- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- Konu Sahibi sedosbilal
- #2.161
çok hoş olmuş..............
nasılsın canım senin foto varmıydı göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok hoş olmuş..............
karaladığın halde çok tatlı bi yüzün olduğu belli çok güzel gülmüşsün
nasılsın canım senin foto varmıydı göremedim
karaladığın halde çok tatlı bi yüzün olduğu belli çok güzel gülmüşsün
benimde boyum 165 bende kendimi iyi hissediyorum......
topuklu giyince bayağı iyi oluyor..ama ben giyemiyorum.giyince eşimden uzun oluyorum........
peki iri hissediyomusun canım yada uzun hissediyomusun genelde insanlar uzun olmayı severler ama ben sevmiyorum tamam normalim ama topuklu giyince sevgilimle ya aynı oluruz yada uzun olurum şimdiye kadar hiç giymedim yanında ama çok istiyorum giymeyi
iyiyim canım...var canım..ama bayağı gerilerde 120.-130. sayfalarda sanırım..............
kızlar albümüme göz makyajımı ekledim isterseniz bakın eğer albüm görünmüyorsa bana arkadaşlık teklifi gönderin
canım üşenmedim 120-130 arası baktım yoksun bidaki eklentilerinde görüürm yaz geldi güzel bi şeyler almak istiyorum ama biz kapalıları dişinmemişler en güzelleri hep kısa kollu
ben seviyorum boyumu..
etrafımdakilere görede uzunum.....
ama dediğin gibi topuklu giyince eşimden uzun oluyorum..yıllardır pek giyemiyorum......
eşinin boyu kaç canım
aslında ben babet giyince sevgilimin omuzlarını biraz geçiyo başım
sence giysem kötü olurmu
o boy farkını da kapatmak istemiyorum düğünüm de de babet giyemyi düşünüyorum
kızlar albümüme göz makyajımı ekledim isterseniz bakın eğer albüm görünmüyorsa bana arkadaşlık teklifi gönderin
maşaallah senin gözlerinmi.......
bayağı güzel olmuş..........
kızlar albüme baktınızmı
canım bende baktım yanlış anlaşılmasın siliyorumkızlar albüme baktınızmı
maşaallah senin gözlerinmi.......
bayağı güzel olmuş..........
canım bende baktım yanlış anlaşılmasın siliyorum
kız niye şaştın okadar göz daha: ay beğendin demek çok teşekkürler canım evet benim gözlerim