Tesettüre karşı mini etek kampanyası

Fenaaa olmussss

Evet hemde ne fena
Düşünsene kamptan dönmüşsün, şort tişört, baban değer verdiği bir Arkadaşına ayıp olmasın diye hadi direkt gidelim geç kalmayalım deyip alıp götürüyor ve içerdeki durumu görünce kıpkırmızı oluyorsun, annemde çok kötü hissetmişti kendini, birde millet ne bilsin bizim kamptan geldiğimizi, sanki inadına öyle gitmiş gibi olduk
Düğün akşam düğünü de değildi, hani öyle olsaydı belki eve uğramaya zamanımız olurdu, bir nebzede olsa biraz daha uygun olurdu kıyafetlerimiz, ordan birilerinden tülbent vb ister toparlardık durumu.

Son 2 cümlen hariç katılıyorum.

Giyim tercihi yüzünden ahlaksız olunmaz ya da cahil ya da yobaz... Bazı giyim şekilleri için en fazla ''ortamın adabına uymamış'' derim yani...

Bu kadar saçma bi kampanya olur anca.. Her iki şeyde birbirinden saçma.
şu mini etek kampanyası gerçekten tesetturu tercih eden insanlara bi hakarettir.
bi tesetturlu olarak her iki Kampanyayı da kınıyorum

Ne saçmalık!
İnsanlar napıcağını şaşırdı artık.
Ben kendi inancım gereği tesettürlüyüm fakat yeryüzündeki erkekler için değil, ayette öyle olduğu için bu şekilde giyinmeyi tercih ediyorum. Dünyada sadece kadınlar olsa, aynı ayet yine inse, yine kapanırdım. Kendi iğrenç nefislerin kılıf uyduruyorlar. İsteyen kapanır, istemeyen kapanmaz. Allah'ın huzurunda herkes kendinden sorumlu. Kime ne? Sinir oluyorum bu tarz olaylara. Resmen insanları dinden soğutuyorlar. Günah.

isteyen istediğini giysin ..
demokratik bir ülkedeyiz şükür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…