Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım makyaj yapmayalı 6 sene olacak neymiş doğal halimi daha çok beyeniyomuç beğensin bakem sen benim güzelimsin diyo nişanlıyız bi pazar beni kahvaltıya geldiğinde eşohmanlarla görmüştü o zaman dan beri makyaj yapmamı istemiyo tabi ozaman nişanlıydık saçlar açık permalı kafada bi ton jöle saşlar bozulmasın diye aman neydi o gençlik günleri

hımm bunu yazmıştın galiba canım
inanki benim sevgilimde tek bir makyaj istemio ve asla makyaj yapmıyorum çünkü istemiyorum diyor zaten bu baktıklarınız gece makyajı evde yapıyorum siliyorum çok seviyorum gece makyajı yapmayı canım yoksa günlük değil kız bu sadece o siyah kalemli olanı akrabalara falan giderken sürüyorum

canım neden neyi siliyosun anlamadım neyi yanlış anlıcazki

kız bende göz makyajını çok beyeniyorum yakışmış sanada çok sexsi olmuşsun yazdım da espirisine ondan sildim daha yeni tanışıyoruz ya yanlış anlşaşılmasın diye yoksa sana bişey demek istemedim

kız bende göz makyajını çok beyeniyorum yakışmış sanada çok sexsi olmuşsun yazdım da espirisine ondan sildim daha yeni tanışıyoruz ya yanlış anlşaşılmasın diye yoksa sana bişey demek istemedim

yok bebekom yanlış anlamam asla ne düşündüysen yaz
demek çok seksi olmuşum hehehe ay çok mersi şekerim:KK30:

ozaman o makyajı ben evleince yapim eşime :KK70:
zaten başka biyerde yapamıom
bide düğünümde anca
ama seksi olmuşum madem eşim için hergün sürerim evde:KK1::KK1:
gerçi hiç sevmez makyajı

hoş geldin bende 2006 da kapandım çok komikti ya nasıl zor gelmişti bana

ben çok hevesliydim küçüklükten beri.erkek arkadaşım askere gittikten
1 hafta sonra kapandım. O da çok istiyodu.izne gelip görünce çok mutlu olmuştu.
Evet ilk zamanlar zorlanıyo insan hemen o kadar çok şey alıp
giyinemiyosun.idare ede ede geldik işte bu güne çok şükür

kızlar benimde antayada gezmediğim yer kalmadı kahverengi dar paça pantolon bulamıyorum ya..:KK55:

mrb arkadaşlarrrr
oğluşumu uyuttum çamaşırlarımı astım yemeği ocağa koydumm bide buraya bakayım dedimm:)

evet cnm sabah 6 da gidiyo öğlen 12 de bırakıyor.
onun için iyide bnm için zor oluyor.
öğlen yemeği 1 gibi hazır olmalı.

X