• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettürlü arkadaşlar bi bakar mısınız....

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
SELAM KIZLAR TESETTÜRDE DOĞUM İÇİN FOTOĞRAF ÇEKİNMEK İSTİYORUM.FAKAT TAC YADA FİYONK TARZI BİŞEY KAPALI OLDUĞUM İÇİN TAKAMIYCAM.SİZLER NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA... ??:KK56:

ben tesettürlü değilim ama izninle yorum yapmak isterim. senin yerinde olsam kadın fotoğrafçı tutardım, eşim-bebek ve ben üçlü bir sürü fotoğraf çektirirdim tokalarla kurdelelerle : ) geri kalanında takardım tesettürümü ailelerle falan

kelebek teşekkür ederim yorumun için özel günlerde yapılan hazır türbanları kastediyosunuz galiba ama lohusa pijamasının üstüne ne kadar uyumlu olur ki :S
mercimeque yorumun için teşekkür ederim.tesettür içinde farklı bi arayış içindeyim sıradan kırmızı bi şal takmak istemiyorum

Son düzenleme:
kelebek özel günlerde yapılan hazır türnaları kastediyosunuz galiba ama lohusa pijamasının üstüne ne kadar uyumlu olur ki :S
mercimeque yorumun için teşekkür ederim.tesettür içinde farklı bi arayış içindeyim sıradan kırmızı bi şal takmak istemiyorum

rica ederim canımcığım : ) doğum yapacağın hastane ile konuştun mu? bazen ille de bizim anlaşmalı fotoğrafçımız olacak diyorlar. fotoğrafçılarda oluyor aksesuarlar genellikle. düğün fotoğrafında da şemsiye falan getiriyorlar ya belki nereden alıyorlar elinde varsa diye sorabilirsin.

rica ederim canımcığım : ) doğum yapacağın hastane ile konuştun mu? bazen ille de bizim anlaşmalı fotoğrafçımız olacak diyorlar. fotoğrafçılarda oluyor aksesuarlar genellikle. düğün fotoğrafında da şemsiye falan getiriyorlar ya belki nereden alıyorlar elinde varsa diye sorabilirsin.
görüşmeme gerek yok canım özel hastanede yapcam doğumu nasipse :) karışamazlar benm mahremim çünkü ;) aksesuar evet mantıklı, düşünmemiştim bunu iyiki söyledin :)

görüşmeme gerek yok canım özel hastanede yapcam doğumu nasipse :) karışamazlar benm mahremim çünkü :KK66: aksesuar evet mantıklı, düşünmemiştim bunu iyiki söyledin :)

iyi iyi, prensesler gibi doğurursun : ) darısı başıma : ) pek bildiğim bir konu değil tesettür ama organizasyon şirketleri bebek partileri falan yapıyorlar ya doğumdan önce; onlarda da çok değişik şeyler oluyor. mutlaka tesettür için de vardır. onları da arayabilirsin. seninle beraber aksesuar arayasım geldi : )) ne olur dua et benim için de ben de hamile kalıp sağlıkla kucağıma alayım mercimeğimi...

iyi iyi, prensesler gibi doğurursun : ) darısı başıma : ) pek bildiğim bir konu değil tesettür ama organizasyon şirketleri bebek partileri falan yapıyorlar ya doğumdan önce; onlarda da çok değişik şeyler oluyor. mutlaka tesettür için de vardır. onları da arayabilirsin. seninle beraber aksesuar arayasım geldi : )) ne olur dua et benim için de ben de hamile kalıp sağlıkla kucağıma alayım mercimeğimi...
canım benim rabbim sanada nasip etsin inşallah :KK15:parti yapacak takt yok bende :D ama ilk bebeğim ilk gebelik heycanı farklı olsun istedim :)

Bence şal takıp üstüne artık kıyafetiniz ne renkse ona uygun sağ ya da sol tarafa iliştirebileceğiniz tül olur, kurdele tarzı bişe olur veya kendin elinle yapacağın şık bi kumaştan broş tarzı bişe olur foto atabilsem ben kızımın doğum gününde şalımız üstüne kıyafetimin aynı kumaşından broş tarzı bişe yapıp toplu iğne ili iliştirmiştim ne abartı duruyo ne de çok sade bişe duruyo yine foto atmayı denerim hoşunuza giderse yapılışını da tarif ederim inşallah hayırlı olsun bu arada:)

Peruk takın bence istediğiniz gibi Kurdela da kullanırsınız. Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü çok özeniyorum.

Oncelikle hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin :) darısı başıma:KK48: ben internette bi fotoğraf görmüştüm rabbim nasip ederse bende o şekilde yapmayı düşünüyorum seninle de paylaşayım. .. bebegine kızsa eğer çiçek veya istediğin başka bi figurden bant takabilir o figürün aynasından İğneli bi brosun üstüne yapıştırıp ortunun kenarına tutturabilirsin :)

Back