- 21 Ağustos 2009
- 2.261
- 2
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #13.361
topiğin en sessiz en sakin günlerinde geldin:):) hiç kimsecikler yok.. boshayallersmile
evet ya benimde danışmak istediğim bisuru sey vardıbilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğin en sessiz en sakin günlerinde geldin:):) hiç kimsecikler yok.. boshayallersmile
evet ya benimde danışmak istediğim bisuru sey vardıbilmiyorumkismile
sen kapanmayı düşünüyordun dime?? onunla ilgili sorular sanırım
evet canım hatta 1 aya kalmaz kapalıyım bendebayanssulusmile
yalnız yazın kapancam diye dusunyodum ne bi eşarbım nede kıyafetlerim var.işte bu 1 ayda onları tamamlıycam.
sonra eşarp yapmayı nasıl giyinmeliyim bilmiyorumbilmiyorumkismile
yavaş yavaş evde denemelerini yap canım:) ilk başlarda tunik pantalon şeklinde giyinirsin.. insan direk uzun etekler giydiğinde biraz garipsiyor.. sonra zaten yavaş yavaş alışıyorsun.. vayy be aklıma geldi bende 1 hafta önce gidip alışveriş yapmıştım.. hatta mağazadaki adam baya bir indirim yapmıştı bizimde katkımız olsun diyekaydirigubbakcemile2
kızlar meraba bende geldim 1 aya kalmaz bende tesetture giriyorum:lepi:
pazartesi sendromu canım hafta sonu kızımla çok alışıyoruz pazartesi ayrılık olunca dokunsalar ağlıycak gibi oluyorum ahh ahhboshayallersmile bu nasıl aşk Allahımmmmmm:asigim:
merhaba sultanofkonya herkes başlarda aynı tereddütü mü yaşar yani aynı korkular olur mu normal mi bu kapanmak için tedirgin olmak
ay sen beni görcektim canım 1hafta ağladım dışarı çıkmak zorunda kalmadığım sürece çıkmıodum eve hapsoldum falan koccaman gözlükler gözümde ajan tuba:roflol:bak bugün 12.günüm üniversite son sınıfın son dönemi kapandım düşün yani okula giitim geldim şimdi gayet rahat alıştım:hulya::hulya:merhaba sultanofkonya herkes başlarda aynı tereddütü mü yaşar yani aynı korkular olur mu normal mi bu kapanmak için tedirgin olmak
nbr kizlaaar
korku filmi izleyip geldim sempatiksalakcinni
Selam canlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
sultan ım napıyosun görüşmeyeli.. kimsecikler yokk:gitme:
annem kurban olurum sana nerelerdesin bakım hiç beni özlemedinmisenağlama