- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
aynen onu demiştim ben@cryptic senin anlatmak istediğini anladım ben mahalle baskısından dolayı istediğin gibi giyinemiyorsun ki haklısın ama sanırım norveçlinin demek istediğş farklı bişey bazı türbanlılar var sahillerde düğünlerde açar sonra geri kapanır öylelerini ben de sevmiyorum
tamam arkadaşım fakat senin ailende özgürlük varmış bu hanımın kendi arzusuna göre karar alıp kapandığını biliyormuyuz?Kıyafetten ötürü fırıldak demiyor, zaten seninle yakından uzaktan ilgisi yok dediğinin.. Başı kapalı bir bayanın ortama göre başını açmasından bahsetti. Sen ortama göre kıyafetine çeki düzen veriyorsun bunda bir şey yok, norwenin dediği başını açıp kapatması ortama göre..
senin yaşında belki senden küçük özgecan için mini eteği vardı,dendi,okul müdürü sizn sonunuzda özgecan gibi olur dedi,bir saldırının kıyafet yüzünden olabileceğinden bahsediliyoraynen onu demiştim ben
teşekkür ederim sana açıkladığın için gayet açıktı zaten
zaten ben açığım kapalı değilim açıklara laf atayım ilginç olurdu :)
biliyorum canım ama kendi isteğiyle fikir dünyasındaki düşünceleri ile örtünen kadın o şekilde davranmazki zaten@cryptic senin anlatmak istediğini anladım ben mahalle baskısından dolayı istediğin gibi giyinemiyorsun ki haklısın ama sanırım norveçlinin demek istediğş farklı bişey bazı türbanlılar var sahillerde düğünlerde açar sonra geri kapanır öylelerini ben de sevmiyorum
ben halkımı biliyorum ben herhangi bir toplu taşıma aracına binerken şort yada kısa etek giymem,allah korusunKıyafetten ötürü fırıldak demiyor, zaten seninle yakından uzaktan ilgisi yok dediğinin.. Başı kapalı bir bayanın ortama göre başını açmasından bahsetti. Sen ortama göre kıyafetine çeki düzen veriyorsun bunda bir şey yok, norwenin dediği başını açıp kapatması ortama göre..
aynen öyle kızın daha canlı iken bilekleri kesilmiş yakılmış yok mini eteği vardı ondan gerçekten bu mevzular kabak tadı verdi kim ne giyerse giysinsenin yaşında belki senden küçük özgecan için mini eteği vardı,dendi,okul müdürü sizn sonunuzda özgecan gibi olur dedi,bir saldırının kıyafet yüzünden olabileceğinden bahsediliyor
norveçli ne yazdığının farkındamısın,benim başım örtülü değil sen giy o zaman iette otobüsünde mini etek giyebilirmisin!
öylede olmalı. yerine göre giyim denen şey var.ayy sorma munecim vallahi artık semte göre giyiniyorum,aşağı denize ineceksem şort ve askılı giyiyorum,çarşıya giderkene kot giyiyorum,kızkardeşim mahalle kapalıların bulunduğu mahalleorada kotun üstüne uzun hırka giyiyorum bende şaşırdım yeminle
@cryptic benim cevremde çok var öyle olmamalı yapmamalılar ama kendi tercihleri artıkbiliyorum canım ama kendi isteğiyle fikir dünyasındaki düşünceleri ile örtünen kadın o şekilde davranmazki zaten
bilecim,bu erkekleri yetiştiren bizler değilmiyiz,eşimin bir arkadaşı falancanın karısı diye konuşuyormuş,eşim anlatma bana rahatsız oluyorum demiş,12 senedir eşime kimsenin karısı kızı bizi ilgilendirmez kendi günahımız yeter başkasının günahını almayalım diye anlatıyorum,her kadın kocasını oğlunu böyle eğitmeye çalışsa daha farklı olmazmıydıNeden bu kadar alindin ki? Sana bi sey dememis ki kiz. Kendi cevresinden bir örnek vermis. Neden sana bi sey desin?
Alinganlik yapma bu kadar
aynen canım,bence o arabada yanlız olmasıydı neden bilemiyorum allaha havale bizimde çoluk cocuğumuz varaynen öyle kızın daha canlı iken bilekleri kesilmiş yakılmış yok mini eteği vardı ondan gerçekten bu mevzular kabak tadı verdi kim ne giyerse giysin
tamam norveçli ama hem cinslerimize daha anlayışlı olmamaız gerek,birde tesettüre karşı mini etek diyor,biz kadınlar bir metamıyız,tesettüre karşı mini etek neden giyeyim benim vücudum meta değil,o lafı çıkaran adamlar giysinler etekleri,,aynen onu demiştim ben
teşekkür ederim sana açıkladığın için gayet açıktı zaten
zaten ben açığım kapalı değilim açıklara laf atayım ilginç olurdu :)
ülkemizde bakış açısı var oky,eğer standart mahallardede yaşıyorsan ne yapabilirsinki,millet kendi bir ton derdi vardır,bırakır onu bunu takip eder,yıllardır gördüğüm bu,öylede olmalı. yerine göre giyim denen şey var.
bikiniyle sokakta dolaşamayız ama plajda giyebiliriz. yada cenazeye fıull makyaj ve şortla gidemeyiz. pazara full makyaj gece biryere gider gibi gidilmez,yada kısacık şortla. kuran okunan bir evede miniyle gidilmez.
kısaca ortamıona göre giyineceksin.
canım zaten görgü kurallarıdır aslında demin yazdıklarım.ülkemizde bakış açısı var oky,eğer standart mahallardede yaşıyorsan ne yapabilirsinki,millet kendi bir ton derdi vardır,bırakır onu bunu takip eder,yıllardır gördüğüm bu,
bizde öyle öğrendik,özgürüm diye tutucu bir köyde mini etek giyecek halimiz yok değilmi okycanım zaten görgü kurallarıdır aslında demin yazdıklarım.
örn bir mevlüda miniyle askılıyla dekolteyle gidilmemesi gibi.
. yanii her yerin bir giyim tarzı vardır. bir köye giderken mini mini etek giymemeli. hele o köy tutucıuysa. o yüzden diyorum ortamıdır giyimi belirleyen şey.
burdaki rahatlıktan sonra git oralaraÜniyi izmirde okudum hayatımın en guzel zamanıydı
canım zaten görgü kurallarıdır aslında demin yazdıklarım.
örn bir mevlüda miniyle askılıyla dekolteyle gidilmemesi gibi.
. yanii her yerin bir giyim tarzı vardır. bir köye giderken mini mini etek giymemeli. hele o köy tutucıuysa. o yüzden diyorum ortamıdır giyimi belirleyen şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?