Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

benimde boyum 165 bende kendimi iyi hissediyorum......
topuklu giyince bayağı iyi oluyor..:21:ama ben giyemiyorum.giyince eşimden uzun oluyorum........:KK1:

peki iri hissediyomusun canım yada uzun hissediyomusun genelde insanlar uzun olmayı severler ama ben sevmiyorum tamam normalim ama topuklu giyince sevgilimle ya aynı oluruz yada uzun olurum şimdiye kadar hiç giymedim yanında ama çok istiyorum giymeyi

kızlar albümüme göz makyajımı ekledim isterseniz bakın eğer albüm görünmüyorsa bana arkadaşlık teklifi gönderin:KK34:

peki iri hissediyomusun canım yada uzun hissediyomusun genelde insanlar uzun olmayı severler ama ben sevmiyorum tamam normalim ama topuklu giyince sevgilimle ya aynı oluruz yada uzun olurum şimdiye kadar hiç giymedim yanında ama çok istiyorum giymeyi

ben seviyorum boyumu..:KK1:
etrafımdakilere görede uzunum.....:21:
ama dediğin gibi topuklu giyince eşimden uzun oluyorum:KK52:..yıllardır pek giyemiyorum......:KK59:

iyiyim canım...:KK34:var canım..ama bayağı gerilerde 120.-130. sayfalarda sanırım..............

canım üşenmedim 120-130 arası baktım yoksun bidaki eklentilerinde görüürm yaz geldi güzel bi şeyler almak istiyorum ama biz kapalıları dişinmemişler en güzelleri hep kısa kollu

ben seviyorum boyumu..:KK1:
etrafımdakilere görede uzunum.....:21:
ama dediğin gibi topuklu giyince eşimden uzun oluyorum:KK52:..yıllardır pek giyemiyorum......:KK59:

eşinin boyu kaç canım
aslında ben babet giyince sevgilimin omuzlarını biraz geçiyo başım
sence giysem kötü olurmu
o boy farkını da kapatmak istemiyorum düğünüm de de babet giyemyi düşünüyorum:KK14:

eşinin boyu kaç canım
aslında ben babet giyince sevgilimin omuzlarını biraz geçiyo başım
sence giysem kötü olurmu
o boy farkını da kapatmak istemiyorum düğünüm de de babet giyemyi düşünüyorum:KK14:

canım eşimin boyu 169-170 ama erkek bayandan kısa duruyor yanyana durmayınca......:KK31:
ben az topuklu giyince birazcık geçiyorum.ama yanyana durmazsak eşin senden kısa diyorlar......:KK1:
topuklu normal hayatında pek tercih etme..ama özel zamanlarda tercih senin...etrafa göre...........

Son düzenleme:
kızlar albümüme göz makyajımı ekledim isterseniz bakın eğer albüm görünmüyorsa bana arkadaşlık teklifi gönderin:KK34:

canım makyaj yapmayalı 6 sene olacak neymiş doğal halimi daha çok beyeniyomuç beğensin bakem sen benim güzelimsin diyo nişanlıyız bi pazar beni kahvaltıya geldiğinde eşohmanlarla görmüştü o zaman dan beri makyaj yapmamı istemiyo tabi ozaman nişanlıydık saçlar açık permalı kafada bi ton jöle saşlar bozulmasın diye aman neydi o gençlik günleri

X