• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesetturlu abiyee ariyorummm

kubraaa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
130
9
38
30
Tekirdağ
arkadaslar 38 beden tesetturlu abiye ariyorum yardimci olurmusunzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne icin ariyosunuz. Abiye mi elbisemi? Dusundugunuz fiyat nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

abiye yakin dugunu icin yeni kapandim daha hic ole kapali abiyem yok fiyat valla orta derece bisi olmali beni asmicak bisi

arkadaslar 38 beden tesetturlu abiye ariyorum yardimci olurmusunzz

:3::3::3:bende bolerolu bir şifon abiye var. elbise hazır boleroyu özel diktirmiştm çok uygun fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum. eğer ilginiz olursa foto gönderebilirim. yanında ona uygun bonesini ve başörtüsünü de var :))

Bende iki tane var ama tam olarak abiye denemez. Biri siyah full dantel. Digeri yesil ve lacivert.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399631652.639443.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399631668.961056.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399631684.289693.webp

Ya balik model hic tesetture uygun bir model degil. Yapistiktan sonra ne anlami var kafani vucudunu kapatmanin. Yine de sen bilirsin

saol canim tavsiyen icin ama kapaliligi gayet iyi yasiyan biriyim ole yapisik bisi alicak kadarda salak degilim balik kapali model abiyeleri gormein sanirim hic

Canm ben de 38.40 bedene uygun pudra somon renginde balik modelde cok şık bi abiye var burdan yukletemedim ana istersen bana faceden ulasabilirsin Güner Şeref olarak bul beni pfofilde gelinlikli fotom var

Bende böyle bir şey var cnm düşünürsen

Eklentiler

• $2014-05-06 01.23.39.webp
    $2014-05-06 01.23.39.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 86
Canm ben de 38.40 bedene uygun pudra somon renginde balik modelde cok şık bi abiye var burdan yukletemedim ana istersen bana faceden ulasabilirsin Güner Şeref olarak bul beni pfofilde gelinlikli fotom var
Canm bana da uygun fiyata tesetturlu abiye lazim 38 bedenim

Back