- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
- Konu Sahibi sedosbilal
tabiki canım paylaşımlarla beklerimsedoş topic güzel olmuş...bende uğrarım...........
eweeeeeeeeet maşallah ne güzelmişsin şal da çok yakışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki canım paylaşımlarla beklerimsedoş topic güzel olmuş...bende uğrarım...........
maşallah tü tüt tü nazarım değmez ama söyleyim yine de
gördüümmm görmez miyimm bence cok sıksınnnn cookk kapalı ama modern olmak böyle iştee tarzın cok hoş bi gün bende kapanırsam bende senn gibi olurum
gördüümmm görmez miyimm bence cok sıksınnnn cookk kapalı ama modern olmak böyle iştee tarzın cok hoş bi gün bende kapanırsam bende senn gibi olurum
oy oy kuşum benim teşekkür ederim rabbim sana da nasip eder inşallah hayırlısıyla açıkken olduğumdan daha rahatım inan soğuk sıcak o kadar etkilemiyo artık çok şükür
bu arada miniş yarın yerimiz belli olacak inşallah dua et
sizde dua eder misiniz kızlarrrrr
gerçekten olmuş teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:)ama yanımdakilerin yüzlerini kapamak istiyorum onuda nasıl yapıcağımı söylermisiniz?
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inş.
Bana da en çok sorulan sorulardan biri bununla ilgili oluyor canım. yazın özellikle 'örtünün içinde bunalmıyor musun, terlemiyor musun' vs gibi sorular yöneltiyorlar; tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki yüce Rabbim kolaylığını veriyor gerçekten ve inanın açık olduğum zamanlara nazaran yazın sıcak havalarda terlemiyorum
waaoowww maasallah canim cok guzel gözlerin varrr
Bana da en çok sorulan sorulardan biri bununla ilgili oluyor canım. yazın özellikle 'örtünün içinde bunalmıyor musun, terlemiyor musun' vs gibi sorular yöneltiyorlar; tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki yüce Rabbim kolaylığını veriyor gerçekten ve inanın açık olduğum zamanlara nazaran yazın sıcak havalarda terlemiyorum
Eki Görüntüle 209004
bende kapalı oldugumda böyle bişey oluyorumm kızlarr bana kızmayın ama ben günlük hayatta kapalı olupta abartı makyaj yapanları sevmiyorum
kesinlikle katılıyorum canım ya açıkken güneş direkt cildi yakıyo ama kapalıyken pardesüye vuruyo ve yakmıyo kışında başın boynun kapanınca soğukvurmuyo ve boğazın dolmuyo daha az grip olyosun rabbimin hikmeti işte
Eki Görüntüle 209004
bende kapalı oldugumda böyle bişey oluyorumm kızlarr bana kızmayın ama ben günlük hayatta kapalı olupta abartı makyaj yapanları sevmiyorum