde buraya nsıl yüklicem
yapıyorum valla ilk kez görenler çok şaşırıyo
geçen komşu günü vardı giydim sırtı açık elbisemi bayanla arasında serbest nasılsa oooooh gerçi komşular alıştı artık kapalılar üzülmeyin yani giyemiyorum diye
bayanlar arasında tabii daha rahatız. Mesela ben de eğer arkadaşlarım ya da akraba misafirliğe geldiğinde başım açık oluyor genelde. Bir defasında birkaç kişi gelmişti oturmaya, kayınvalidem de vardı o gün. Ben etek giymiştim, mini değil ama kısa bir etekti. kayınvalidem beni görünce oldu adeta. bacaklarıma dokundu geçerken 'ne güzel olmuşsun geliniimmm maaşallah' dedi
bayanlar arasında tabii daha rahatız. Mesela ben de eğer arkadaşlarım ya da akraba misafirliğe geldiğinde başım açık oluyor genelde. Bir defasında birkaç kişi gelmişti oturmaya, kayınvalidem de vardı o gün. Ben etek giymiştim, mini değil ama kısa bir etekti. kayınvalidem beni görünce oldu adeta. bacaklarıma dokundu geçerken 'ne güzel olmuşsun geliniimmm maaşallah' dedi
olmuş tabi bak yapmışsın işte güle güle kullan aynı şekile yanda bağcık yaparsan da güzel oluyo öyle de kullanabilirsin
he he benimki de gördü tü tü tü maşallah gelinime dedi elini bile öptürmedi genelde öptürmez ama kadın beğendi demek