Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hosbulduk yenı gelenlerde hosgeldınız:KK70: kız dar paca kahverengı pantalon bulursan banda haber ver:KK70: bende kırmız arıorum waıkıkıde buldum ondada beden yodku :KK70:

hosbulduk yenı gelenlerde hosgeldınız:KK70: kız dar paca kahverengı pantalon bulursan banda haber ver:KK70: bende kırmız arıorum waıkıkıde buldum ondada beden yodku :KK70:

yokk canım yokk her yere baktım yok..çok güzel kremli,kahverengili diz kapaklarında elbise aldım kahverengi pantolon bulamadığım için giyemiyorum.sinir oldum ya:KK52::KK52:..

bende baktım lw da bulurum diye yok.geçen sene vardı anneme almıştık...bulursam hemen haber veririm canım..

esev hadi kız bak silecem çabuk:KK1:
ben kız için resim ekledim onun okuduğu konu " eşimle benle sevişmiyor":KK1::KK1:

ya canım Allah iyiliğini versin..valla benimle alakası yok ..problemi olan arkadaşa bir yardımım olur belki diye okudum..ay utandım bak şimdi..:KK17::KK17:

ama itiraf et sende okudun demi.. merak işte merak:KK60::KK60::KK60:

ya canım Allah iyiliğini versin..valla benimle alakası yok ..problemi olan arkadaşa bir yardımım olur belki diye okudum..ay utandım bak şimdi..:KK17::KK17:

ama itiraf et sende okudun demi.. merak işte merak:KK60::KK60::KK60:

ooo okumammı yorum bile yazdım şu bekar halimle:KK1::KK1:

Ablecim makyajı çok güzel yapmışsın.sana çok yakışmış..bende özel günlerde,düğünlerde falan far sürmek istiyorum ama bana yakışıyo.:KK43:((

Ablecim makyajı çok güzel yapmışsın.sana çok yakışmış..bende özel günlerde,düğünlerde falan far sürmek istiyorum ama bana yakışıyo.:KK43:((

ama sana yakışıo:KK53:
e tamam işte:KK1::KK1:
yakışmıo dicektin galiba
yakışır canım yaa sana öle geliodur

X