- 6 Ekim 2007
- 4.493
- 6
- 36
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #12.981
Sultan buyur canım sana azıcık çikolatalı pastacokacimcoookkaydirigubbakcemile3
ay cok güzel ya of canim cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sultan buyur canım sana azıcık çikolatalı pastacokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kızlar ben bugün itibariyle tesettürlü bi hatun oldum..çok garipsedim ya bi türlü alışamadım herkes bana bakıyomuş gibi geliyo falan kimse destek olmadı bi tuhafım...:'( azcuk gaz
kızlar ben bugün itibariyle tesettürlü bi hatun oldum..çok garipsedim ya bi türlü alışamadım herkes bana bakıyomuş gibi geliyo falan kimse destek olmadı bi tuhafım...:'( azcuk gaz
günaydın bayanlarrr
robot pisikleti ankaranın semalarındamı sürücen uçan piskletmi alıcanaklinialirimsmile
naza gelirim mazallah die korkuyorumeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
günaydın bayanlar
ebru kız bakma robotun taş gibiyim demesine.. bir arada ferhundeye benzetiyorlar beni dedi baktım hiçte benzemiyor.. kandırıyor biziiikaydirigubbakcemile3
efet 28 değil 48 gibinan ne yarı yaşı 24üm bende.. ama bakma afacanlığımdan sempatik ve şirinliğimden herkesler 18 sanıyor..guclubacismile kız robot kendine benzettin iyimi benide
efet 28 değil 48 gibinan ne yarı yaşı 24üm bende.. ama bakma afacanlığımdan sempatik ve şirinliğimden herkesler 18 sanıyor..guclubacismile kız robot kendine benzettin iyimi benide
o owwww sana 48 dedii bak görüyomusunnnn cıx cıx çok aip talyacım hiç yakıstıramadım sanalmazlumunekankayizsmile
yazdım diğer topike nerden yükliyeceğini 20lik çıtıraklinialirimsmile
ebru robotlaştım bende habire karıştırıp duruyorumbilmiyorumkismile