- 27 Temmuz 2009
- 4.154
- 12
- 39
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #12.941
sağolasın iyiyim sen nasılsın?
iyiym canım bende.. tıngır mıngır yuvarlanıyoruz zemuszemus.. pek bi sessiz yine bu topic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın iyiyim sen nasılsın?
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANLARIMMMMMMMMMMMMMMM.... SEVDİKLERİNİZLE NİCE SENELERE İNŞ. :1hug: :1hug:
sultan of konya ve biricik sizlerin de yeni yaşınız hayırlı olsun...
sultan merhaba cnm
mutluyum aslında yarın doğum günüm 17me giriyorumzemuszemus
aşkım hediyemi yollamış kargoyla yarın gidip alacağım=)
anaaam aynı gün doğmuşuz senle bende 20 yaşıma giriyorum:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
inanmiyorum kizlar benimde yarin dogum günüm 22 oluyorumm
:roflol: :roflol: :roflol:ne varmış öpesi gelmiş işte seviyo çocuk seni ama cnm bu çocuğun yaşı gelmiş geçiyo evlenseniz yaa doya doya öpse:jeyyar:
kızz gülme biricik korkmaya başladımmbilmiyorumkismile
baktın biz saf ve temiziz bizi yoldan çıkarmaya çalışıyosun dimebilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5koruyalım kendimizi talyam bu robot bizim içimizide karıştırıyo baksanaguclubacismileÇok üzgünüm çoook
kız biricik o değil kadının yarattığı nasıl bi etkiyse tteeee benim sevdiceğime ulaştı.. çocuk msj attı.. öpesim geldi diye dedim detttt korkmaya başladım ben bu kadından...robotttt çık ulen topictenn
:
nan bulunmaz hint robotu önceden senmi vardın topicte gayet mutlu mesut geçinip gidiyordukalsanaalsanasmile
pis boğazlar sizi insan birer dilim saklar sütüm kaçıcakkaydirigubbakcemile3
alalım talyacım en tazesinden aklinialirimsmile
robot küstümü cidden sesi çıkmıyorohaoldumsmile