- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi harbikiz42
SELAM KIZLAR TESETTÜRDE DOĞUM İÇİN FOTOĞRAF ÇEKİNMEK İSTİYORUM.FAKAT TAC YADA FİYONK TARZI BİŞEY KAPALI OLDUĞUM İÇİN TAKAMIYCAM.SİZLER NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA... ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelebek özel günlerde yapılan hazır türnaları kastediyosunuz galiba ama lohusa pijamasının üstüne ne kadar uyumlu olur ki :S
mercimeque yorumun için teşekkür ederim.tesettür içinde farklı bi arayış içindeyim sıradan kırmızı bi şal takmak istemiyorum
görüşmeme gerek yok canım özel hastanede yapcam doğumu nasipse :) karışamazlar benm mahremim çünkü aksesuar evet mantıklı, düşünmemiştim bunu iyiki söyledin :)rica ederim canımcığım : ) doğum yapacağın hastane ile konuştun mu? bazen ille de bizim anlaşmalı fotoğrafçımız olacak diyorlar. fotoğrafçılarda oluyor aksesuarlar genellikle. düğün fotoğrafında da şemsiye falan getiriyorlar ya belki nereden alıyorlar elinde varsa diye sorabilirsin.
görüşmeme gerek yok canım özel hastanede yapcam doğumu nasipse :) karışamazlar benm mahremim çünkü aksesuar evet mantıklı, düşünmemiştim bunu iyiki söyledin :)
canım benim rabbim sanada nasip etsin inşallah parti yapacak takt yok bende ama ilk bebeğim ilk gebelik heycanı farklı olsun istedim :)iyi iyi, prensesler gibi doğurursun : ) darısı başıma : ) pek bildiğim bir konu değil tesettür ama organizasyon şirketleri bebek partileri falan yapıyorlar ya doğumdan önce; onlarda da çok değişik şeyler oluyor. mutlaka tesettür için de vardır. onları da arayabilirsin. seninle beraber aksesuar arayasım geldi : )) ne olur dua et benim için de ben de hamile kalıp sağlıkla kucağıma alayım mercimeğimi...